Dogecoin (DOGE) technikai elemzés 03.27.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Dogecoin (DOGE)

A Dogecoin (DOGE) árfolyamkilátásai az elmúlt hetekben rendkívül bullisak voltak az emelkedésnek köszönhetően.

Mivel a DOGE egy kulcsfontosságú akadályt dönget, a mém érme számára valószínűleg további nyereségek következnek, ahogy azt több on-chain mérőszám is sugallja.

A láncközi elemzés arra szolgál, hogy duplán ellenőrizze az eredeti kutyás mém érme potenciális rallyjának megvalósíthatóságát.

Négy Dogecoin on-chain mérőszám bikás kilátásokra utal

A négy vizsgált on-chain mutató a következő:

  • Tranzakciók száma
  • Age Consumed
  • Piaci érték és realizált érték (MVRV) aránya
  • Nagy tranzakciók

A Santiment adatai szerint a tranzakciószám kiugrása arra utal, hogy a DOGE befektetők a szokásosnál aktívabbak, ami azt jelenti, hogy van kereslet a mém érme iránt.

Ez a mutató 48 óra alatt 1,22 milliárdról 9,20 milliárd DOGE tranzakcióra ugrott.

Ugyanígy, az Age Consumed mutató is hatalmas emelkedést mutatott az említett időszakban.

A tokenek korának emelkedett szintjei arra utalnak, hogy a korábban szunnyadó érmék jelentős része ismét mozgásban van, és gyakran utalnak a piaci szereplők rövid távú viselkedésbeli változásaira.

A tranzakciók számának mérőszámával együtt az Age Consumed mérőszám közelmúltbeli növekedése a helyi aljzat kialakulásának jele.

A korábbi, 2023. novemberi és 2024. januári tüskék mindkettő masszív emelkedést eredményezett a Dogecoin árfolyamában.

Mindeközben a 7 napos és 30 napos piaci érték és realizált érték (MVRV) arányok 6,62% és 14,38% körül mozognak, ami azt jelzi, hogy a nem realizált nyereség nagyon alacsony.

Ez a mutató a befektetők átlagos nyereségének/veszteségének kiszámítására szolgál egy adott időszakra vonatkozóan.

A magasabb MVRV-arány azt mutatja, hogy a legtöbb tulajdonos nem realizált nyereségen ül, és medvésnek tekinthető, mivel ezek a tulajdonosok eladhatják a halmazukat, és elindíthatnak egy korrekciót.

Ugyanígy, egy nagy negatív értékű MVRV elméletileg bikás, és jelezheti, hogy itt a megfelelő pillanat a tokenek felhalmozására.

Az IntoTheBlock adatai alapján a Large Transaction metrika emelkedik, ami azt mutatja, hogy a bálnák is érdeklődnek a mém érme iránt.

Ez az indikátor a bálnák és az intézményi szereplők tranzakcióinak számát jelzi, és jelezheti a vásárlói magatartásukat.

A többi mérőszám alapján a Large Transactions kiugrása bikás indikátor, és a Dogecoin árfolyamának potenciális emelkedésére utal.

Egy másik megjegyzés, a technikai adatok arra utalnak, hogy a DOGE közel áll a 0,181 dolláros heti ellenállási szint áttöréséhez.

Ha a mém érme bikái sikerrel járnak, az 52%-os emelkedést indíthat el a következő kulcsfontosságú akadályig, a 0,279 dollárig.

Ezen a szinten túl a lendület könnyen feljebb repítheti a DOGE-t, vagy legalábbis stabilan tarthatja a mém érmét.

 

Összességében a Dogecoin árfolyama mind a láncon belüli, mind a technikai szempontból gyors rallyra van berendezkedve.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Top 5 altcoin, hogy egy kis befektetésből vagyont termeljünk

A kriptopiac 2024-ben is pezseg. Elérkezett lehet a pillanat, hogy felfedezzük az altcoinokat, amelyek hatalmas potenciális nyereséget kínálhatnak. Ez az útmutató öt olyan ígéretes lehetőségbe...

Tranzakciós adót vezetne be Törökország a kriptokereskedésre

Törökország új adók bevezetésére készül, beleértve a kriptopénz-kereskedelemre kivetett 0,03%-os tranzakciós adót, egy jelentős adóügyi reform részeként. A lépés célja az ország 2023-as földrengések okozta...

Mark Cuban szerint a „Gensler” miatt Biden elveszítheti az elnökséget, a DTX Exchange túlszárnyalhatja az olyan DeFi titánokat, mint a Chainlink és az Avalanche

Vendégbejegyzés Mark Cuban szerint a SEC elnöke, Gary Gensler nagyban befolyásolhatja a következő elnökválasztást. Cuban úgy véli, hogy szigorú politikája Joe Biden elnöki székébe kerülhet az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.16.

Prémium Dogecoin (DOGE) A Dogecoin (DOGE) befektetők az utóbbi időben nehéz időszakot éltek át, különösen a mémcoin többszöri árfolyamkorrekciója miatt a grafikonokon. A helyzet azonban még rosszabb is...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!