Filléres kriptok, amelyek januárban fel fognak robbanni

-


Vendégbejegyzés


A Bitcoin közelmúltbeli 10%-os piaci értékcsökkenése ellenére a spot ETF-ek amerikai bevezetését követően a teljes kriptopénzpiac továbbra is optimista.

Ezt a pozitív hangulatot jól mutatja a Bullish tőzsde CoinDesk 20 indexhez (CD20) kötött perpetual futures piaca, ahol a pozitív finanszírozási arányok bikás várakozásokat jeleznek.

Ezen perpetual futures, amelyeknek nincs lejárati dátuma, a bullish leverage trendjét mutatják, különösen az USDC-ben denominált CD20 futures esetében.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez az optimizmus a Bitcoinon túl a tágabb piacra is kiterjed, beleértve a piaci tőkeérték alapján a 25 legnagyobb kriptovalutát, ahol az perpetual futuresek következetesen 10% és 12% körüli pozitív éves finanszírozási rátákat mutattak.

E háttér közepette a filléres kriptovaluták januárban jelentős növekedési potenciáljuk miatt hívják fel magukra a figyelmet.

Ezeket az érméket nem csak azért választottuk ki, mert látszólag előnyben vannak az intézmények és az egyéni kereskedők pénzeszközeinek vonzása terén, hanem a mögöttes technológiájuk és a piaci résük hosszú távú uralmának lehetősége miatt is.

ScapesMania: Új csúcsok elérése

Amint egyre közelebb kerülünk a ScapesMania februári előértékesítésének végéhez, egyre nagyobb az izgalom a közelgő listázása miatt a legszínvonalasabb platformokon.

A csapatnak a tőzsdei jegyzést követő gondos tervezése és erős marketingstratégiája ígéretes jövőt sejtet a token számára.

A ScapesMania token vonzereje túlmutat a tőzsdére való bevezetésen.

Vonzó előnyöket kínál a birtokosok számára, beleértve a tokenek visszavásárlására és elégetésére szolgáló mechanizmusokat, a staking révén történő jutalomszerzést, valamint a korai alkalmazók számára akár +107%-os bónuszt is.

A rövid életű hype-ra támaszkodó mémérmékkel ellentétben a ScapesMania az erős hasznosságra büszke.

A kriptopénzpiac hullámvölgyei közepette a token egy portfólió diverzifikálására szolgálhat.

Már csak néhány nap van hátra az előértékesítésből, így még mindig van esély arra, hogy kedvezményes áron jusson ScapesMania tokenekhez.

Ha szeretnél csatlakozni a ScapesMania közösséghez, most lehet a legjobb alkalom, hogy megragadd ezt a lehetőséget.

kripto

Előértékesítési körök bemutatása: A kedvezmények kapuja

Az előértékesítés több fordulóban bontakozik ki, és a jelenlegi forduló csábító 25%-os kedvezményt kínál a tokenvásárlásra.

Ez a kedvezményes belépési pont vonzó a korai befektetők számára, és a tőzsdei bevezetés utáni potenciálisan jelentős nyereségre utal.

Az előértékesítésben való részvétel nemcsak azt teszi lehetővé, hogy a korai felhasználók jelentősen spóroljanak a tokeneken, hanem a ScapesMania-t a különböző költségvetési szintekkel rendelkező rajongók számára is elérhetővé teszi.

Az előértékesítés számai sokatmondóak: csak a tömeges és lakossági hozzájárulások révén több mint 4 500 000 dollár gyűlt össze, és az adománygyűjtés összege napról napra folyamatosan emelkedik.

>>> Kifutunk az időből – utolsó esély az elővásárlási kedvezményekre! <<<

A hype-on túl: Tulajdonságok és jövőkép

A ScapesMania közelebbi vizsgálata egy csomó izgalmas funkciót tár fel.

Ha tulajdonos vagy, nem csak egy különleges közösséghez csatlakozol, amely a több milliárd dolláros játékiparban virágzik, hanem a DAO irányításon keresztül részt veszel és ösztönzöd is.

A biztonság nagy szó, és a projekt okosszerződése alapos auditáláson esett át a legmagasabb biztonsági besorolású cégek által.

Egy díjnyertes csapat támogatásával, amely a blokkláncipar egyik jelentős szereplőjétől kapott rangos támogatást, a ScapesMania célja, hogy túlmutasson a hype meglovaglásán.

Új magasságokba emelkedés: A növekedés mozgatórugói

A ScapesMania a hold felé tart, amit több fontos tényező hajt:

  • Gyarapodás a 376 milliárd dolláros játékiparban: A ScapesMania stratégiailag jól pozícionált, folyamatos növekedésre kész, növekvő szerencsejáték-iparágban gyarapszik.
  • Láthatóság és likviditásnövelés: A ScapesMania a főbb nyomkövető platformokon jegyzett, és jelentős debütálásra készül a kulcsfontosságú tőzsdéken, ami szélesebb körű láthatóságot és fokozott likviditást biztosít.
  • Sokszínű vonzerő: Az egyetlen fókuszú projektekkel ellentétben a ScapesMania széleskörű vonzereje sokféle közönséget szólít meg, ami megkülönbözteti a hype-ra és piramisjátékokra hajlamos piacon.

Az előértékesítés rablása: Ragadja meg a lehetőséget!

Miért érdemes a ScapesMania-t még ma fontolóra vennie?

Az ökoszisztéma a fellendülőben lévő játékiparon belül működik, fokozott láthatóságra van kilátásban, változatos bevételi forrásokkal büszkélkedhet, és az előértékesítés során mindössze 0,007753 dolláros vonzó áron kínál tokeneket.

Ez az utolsó felhívás, hogy csatlakozzon az előértékesítéshez, ahol azonnali nyereség követheti a tőzsdei jegyzést.

A lehetőség, hogy ezen az áron vásárolj, el fog tűnni, a 15%-os ajánlói bónusz, a 42%-os vesting bónusz és a fantasztikus 10%-os promóciós kód bónusz kihasználásának lehetőségével együtt.

Ropogtasd meg a számokat – a mostani beszállás lehet egy érdemes választás!

kripto

Csatlakozzon a ScapesMania-hoz, és szabadítsa fel a még nagyobb nyereség lehetőségét a GMJ807 kóddal!

Szerezzen több ScapesMania zsetont ugyanazzal a költségvetéssel, köszönhetően a tekintélyes 10%-os bónusznak.

Az ajánlat a cikk megjelenésétől számítva csak néhány napig érvényes, úgyhogy siess!

Írd be a GMJ807 kódot egy speciális mezőbe, miközben tokeneket vásárolsz a weboldal tagsági területén.

Shiba Inu (SHIB): A Web3 felkarolása és a digitális identitás kiterjesztése

A Shiba Inu (SHIB) jelentős lépéseket tett a kriptopénzek terén, vezető fejlesztője, Shytoshi Kusama pedig hangsúlyozta, hogy a projekt elkötelezett az alapvető küldetése iránt.

A hangsúly a „hálózati állapot” megteremtésére, a Web3 fontosságának kiemelésére és a Shiba Name Tokenek bevezetésére helyeződik.

A kezdeményezés része a Shiba Inu szélesebb körű elképzelésének, amely a Web2 és a Web3 interoperabilitásának áthidalására irányul, és célja a Domain Name System (DNS) zökkenőmentes integrálása egy kriptonspecifikus felső szintű domainnel (TLD).

A Shiba Inu (SHIB) együttműködése a D3 domainnév-alapító céggel a „.shib” felső szintű domain (TLD) megpályázása érdekében stratégiai lépés a világszerte több milliárd internetfelhasználó által használt infrastruktúra kiaknázása érdekében.

Ez potenciálisan forradalmasíthatja a digitális identitást és az internetes elkötelezettséget.

A projekt előrehaladása és a Shibarium-hálózat virágzó tevékenysége kulcsfontosságú tényezők, amelyek befolyásolhatják a Shiba Inu (SHIB) értékét.

A Shiba Inu ambiciózus jövőképe, beleértve a .shib TLD lehetséges jóváhagyását, valamint a weboldalak, blogok, online áruházak és a Web3 platformokon történő identitás megteremtésének alkalmazásai, a Shiba Inu (SHIB) számára kedvező kilátásokat jelent.

A kriptopénzpiac eredendő volatilitása és e kezdeményezések széles körű elfogadásának szükségessége azonban kihívást jelent.

A közösség reakciója és e tervek tényleges megvalósítása döntő fontosságú lesz abban, hogy a Shiba Inu (SHIB) eléri-e a várt 0,001 dolláros mérföldkövet.

Hedera (HBAR): Az ökoszisztéma megerősítése stratégiai finanszírozás révén

A Hedera (HBAR) erős teljesítményt mutatott, több mint 33 milliárd valós tranzakcióval a hálózatán.

A Hedera Globális kormányzótanácsa jóváhagyta 4,86 milliárd Hedera (HBAR) elkülönítését az ökoszisztéma növekedésére, amelynek jelentős része olyan meglévő kezdeményezésekre irányul, mint a HBAR Alapítvány, a Hashgraph Association és a DLT Science Foundation.

A Hedera (HBAR) fejlesztésére és a decentralizált irányításra szánt pénzeszközök elosztása pozitív lépés a bázis megerősítése felé.

Ez a lépés tükrözi a hálózat elkötelezettségét az ökoszisztéma növekedésének és működési költségeinek támogatása, valamint a korai tokenvásárlók kompenzálása iránt.

Az ökoszisztéma-fejlesztésre szánt pénzeszközök stratégiai elosztása és az ökoszisztéma-partnerek támogatása valószínűleg lendületet ad a Hedera (HBAR) gyors elterjedésének.

Ezeknek a kezdeményezéseknek a sikere és a Hedera (HBAR) értékére gyakorolt hatásuk azonban a finanszírozott projektek hatékony végrehajtásától függ, valamint attól, hogy a hálózat képes lesz-e fenntartani növekedési pályáját a blokklánchálózatok versenyhelyzetében.

Bonk (BONK): A mémérme népszerűségének hullámát meglovagolva

A Bonk (BONK) egy Solana-alapú (SOL) mémcoin, amelynek népszerűsége megugrott, és jelentősen megnőtt az értéke, miután olyan nagy tőzsdéken jegyezték, mint a Coinbase.

A projekt célja, hogy a „Solana közösségi coinja” legyen, és számos decentralizált alkalmazásban (DApps) használják.

A Bonk (BONK) 2023-ban lenyűgöző árfolyam-akciót tapasztalt, több mint 10 000%-os nyereséggel.

A 2023. december közepén a harmadik legnagyobb piaci tőkeértékű mémérme volt, és a 43. legnagyobb piaci tőkeértékű kriptopénz.

Bonk (BONK) Solana szerződéses címe és terjesztési stratégiája, beleértve a Solana közösség különböző szegmenseihez történő airdropokat, a tokenomikájának figyelemre méltó aspektusai.

A Bonk (BONK) ökoszisztéma növekedése, beleértve a BonkSwap nevű decentralizált tőzsde (DEX) elindítását és a népszerű centralizált tőzsdéken való jegyzését, pozitív jelek a Bonk (BONK) jövőjére nézve.

Ugyanakkor a 100 billió érme magas összkínálata, a mémérmék potenciálisan elhalványuló hype-ja és a piaci volatilitás olyan kihívások, amelyekkel a Bonk (BONK) szembesül.

A projekt sikere azon múlik majd, hogy képes lesz-e fenntartani az érdeklődést és a hasznosságot a Solana ökoszisztémán belül.

Következtetés

A kriptopénzek piaca a Bitcoin közelmúltbeli zuhanása ellenére továbbra is élénk, és különösen élénk az érdeklődés az olyan filléres kriptopénzek iránt, mint a ScapesMania.

Ez a projekt egyedi ajánlatai és jelentős növekedési potenciálja miatt nagy figyelmet kap.

A ScapesMania még mindig az előértékesítési szakaszban van, de játékkal kapcsolatos koncepciójával és jelentős közösségi médiafelhajtásával vonzza a támogatókat, köztük a kriptobálnákat is.

Ma úgy tűnik, hogy ez a legígéretesebb filléres projekt a csoportból.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A CYBRO megközelíti az 1 millió dolláros előértékesítési mérföldkövet az ETH bálna érdeklődésének köszönhetően: 1,200% nyereség előttünk?

Vendégbejegyzés A számos korai fázisú projekt között, amelyek a kriptoszektor új növekedési korszakába lépve gombamód szaporodnak, nehéz diónak tűnik egy igazi gyöngyszemet találni. Egy értékes startup-ot az...

A rendőrség tudja, hogy nem csak a bűnözők használják a bitcoint

A Chainalysis csütörtökön tett közzé egy blogbejegyzést, amelyben bemutatták a bűnüldözés és a kriptopénzek kapcsolatáról szóló tanulmányuk eredményeit. A cég több, mint 800 közszolgálati alkalmazottat...

Bitcoin (BTC) árfolyam elemzés 06.22.

Prémium Bitcoin (BTC) A 65.000 dolláros támasz elvesztése után a Bitcoin (BTC) árfolyama most minden erejét latba vetve próbálja tartani a 64.000 dolláros támaszt. A token feletti eladási...

Solana (SOL) árfolyam elemzés 06.22.

Prémium Solana (SOL) A kriptopiacokon a negyedév izgalmas zárása felé tartanak, mivel a volatilitás csökkent. A bikák visszafogták magukat a szükséges vásárlási nyomás felhalmozásától, aminek köszönhetően a tokenek...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!