A következő nagy slágerek a kriptopénzpiacon útban felfelé

-


Vendégbejegyzés


A kriptopénzpiac a napokban jelentős emelkedésnek volt tanúja, egyik napról a másikra több mint 150 milliárd dollárral bővült, így a teljes piaci érték meghaladta a 2,8 billió dollárt.

A lenyűgöző rallyt a Bitcoin (BTC) vezette, amely figyelemre méltó fellendülést tapasztalt, és a hét eleji 61.000 dollár alatti csökkenést követően 71.000 dollár fölé emelkedett, ami az elmúlt tíz nap legmagasabb árfolyama.

A fellendüléshez nagymértékben hozzájárult az amerikai ETF-ek beáramlásának pozitív alakulása, ami a közösség növekvő bizalmát tükrözi.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Miközben a Bitcoin (BTC) visszaszerezte piaci dominanciáját, az altcoinok követték példáját, az Ethereum (ETH) pedig a 3700 dolláros szint közelébe került, hasonló lendületet mutatva. Ezenkívül bizonyos érmék is zöld utat mutattak, a Bitcoin (BTC) megugrásához képest szerényebb, ámbár növekedést produkáltak.

Ez a felfelé ívelő trend nem csak ezekre az érmékre korlátozódik; a feltörekvő tokenek is felfelé tartanak, és vonzzák a következő nagy lehetőséget kereső kriptorajongók figyelmét.

Tarts velünk, ahogy megpróbáljuk feltárni a kriptopiac következő nagy dobásait, amelyek jelentős növekedésre vannak kilátásban.

ScapesMania: A játék megváltoztatására irányuló fúzió

A ScapesMania az a hely, ahol a kriptopénzek és a játékok összeolvadnak. A ScapesMania egy úttörő előértékesítéssel büszkélkedhet, amely több mint 6.125.000 dollárt hozott és elképesztő 18.400 tulajdonost vonzott, és készen áll arra, hogy újradefiniálja a játékvilágot.

Lenyűgöző fellépés

A $MANIA a PancakeSwapon keresztül robbant be a köztudatba, amely egy tekintélyes decentralizált tőzsde (DEX), amely a Binance Smart Chain hálózaton belüli hatalmas felhasználói bázisáról híres.

A kereskedés MANIA/WBNB és MANIA/USDT párokkal indult, az USDT az elsődleges likviditási forrás, a közösség preferenciáit kiszolgálva.

kriptopénz

Az első 24 órában a birtokosok száma 18,41K-nál stabilizálódott, amit 2,25 millió dolláros lenyűgöző kereskedési volumen kísért, ami a ScapesMania-t a DEXTools Hot Pairs listájának élére repítette.

Alig három héttel a jegyzés után a token árfolyama rekordmagasra, 0,01477 dollárra szökött fel, ami 147,77%-os lenyűgöző emelkedést mutatott.

kriptopénz

A virágzó közösség támogatásával

A ScapesMania lelkes támogatása kézzelfogható, egy növekvő közösség várja türelmetlenül az egyes fejlesztéseket.

A beszélgetések a népszerű platformokon zajlanak, és megragadják a bálnák figyelmét, az egyéni befizetések már meghaladják a 20 000 dollárt.

Ez a figyelemreméltó eredmény sokat köszönhet a projekt mögött álló elkötelezett közösségnek. A ScapesMania csapata szívből jövő háláját fejezi ki minden támogatónak a felbecsülhetetlen értékű hozzájárulásért.

De ne feledjétek, ez még csak a kezdet – még rengeteg izgalom van a horizonton!

Mi teszi egyedivé a ScapesMania-t

Fedezd fel a ScapesMania kiemelkedő jellemzőit:

  • Balanced Tokenomics: A stabil tokenomikai modell elősegíti a kereslet és a kínálat egyensúlyát, ütemezett átruházási mechanizmusokkal.
  • DAO Governance: A közösség tagjai a decentralizált autonóm szervezet (DAO) irányításán keresztül gyakorolnak befolyást, elősegítve a befogadást és az átláthatóságot a döntéshozatalban.
  • Expansive Utility: A $MANIA különböző játékprojektekbe való integrálásával a ScapesMania megnyitja az ajtókat a token tulajdonosok előtt, hogy felszabadítsák a jutalmakat és új lehetőségeket fedezzenek fel.
  • Staking lehetőségek: A Staking lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy további jutalmakat szerezzenek a $MANIA tokenjeik zárolásával, hozzájárulva ezzel az ökoszisztéma bővüléséhez.
  • Hitelesített biztonság: A BlockSafu szigorú auditja biztosítja a ScapesMania okosszerződésének biztonságát és megbízhatóságát, bizalmat ébresztve a felhasználókban a kereskedelem és a részvétel során.

Egy jövőkép a jövő számára

A ScapesMania jövője fényesnek tűnik, különösen a casual gaming területén, amely a Statista szerint 2027-re várhatóan meghaladja a 19,12 milliárd dollárt.

A Bitcoin (BTC) fellendülése az altcoinok következő hullámát hajtja előre, beleértve a játék tokeneket is, így nincs is jobb alkalom arra, hogy biztosítsa a $MANIA tokenjeit a ScapesMania tőzsdei jegyzésén.

Az alapgenerálási célok elérése után a csapat a termékfejlesztésre összpontosít, aktívan toborozza a legjobb tehetségeket és kidolgoz egy robusztus stratégiát.

A közeljövő mérföldkövei közé tartozik a kísérleti játékprojekt alfa kiadása, a staking program elindítása és a DAO irányítás bevezetése.

Csatlakozz a $MANIA mozgalomhoz

Miközben a kripto-játékipar exponenciális növekedésre készül, a ScapesMania élen jár ebben az izgalmas forradalomban.

Az aprólékosan megtervezett ütemtervvel és a termék kiválósága iránti elkötelezettséggel a projekt sikerre van felkészülve.

Most van itt az ideje, hogy megragadjuk a lehetőséget. Engedje szabadjára a potenciált, ragadja meg az izgalmat, és váljon a ScapesMania vibráló közösségének részévé még ma!

>>> Csatlakozz a 18.000 fős közösséghez – szerezd meg a $MANIA-t most! <<<

Polkadot (DOT): A piaci dinamika és a jövőbeli pálya bemutatása

A Polkadot (DOT) a közelmúltban jelentős fejlődésen ment keresztül, nevezetesen a Polkadot 2.0 felé történő átmenetén, amely továbbfejlesztett funkciókat és szélesebb körű alkalmazásokat sejtet.

Annak ellenére, hogy szabályozási és versenykényszerrel kell szembenéznie, a Polkadot (DOT) ellenállónak bizonyult, elsősorban innovatív többláncos architektúrájának köszönhetően, amely lehetővé teszi a láncok közötti átutalásokat és az interoperabilitást – ami a blokklánc skálázhatósága és hatékonysága szempontjából kulcsfontosságú szempont.

A Polkadot (DOT) 2024 elejétől kezdve a szélesebb piac ciklikus jellegét tükröző volatilitás és fellendülés keverékét tapasztalta.

Noha konkrét árfolyammérföldkövek nem szerepelnek, a Polkadot 2.0 körüli várakozás óvatos optimizmust kelt a kripto rajongói körében, amit a projekt technikai fejlődése és a blokklánc ökoszisztémán belüli stratégiai pozícionálása támaszt alá.

A Polkadot (DOT) számára az előttünk álló út magában foglalja a blokklánc-innováció összetettségének eligazodását, miközben alkalmazkodik a szabályozási környezethez.

A Polkadot 2.0 folyamatos fejlesztése és elfogadása jelentős katalizátorként szolgálhat a növekedéshez.

A projektnek azonban a skálázhatósági és használhatósági kihívásokkal is foglalkoznia kell ahhoz, hogy megőrizze versenyképességét és vonzerejét mind a fejlesztők, mind a kripto rajongók számára.

Polygon (MATIC): A blokklánc területén a pálya kijelölése

A Polygon (MATIC) méretezhető és hatékony Layer 2 megoldásként vájt magának egy rést, amely gyorsabb és olcsóbb tranzakciókkal bővíti az Ethereum képességeit.

Ez a pozicionálás az alkalmazások egyre növekvő ökoszisztémáját vonzotta, ami megerősítette a Polygon (MATIC) értékállóságát és a piaci hangulatot.

A Polygon (MATIC) teljesítménye tükrözte a kriptopénzpiac szélesebb körű tendenciáit, a gyors növekedési időszakokat korrekciók követték.

A projektnek az Ethereum skálázhatóságának fokozására való összpontosítása és a stratégiai partnerségek kulcsfontosságú szerepet játszottak az árfolyampálya és a közösségi kilátások alakításában.

A Polygon (MATIC) jövőjét az határozza meg, hogy képes-e tovább integrálódni az Ethereummal, bővíteni a DeFi és dApp ökoszisztémát, és navigálni a változó szabályozási környezetben.

Míg a más skálázási megoldásokkal való verseny kihívást jelent, a Polygon (MATIC) innovatív megközelítése és folyamatos fejlesztési erőfeszítései jó pozíciót biztosítanak a tartós növekedéshez.

Avalanche (AVAX): Navigálás a versenyhelyzetben

Az Avalanche (AVAX) nagy átviteli teljesítményével és alacsony késleltetésével tűnik ki, és robusztus platformot kínál a decentralizált alkalmazások számára.

A versenyképes piac ellenére az Avalanche (AVAX) a folyamatos innovációval, valamint a felhasználói élményre és a fejlesztői támogatásra való összpontosítással megőrizte pozícióját.

Az Avalanche (AVAX) árfolyamának ingadozása tükrözi a szélesebb piaci trendeket, amelyet a technológiai fejlődés, az ökoszisztéma növekedése és a közösség hangulata befolyásol.

A projekt új alkalmazások és felhasználók bevonzására való képessége továbbra is kritikus tényező az értékelés és a piaci pozícionálás szempontjából.

Az Avalanche (AVAX) ütemterve további technológiai fejlesztéseket és az ökoszisztéma bővítését tartalmazza.

A sikere attól függ, hogy képes lesz-e az innovációra, az élénk fejlesztői közösség támogatására, valamint a piaci és szabályozási változásokhoz való alkalmazkodásra, miközben fenntartja értékállóságát a zsúfolt piacon.

Toncoin (TON): Gyors és innovatív lépések

A Toncoin (TON) kivételes tranzakciós sebességével hívta fel magára a figyelmet, és a világ leggyorsabb blokkláncának címére pályázik.

E technológiai mérföldkő, valamint az erős fejlesztői közösség és az olyan innovatív alkalmazások, mint a Notcoin Telegram játék, pozitívan befolyásolták a Toncoin (TON) piaci pozícióját.

A Toncoin (TON) árfolyam-emelkedése és teljesítménye az utóbbi időben tükrözi a növekvő elfogadottságát és a képességeit és jövőbeli fejlesztéseit övező spekulatív érdeklődést.

A Telegramhoz és az alapjául szolgáló technológiához való kapcsolódás olyan egyedi értéket kínál, amely a kereskedők és a felhasználók körében egyaránt kedvező fogadtatásra talál.

A jövőre nézve a Toncoin (TON) skálázási és hatékony tranzakció-feldolgozási képessége a blokklánc területén félelmetes szereplőként pozícionálja.

A Toncoin (TON) folyamatos innovációja a stratégiai partnerségekkel és a közösség növekedésével párosulva kulcsfontosságú lesz a Toncoin (TON) tartós sikeréhez és piaci elterjedéséhez.

Következtetés

A kriptopiac emelkedő tendenciáját az olyan altcoinok, mint a Polkadot (DOT), a Polygon (MATIC), az Avalanche (AVAX) és a Toncoin (TON) támogatják, amelyek ígéretes fejlődést mutatnak, bár a Bitcoin (BTC) mellett kevésbé erőteljes növekedést mutatnak.

Mindeközben a ScapesMania érkezése és erős debütálása a szerencsejátékban, amelyet sikeres előértékesítés és magas kereskedési volumen támogat, rávilágít a friss projektek potenciáljára a kriptoszférában.

Ez az új szereplő minden esélye megvan arra, hogy az altcoin piac következő nagy slágerévé váljon.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Értesítési csoport: https://t.me/scapesmaniaAnn

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Mik azok az oszcillátorok a technikai elemzésekben?

A bitcoin kereskedésben a technikai elemzés fontos szerepet játszik, és az oszcillátorok kulcsfontosságú eszközök ebben a folyamatban.  Az évtizedek során kifejlesztett oszcillátorok segítenek az ármozgások és...

A legnagyobb növekedési potenciállal rendelkező kriptovaluták 2024-ben

Vendégbejegyzés Bármikor kezdődhet egy új bikafutás. A kriptopiac jelenleg nyugodt, sok altcoin még mindig a mélyponton van, és potenciálisan robbanásszerű növekedésre van kilátásban. A befektetők lelkesen figyelik...

A Bitcoin 100.000 dollárig: A mélypont és a robbanásszerű mozgások elemzése

A Bitcoin gyorsan 10%-ot esett, ami széleskörű félelmet okozott. A befektetők közül sokan súlyosan érintettek, számos befektető jelentős veszteségekkel és likvidálással néz szembe. Anthony Pompliano...

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!