5 milliárd tokent kötöttek le – Kilövés előtt a SPONGE V2?

-


Vendégbejegyzés


Az a hír járja, hogy a befektetők a Sponge V2 bevezetése miatt újra felfedezik maguknak a Sponge token ökoszisztémáját.

A SPONGE a 2023. tavaszi-nyári mém érme őrületben fantasztikus sikert aratott, és egészen a 100 millió dolláros piaci kapitalizációig száguldott.

Mondanunk sem kell, hogy a 2023. május 7-ei 0,002394 dolláros történelmi csúcs nyomán az előértékesítésben résztvevők hatalmas nyereséget könyvelhettek el. 

Most azonban az ökoszisztéma ismét egy nagy dobásra készül a Sponge V2 token bevezetésével.

Forrás: CoinMarketCap

A SPONGE árfolyama jelenleg is bámulatos emelkedést mutat, és a tavalyi történelmi mélyponthoz viszonyítva +1060.94%-os növekedést tapasztal meg.

A fenti számok is azt bizonyítják, hogy a kriptoközösség figyelme újra ráirányult a Sponge tokenre, és az eddigi tulajdonosai további profit reményében kitartanak mellette.

Nézd meg a Sponge oldalát most

A projektbe özönlenek a befektetők 

A Sponge V2 tokenek megszerzésének két módja van, és attól függ, hogy melyiket kell válaszd, hogy érmebirtokos vagy-e már.

Ha új belépőnek számítasz, egyszerűen csak vásárold meg a tokeneket ETH, USDT vagy USD (fiat) felhasználásával a projekt hivatalos honlapján keresztül.

Ha pedig olyan szerencsés vagy, hogy rendelkezel eredeti SPONGE tokenekkel, egy bridge staking mechanizmussal lazán átválthatsz Sponge V2-re.

Sponge V2

A lekötési mechanizmus is egy egyfajta ösztönző tényező, és ha ez még nem lenne elég, a piacon igazi csemegének számít a jelenleg 316%-os APY. 

Olyannyira vonzó tényező, hogy a hosszú távú tulajdonosok és az új befektetők is ráharaptak: cikkünk írásakor a stakelt és bridgelt tokenek értéke összesen 4,256,526.37 dollárt tesz ki. Egy biztos, a token felé jelentős a piaci bizalom.

A Sponge V2 jelentősen meghaladhatja a $SPONGE 2023-as bivalyerős teljesítményét, és a 2024-es év egyik legnagyobb mém érméjévé nőheti ki magát. 

Látogass el a Sponge oldalára most

A Sponge V2-re még a kripto influencerek is felfigyeltek

Sponge V2

A magas APY-t, és az ígéretes jövőbeni hozamokat kínáló Sponge tokenre a világ vezető kripto influencerei is felfigyeltek. 

A közkedvelt kripto YouTuber, Jacob Bury például egy bámulatos 10x-es hozamot jósol a SPONGEV2 érmének, mely a CEX-listára való kerüléskor még tovább duzzadhat.

A szintén népszerű kripto YouTuber, Michael Wrubel is megosztotta a 300 ezer főből álló közönségével, hogy 6 számjegyű hozamot ért el a Sponge-val. 

A holland YouTuber, Corné Marchand ettől is tovább ment, és kijelentette, hogy szerinte 2024 végére a Sponge V2 token akár 100x-osára is robbanhat.

Sponge V2

Lovagold meg te is a Sponge V2 ralliját. Kövesd a tokent az X (korábban Twitter), Discord és a Telegram oldalakon, és legyél az elsők között, akik megtudhatják róla a legfrissebb híreket!

Nézd meg a Sponge oldalát most

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!