Egy útmutató az alacsony tőkeértékű kriptókról (áprilisi frissítés)

-

A Bitcoin feleződése izgatottságot váltott ki, és a jóslatok egy nagy bikafutásról szólnak, amely akár 200.000 dolláros elképesztő csúcsokat is elérhet.

Ahogy a kriptotájkép a várakozástól pezseg, a figyelem az olyan drágakövek felfedezésére irányul, amelyek az egekbe szökhetnek.

Így a figyelem középpontjába kerülnek a gyakran figyelmen kívül hagyott, ám potenciállal teli, alacsony kapitalizációjú kriptók.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A legújabb, áprilisi útmutatóban betekintést nyújtunk ezekbe a kisebb piaci kapitalizációjú coinokba, amelyek a lehetőségek új rétegét nyújtják a folyamatosan fejlődő digitális valutapiacon.

A BlastUP előértékesítése: A Blast ökoszisztéma első számú Launchpadja élőben!

A BlastUP egy úttörő launchpad a Blast-on, az élvonalbeli Layer 2 megoldáson, amely mindössze 35 nap alatt gyorsan elérte az 1 milliárd dollár összértéket zárolva.

A BlastUP sikere is nyilvánvaló, hiszen alig néhány hét alatt gyorsan 3 millió dollárt gyűjtött össze, és ezzel magára vonta a hozzáértő korai befektetők figyelmét.

kripto

A BlastUP a pénzügyi technológia élvonalában áll, és a „Gyorsabban növekedj, többet kereshetsz” mottót hirdeti.

A launchpad elsődleges célja, hogy csökkentse a blokklánc startupok belépési akadályait, biztosítva, hogy már a kezdetektől fogva fel legyenek szerelve a sikerhez.

A BlastUP tokenek előértékesítésének ötödik szakasza már zajlik, és minden egyes új szakasz után a tokenek ára emelkedik.

A jelenlegi ár 0,055 dolláron van rögzítve, míg a DEX bevezetéskor az ár 0,1 dollár lesz. Ez hatalmas, 45% kedvezményt jelent, így most van itt a tökéletes alkalom, hogy a legjobb áron vásárolj BlastUP tokeneket.

>> Kapd el a BlastUP tokeneket most a maximális hozamért! <<

A BlastUP tokenek tulajdonosai olyan exkluzív előnyöket élvezhetnek, mint a korai hozzáférés a tokeneladásokhoz, különleges jutalmak az IDO-kban, és a lehetőség, hogy extra tokeneket szerezzenek a staking révén.

Ezenkívül élvezhetik a kamatjövedelem és a támogatott projektekből származó ingyenes tokenek előnyeit is.

A BlastUP előrehaladtával továbbra is elkötelezett a Blast közösség globális központjának létrehozása mellett, amely támogatja a korai fázisú startupokat.

A BlastUP közösségközpontú megközelítésével és az innovációra való törekvésével gyorsan teret nyer az ökoszisztéma minden résztvevőjének előnyére.

A BlastUP ütemterve 2026-ig terjed, és az AI-vezérelt eszközök és a közösségi piactér bevezetését ígéri, tovább gazdagítva az ökoszisztéma képességeit.

A BlastUP token, a platform sarokköve, hozzáférést biztosít a többszintű IDO indításokhoz, a staking jutalmakhoz és az exkluzív hűségelőnyökhöz.

>> Ragadd meg a lehetőséget, hogy gyorsabban növekedj és többet keress a BlastUP-pal! <<

Az Ondo 3000%-kal emelkedett hat hónap alatt

Az Ondo árfolyama az elmúlt hónapban 126,35%-kal, az elmúlt hat hónapban pedig meteorszerűen 3000%-kal emelkedett, ami erős befektetői bizalmat és piaci lendületet mutat.

A jelenlegi árfolyam stabilan áll 0,93 dolláron, mind a második ellenállás felett 1,66 dolláron, mind a legközelebbi ellenállás felett 1,55 dolláron, ami erőteljes emelkedő tendenciát jelez.

Amennyiben ez a tendencia fennmarad, hihető, hogy az Ondo magasabb csúcsokat fog keresni a közeljövőben.

A piaci hangulat bármely ingadozása azonban azt eredményezheti, hogy a 0,26 dolláros és akár a 0,0809 dolláros támaszszintek felé húzódik vissza, amelyek új belépési pontokat kínálhatnak a befektetők számára.

Hosszabb távon az Ondo rendkívüli emelkedése korrekcióknak lehet kitéve.

A 0,66 dollárnál lévő 10 napos mozgóátlag stabilizáló tényezőként szolgálhat, ami tompíthatja az esetleges visszaeséseket.

A befektetőknek mérlegelniük kell az eszköz élénk közelmúltbeli fellendülését a piac természetes hullámzásával szemben, kiegyensúlyozva a lehetőségeket az ilyen robbanásszerű növekedéssel járó kockázatokkal szemben.

Pyth Network árfolyam-emelkedés: A kripto bikás trend?

A közelmúltbeli 83,25%-os árfolyam-emelkedés az elmúlt hónapban és a hat hónap alatt tapasztalt hatalmas, 155,03%-os növekedés miatt a Pyth Network körül nagy az izgalom.

Jelenleg 0,97 dollár közelében kereskedik, közel a legközelebbi ellenállási szinthez, a 0,92 dollárhoz.

Ezeket a növekedési számokat figyelembe véve elképzelhető egy olyan forgatókönyv, amelyben az árfolyam átlépheti az 1,18 dolláros második ellenállást, és talán még az 1,16 dolláros történelmi csúcsot is megkérdőjelezheti.

Az ármozgás által mutatott lendület azt sugallja, hogy további növekedési lehetőség lehet, és a kereskedők ezt lehetőségnek tekinthetik arra, hogy még a további emelkedés előtt beszálljanak.

Minden befektetőnek azonban figyelembe kell vennie a másik oldalt is. A jelenlegi árfolyam nagyon közel van a 10 napos mozgóátlaghoz is, ami azt jelenti, hogy egy kritikus ponton van, ami vagy folytatást, vagy visszafordulást jelezhet.

Ha az ár csökken, akkor a 0,38 dollárnál találhat némi támaszt, de a második támaszszintig, a 0,12 dollárig jelentős esés van.

A kriptopiacok inherens volatilitása miatt az új vásárlóknak fel kell készülniük arra a lehetőségre, hogy az érdeklődés olyan gyorsan csökkenhet, ahogyan nőtt, ami a szélesebb piaci trendeknek és hangulatnak megfelelő árcsökkenéshez vezet.

A Mantle árfolyammozgása a jövőbeni nyereségre utal

A Mantle legutóbbi egyhavi, közel 9%-os növekedése, valamint a hat hónap alatt elért lenyűgöző, közel 120%-os emelkedés egy olyan mögöttes lendületre utal, amely továbbra is felfelé tolhatja az árfolyamot.

A jelenlegi 0,86 dolláros árfolyam a 10 napos és a 100 napos mozgóátlag (0,83 és 0,74 dollár) felett helyezkedik el, így a Mantle potenciálisan tesztelheti a legközelebbi ellenállást 1,08 dollárnál.

Ha ezt a szintet áttörik, akkor az 1,27 dolláros második ellenállás felé vezető út is valószínűvé válhat. Aktív piaci részvétel és kedvező feltételek katalizálhatják ezt a mozgást, optimista növekedési kilátásokat kínálva.

A pozitív előrelépés ellenére a kiegyensúlyozott szemléletnek figyelembe kell vennie a lehetséges visszaesést.

A legközelebbi támasz 0,63 dollárnál, majd az erősebb bázis 0,37 dollárnál olyan fontos küszöbértékek, amelyek kedvezőtlen forgatókönyvek bekövetkezése esetén megállíthatják a csökkenő tendenciákat.

A befektetőknek nem szabad megfeledkezniük az áringadozásokat okozó kihívásokról, beleértve a piaci volatilitást és a kereskedői hangulat változásait.

A hosszú távú kilátásokra hatással lehet a rövid távú nyereségeken túlmutató tartós teljesítmény, ami megköveteli a piac Mantle iránti viselkedésének folyamatos megfigyelését, valamint azt, hogy a rövid távú visszahúzódási forgatókönyvek közepette is képes-e fenntartani a felfelé ívelő pályát.

Következtetés

Összefoglalva, mivel a kriptopiac dinamikusan növekszik, a BlastUP kiemelkedik az alacsony tőkeértékű versenyzők nyüzsgő tömegéből.

Noha az olyan projektek, mint az Ondo, a Pyth Network és a Mantle jelentős nyereséget mutatnak és ígéretes jövőre utalnak, úgy tűnik, egyik sem rendelkezik olyan erős potenciállal, mint a BlastUP.

Az innovatív Blast ökoszisztéma és annak kiváló koncepciójának részeként a BlastUP nemcsak az előértékesítési fázisban ígér stabilitást, hanem egy olyan jelentős növekedési görbét is, amelyet nehéz figyelmen kívül hagyni.

A befektetők számára, akik kezdődő lehetőséget keresnek a kripto birodalomban, a BlastUP token előértékesítése lehet az elsődleges választás ebben a digitális korszakban.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Vajon a Binance legújabb lépései rosszat jelentenek?

A Binance (BNB) az elmúlt hónapokban számos problémán ment keresztül, a szabályozási ellenőrzéstől kezdve az alkalmazottak tömeges elvándorlásáig. Mindezek ellenére a tőzsde ellenálló maradt, és folytatta...

Fedezd fel 5 kripto befektetést, amelyek idén milliomos-csináló potenciállal rendelkeznek!

Vendégebejegyzés A kripto befektetések iránti izgalom teljes lendületben van, ahogy a 2024-es bikafutás egyre nagyobb lendületet vesz. Sokak keresik a következő nagy lehetőséget a vagyonuk gyarapítására. Ebben...

A magyar fejlesztésű THE CORE web3-as stratégiai játék, a felfedezői már a Mars felé tartanak

2023 február 29-én indult el a THE CORE, amely egy Civilization-típusú stratégiai játékot vízionál egy Ready Player One által inspirált virtuális világban, ahol a játékosok...

Az USA betiltaná az algoritmussal működő stablecoinokat

Két amerikai szenátor, Cynthia Lummis és Kirsten Gillibrand közös törvényjavaslattal álltak elő a stablecoinok szabályozására. Ez a lépés rávilágít, hogy a jogalkotók egyre nagyobb figyelmet...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!