Gurbács Gábor: „A Bitcoin ETF nem a legfontosabb adoptációs tényező”

-

Egyre több kriptopénz szakértő biztos abban, hogy egy spot Bitcoin ETF esetleges jóváhagyása az amerikai szabályozók által újabb bikás rallyt indít el, és a Bitcoin (BTC) bevezetése a no-coinereknek.

Gurbács Gábor kriptoveterán megosztotta a saját „perspektíváját” a BTC globális elfogadási mechanizmusairól.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Bitcoin ETF útja nagyszerű, de Gurbács szerint a fejlődő piacokra kell koncentrálni.

A feltörekvő gazdaságú régiókban élő, bankszámlával nem rendelkező magánszemélyek és vállalkozások generációi továbbra is a Bitcoin, a legnagyobb kriptopénz fő elfogadási irányát képviselik.

A Tether és a VanEck tanácsadója, Gurbács Gábor ma osztotta meg ezt a megállapítást 56 ezer Twitter-követőjével.

Ezt a tézist ma is érdemes felidézni, amikor minden szem a Bitcoin ETF-ek jóváhagyási folyamataira szegeződik.

Amint arról korábban beszámolt, számos elsőrangú amerikai vagyonkezelő nyújtott be a SEC-hez spot Bitcoin-alapú tőzsdén kereskedett alapokat.

A BlackRocknak, e folyamat kiemelt nagyágyújának sikerült a SEC nyilvántartóinak elküldenie a dokumentumok második változatát. Ugyanilyen lépéseket tett a Valkyrie, a WisdomTree, a Fidelity és néhány versenytársuk is.

Amint a spot Bitcoin ETF-et jóváhagyják, a tehetős nem-coinosok profitálhatnak a BTC árfolyam-ingadozásából anélkül, hogy a Bitcoint (BTC) fizikailag tárolni kellene.

Az elemzők tucatnyi módon jelezték, hogy a Bitcoin ETF elindítása megváltoztathatja a játékot a kriptoiparban

A korábbi bika rally során a Grayscale Investments tőzsdén kívüli kereskedési termékei a konzervatív befektetők és a digitális valuták közötti szakadékot töltötték ki.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A következő ciklusban azonban mindez megváltozhat. Amint arról  korábban beszámoltunk, elemzők azt állították, hogy a Bitcoin ETF a felhasználók új generációját hozhatja a kriptoszférába.

Emellett Ilan Solot, a Marex Solutions digitális eszközökkel foglalkozó társvezetője úgy vélekedett, hogy ez az esemény újraépítheti a Bitcoin, mint kiforrott befektetési eszköz iránti bizalmat.


Olvastad már? A Bitcoin csalódást okoz a kereskedőknek a CPI-adatokat követően

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A PayPal USD (PYUSD) debütálása a KuCoin tőzsdén

A KuCoin kriptopénz tőzsde egy pénteki bejelentés szerint bevezette a PayPal PYUSD stablecoinját. Ez a tőzsdei bevezetés jelentős előrelépés a még fiatal stablecoin hozzáférhetőségének javításában, amely...

A Binance jogi küzdelme a SEC-el

A Binance (BNB) a közelmúltban megtámadta az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet keresetét, arra hivatkozva, hogy nincs hatásköre a jogi eljárás megindítására. A Binance a SEC vádjainak elutasítására...

Dogecoin (DOGE) technikai elemzés 09.22.

Prémium Dogecoin (DOGE) A piaci korrekció az elmúlt nap során visszafogta a Dogecoin (DOGE) bikás előretörését a 0,06 dolláros támaszszintről. A vevők azonban tartották a támaszt, a mém...

Egy bálna nagy tételben vásárol Ethereumot

A bálna tevékenység nagy érdeklődésnek örvend a kriptotérségben, az elemzők és a kereskedők szorosan figyelemmel kísérik, hogy hasznos információkhoz jussanak. Az egyik ilyen érdekes lépésre nemrégiben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!