A 3+1 legjobb kripto, amelyeknek igenis helye van a 2024-es portfóliódban

-


Vendégbejegyzés


A dinamikus kriptovaluták minden bizonnyal 2024-ben is lenyűgözik majd a befektetőket. A tavalyi teljesítményük alapján rögtön hármat is tudunk mondani, amelyekkel jól járhatunk, ezek pedig a Bitcoin (BTC), az Ethereum (ETH) és a Solana (SOL).

A kriptopiac büszke úttörője, a Bitcoin 2023-ban 155%-os emelkedést tapasztalt: a januárt ugyan még egészen lentről, 16 530 dollárról indította, de sikerült elérnie a 42 785 dollárt.

A sokoldalú blokklánc-technológiájáról híres Ethereum sem szégyenkezhet, hiszen egy bámulatos 90%-os növekedést mutatott be: az év elején 1195 dollárról kezdte útját, és december végére már 2280 dollárról szemlélhette addigi futását.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A sebesen növekvő Solana is rendkívüli nyereséget tapasztalt, és 9,96 dollárról 101,69 dollárig volt képes haladni, ami bizony egy 919%-kos növekedés. 

A sorba a Launchpad XYZ is beáll, amely egy nagyon ígéretes előértékesítés, de napokon belül zár, ezért még most érdemes fontolóra venni.

Ezek a különleges nyereségek felvetik a kérdést, hogy vajon milyen teljesítményt produkálhatnak a 2024-es évben. Nézzük! 

1. Bitcoin (BTC) – Úttörő kriptó a javából

A Bitcoin (BTC) egy decentralizált kriptopénz, mely 2009-ben indult világhódító útjára.

Egy peer-to-peer online valuta, azaz minden tranzakció közvetlenül a független hálózati résztvevők között történik, és nincs szükség közvetítőre a tranzakciók engedélyezéséhez vagy megkönnyítéséhez.

Ez a legelső kriptopénz, és mára sikerült létrehoznia egy több millió rajongóból álló, lelkes globális közösséget.

Forrás: CoinMarketCap

Gyakorlatilag a teljes kriptopénzpiac a Bitcoin által megvalósított ötleten alapszik, és még mindig az első helyen áll, hiszen a legnagyobb kriptopénznek számít.

Olyannyira, hogy piaci kapitalizációja 2021-ben átlépte az 1 milliárd dolláros határt, árfolyama pedig 2021. április 14-én 64 863,10 dolláros történelmi csúcsot jegyezhetett.

Az érme jelenleg 42,308.04 dolláron áll, piaci kapitalizációja pedig 830,794,774,281 dollár.

A Bitcoin esetében a szakértők szerint reménykedhetünk a hosszú távú bullish trendben, és a közeljövőben a token tesztelheti is a 47.600 dollár körüli árfolyamot.

Persze azért nem árt ébernek maradni, hiszen ha előnytelenül változik a piaci dinamika, akkor könnyen érvényesülhet egy medvés minta.  

2. Ethereum (ETH) – Az okosszerződések úttörője

Az Ethereum (ETH) egy decentralizált, nyílt forráskódú blokkláncrendszer, melynek natív kriptopénze az Ether.

Az ETH egy platform más kriptovaluták számára is, és helyt ad a decentralizált okos szerződések végrehajtásához.

Az Ethereum blokklánc hivatalosan 2015. július 30-án indult, azóta több hálózati frissítés is történt.

Az Ethereum célja, hogy a decentralizált alkalmazások globális platformjává váljon, melyek kikerülik a cenzúrát, nem állnak le, és nem adnak esélyt a csalásnak sem.

Forrás: CoinMarketCap

Az ETH árfolyama cikkünk írásakor 2,506.00 dollár, piaci kapitalizációja pedig 301,166,466,330 dollár. Mondhatni jó hónapot zárt az 17,52%-os növekedéssel.

Az Ethereum (ETH) árfolyama újabban magasabb mélypontokat és magasabb csúcsokat produkált, ami az elemzők szerint a tartós vételi érdeklődés jele, azaz nagy valószínűséggel folytatódik majd az emelkedő trend.

3. Solana (SOL)

A Solana (SOL) egy kifejezetten funkcionális nyílt forráskódú projekt, amely decentralizált pénzügyi (DeFi) megoldásokat kínál. Hivatalosan 2020 márciusában jött létre.

A Solana protokoll megkönnyíti a decentralizált alkalmazások (DApp) létrehozását.

Célja a skálázhatóság javítása, és az, hogy a decentralizált pénzügyeket minél szélesebb körben elérhetővé tegye.

Villámgyors feldolgozási ideje az intézményi érdeklődést is felkeltette. Alacsony költségei miatt a kisbefektetők is kedvelik.

kripto

Forrás: CoinMarketCap

A Solana árfolyama 2021 július közepe óta több mint 700%-kal emelkedett, és jelenleg 97,87 dolláron áll.

Piaci kapitalizációja is figyelemre méltó, ami cikkünk sorainak írásakor 42,356,701,841 dollárra rúg.

A Solana (SOL) jövőbeni kilátásai óvatosan optimisták, de valószínűleg csak akkor tesztel majd magasabb ellenállási szinteket, ha a kriptopénzpiac a mostani pályáján marad, azaz a befektetői hangulat pozitívnak ígérkezik.

+1 Egy merész befektetési lehetőség: Launchpad XYZ

A Launchpad XYZ előértékesítése iránti befektetési lelkesedés egyértelmű: cikkünk írásakor máris figyelemre méltó 2,58 millió dollár gyűlt össze, és a visszaszámláló szerint még 5 nap van hátra az ICO befejeztéig.

A platform már csak azért ennyire kiemelkedő a Web3 szférában, mert azon túl, hogy kereskedési platformként van számontartva, egyúttal oktatási központként is funkcionál.

Ebben az egyedülálló tanulási környezetben kezdő és haladó kereskedők számára is biztosítja azokat az eszközöket és ismereteket, amelyekkel kimaxolhatják az esélyeiket.

Az előértékesítésnek többféle belépési szintje van, az 50 dolláros “Doge” alapszinttől kezdve a több, mint 25 000 dolláros “Elon” szintig.

Míg a “Doge” esetében heti összefoglalókat és Telegram közösségi hozzáférést kapunk, addig az “Elon”-nal exkluzív betekintést nyerünk, és még az alapítókkal is felvehetjük a kapcsolatot.

A platform kulcsfontosságú kereskedései bámulatos megtérülést eredményeztek, például az ELON 2.0 29x-es profitot, a WAGIEBOT pedig 11x-es profitot hozott. Mindez remek példa a hatékony kereskedelmi meglátásaira.

A Launchpad XYZ a kereskedésekben való segítségen kívül segít megérteni a piaci mozgásokat, és kiaknázni a saját innovatív rangsorolási rendszerünket (LPQ – Launchpad Quotient) azért, hogy megalapozott döntéseket hozhassunk.

Az Apollóval pedig, mely egy személyre szabott A.I. nyelvi modell, felbecsülhetetlen értékű információkhoz juthatunk, és magabiztosan meghódíthatjuk a befektetések világát.

Csatlakozz a Launchpad XYZ előértékesítéséhez most USDT-vel, ETH-val, vagy bankkártyával, ahol 1 LPX token csak 0.0445 $USDT-be kerül. Biztosítsd a helyed a kriptoforradalomban!

Nézd meg a Launchpad XYZ előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A blokkláncok macOS-e? 60%-kal növelte DEX-volumenét a Solana májusban

A decentralizált tőzsdék (DEX-ek) májusi növekedési volumenének több mint 60%-át a Solana blokkláncon regisztrálták a Pantera Capital kockázati tőkecég által összeállított adatok szerint. E növekedés mögött...

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!