Dogecoin (DOGE) technikai elemzés 07.12.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Dogecoin (DOGE)

A Dogecoin árfolyamának jelenlegi elemzése pozitív, mivel a mai napon enyhe emelkedés volt tapasztalható, ami az árfolyamot a 0,064822 dolláros szintre vitte.

Az ármozgás egy meglehetősen szűk sávban mozgott, de a csökkenő trend egyelőre megállt, és a bikák ezt igyekeznek kihasználni.

A medvék megérintették a 0,06464 dolláros szintet, amely erős támaszként működött a DOGE számára, és miután rövid ideig tesztelték ezt a szintet, emelkedő tendenciát láttunk kialakulni az eszköz árfolyamában.

Az ellenállás a 0,06603 dollárnál van jelen, és ha sikerül e felett áttörni, akkor további bikás hangulatot láthatunk kialakulni.

A Dogecoin napos grafikonja azt mutatja, hogy a bikák megpróbálják átvenni az irányítást a piac felett.

Az árfolyam tegnap óta egy sávban mozog, de a bikáknak sikerült kitörniük belőle. A bikák 0,06481 dollárig emelték az árfolyamot, és most az elmúlt 24 órában 0,9 százalékos áremelkedést mutat a coin.

A bikás és a medvés erők egyensúlyban vannak, de a bikás hangulat az utóbbi időben jobban előtérbe került.

A 9-EMA a 20-EMA felett van, ami azt jelzi, hogy a bikák irányítják a jelenlegi állapotot.

A mozgóátlag mutató jelenleg 0,06481 dolláron áll, az 50 napos mozgóátlag pedig 0,0640 dolláron.

Az MACD szintén az árfolyam további emelkedését tükrözi, mivel bikás kereszteződést mutat.

A jelzővonal (narancssárga) a MACD vonal (kék) felett van, ami úgy tűnik, hogy a bikáknak kedvez.

A Relatív Erősség Index (RSI) bullish kilátásokat mutat, mivel 45,30-nál van és emelkedik, ami arra utal, hogy a coin további növekedési lehetőségekkel rendelkezik a közeljövőben.

dogecoin

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Ezért indította el a Tottenham a digitális szurkolói tokent

A Chiliz és a Socios a Tottenham Hotspur-rel együttműködve elindította a SPURS Fan Tokent, amely a sport világszintű ökoszisztémáját bővíti. A szurkolói elkötelezettség erősítése felé tett...

A PEPE 4.negyedéve ígéretesen indul, folytatódik-e a növekedés?

Aligha volt unalmas fejezet a Pepe (PEPE) békás témájú termék rövid történetében. A mémcoint szeszélyes árfolyam-ingadozásai, amelyek egy portfóliót megalapozhatnak vagy megtörhetnek, sok kriptopénz megfigyelő érdeklődését...

Jövő héten kezdődik az FTX tőzsde alapítóinak a büntetőpere

Sam Bankman-Fried, a becsődölt FTX tőzsde alapítója és ügyvezetője a jövő héten áll a bíróság elé. A vádak között csalás, összeesküvés, értékpapír-csalás, és pénzmosás is...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!