Együttműködésbe kezd a Ripple és a Hedera

-

Brad Garlinghouse, a Ripple vezetője, és Leemon Baird, a Hedera alapítója arról tárgyaltak, hogy a két vállalat közösen dolgozhatna együtt a digitális eszközök fejlesztése terén.

A két cégvezető a davosi World Economic Forum keretein belül beszélt erről egy interjúban, és megosztották a gondolataikat, hogy hogyan tudnák átalakítani a fizetési szolgáltatások dollárbilliós piacát.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Mindkét vállalkozó elismerte, hogy az együttműködés elő tudja segíteni a fejlesztéseket a kriptoiparban, és ez előnyös lenne a résztvevők számára.

„Biztosak vagyunk abban, hogy alaposan átgondoljuk az együttműködési lehetőségeket, hogy hogyan működhetne ez.”

Baird is hasonlóan gondolkodik, és sok esetben megegyeznek a nézeteik, ahogyan ezt meg is osztotta a tokenizációval, és az iparág egészével kapcsolatban.

A közösségi médiában úgy fogalmazott, hogy ha együtt dolgoznak, akkor biztonságban tudják tartani a felhasználókat, el tudják nyerni a bizalmukat, és jobb hellyé tudják tenni a világot.

Garlinghouse szerint a törvény inkább akadályoz, mint segít

Brad Garlnghouse a SEC, és annak vezetője, Gary Gensler esetében nem rejtette véka alá a lesújtó véleményét, és elmondta, a hatóság nem alkalmas arra, hogy egyértelmű, letisztázott szabályrendszert alkosson.

„Azt hiszem, a SEC vezetője, Gensler gondokat okoz az Egyesült Államoknak. Azt hiszem, egyáltalán nem az állampolgárok érdekében cselekszik, és nem érdekli az amerikai gazdaság hosszú távú növekedési potenciálja. Nem értem miért van ez így.”

Garlinghouse ennek egyértelmű jeleként hozza fel, hogy milyen hosszú ideig húzta el a hatóság, hogy engedélyezzen egy spot piaci bitcoin ETF-et az amerikai befektetők számára, valamint azt is, hogy a Ripple ellen is eljárást folytatnak. Elmondása alapján Amerika jobban járna egy másik SEC-elnökkel.

A SEC tavaly óta több nagy kriptotőzsde ellen is pert folytat, köztük a Binance, Coinbase, és a Kraken ellen.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Állításaik szerint ezek a tőzsdék olyan kriptopénzeket árusítanak a felhasználók számára, amelyek valójában regisztrálatlan értékpapíroknak tekinthetők. Ezek az eljárások jelenleg is zajlanak.

A Ripple szintén perben áll a hivatallal, 2020 óta. Az XRP tokenekre szintén engedély nélküli értékpapírként tekint a hivatal, és emiatt indítottak pert a Ripple Labs ellen.

A Ripple tavaly részleges győzelmet ért el ebben az ügyben, így a SEC októberben ejtette a vádakat Garlinghouse, és a Ripple másik alapítója, Chris Larsen ellen.


Olvastad már? A 3+1 legjobb kripto, amelyeknek igenis helye van a 2024-es portfóliódban

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Egyre meghatározóbbak az intézményi befektetők a bitcoin piacán

Az intézményi befektetők kulcsfontosságú szerepet játszanak a bitcoin piacán. A Glassnode legújabb elemzése szerint a nagy szervezetek, mint az ETF-ek, bányászok, kormányok és tőzsdék, összesen...

13 éve nem volt ilyen alacsony a bitcoin velocityje, de mit jelent mindez?

A bitcoin forgalma 13 éve a legalacsonyabb szintre esett, ami arra utal, hogy ma már inkább „digitális aranynak” tekintik, mint elektronikus készpénznek. Az aktuális on-chain adatok...

A kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált, megjósolja a következő 1000-szeres befutót

Vendégbejegyzés Egy ismert kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált a 2021-es bikapiacokon történő előértékesítő befektetéseiből, hatalmas FOMO-t és aranylázra készteti a bálnák és az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.14.

Prémium Dogecoin (DOGE) A bikák és a medvék gyakori időközönként megmutatják dominanciájukat, és ennek eredményeként a legtöbb token értéke egy előre meghatározott tartományon belül mozog. Mindeközben némi pozitív...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!