Polkadot (DOT) árfolyam elemzés 03.27.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Polkadot (DOT)

A kriptopiac konszolidációs szakaszba lépett, mivel a legtöbb kripto napi grafikonja pirosra váltott.

A Polkadot (DOT) sem volt tőle elzárkózva, mivel a token árfolyama a közelmúltban esett.

Ugyanakkor az is lehet, hogy a DOT talán csak egy fontos támaszszintet tesztel.

A CoinMarketCap szerint a DOT értéke több mint 12%-kal ugrott meg az elmúlt hét napban. A trend azonban a közelmúltban megváltozott, mivel a token értéke csak az elmúlt 24 órában több mint 2%-ot esett.

A cikk írásakor a token 9,60 dolláron kereskedett, több mint 13 milliárd dolláros piaci kapitalizációval, amivel a 13. legnagyobb kriptónak számít.

Azonban lehet, hogy ez csak a történet rövidebbik része, mivel a DOT a World Of Charts szerint a támaszszinteket tesztelte.

Amennyiben a token sikeresen teszteli azt, akkor masszív bikarally várható, ami lehetővé teheti a token számára, hogy 200%-kal növelje az árfolyamát.

Annak megállapításához, hogy ez az eredmény valószínű-e, ellenőriztem a Polkadot on-chain adatait.

A befektetők bizalmatlannak tűnnek

Az elemzés azt mutatta, hogy a DOT közösségi volumene viszonylag magas maradt az elmúlt héten. A token körüli medvés hangulat azonban magas volt, ami a Weighted Sentiment csökkenéséből is látszik.

A bikás hangulat csökkenése ellenére a derivatív piaci statisztikák optimistának tűntek. A token Funding Rate megugrott, ami a token iránti keresletet tükrözi a derivatív piacon.

Az Open Interest szintén megugrott az elmúlt napokban.

Megfontolandó annak lehetősége, hogy a DOT ismét felfelé irányuló lendületet kapjon, ahogyan azt a technikai mutatók is mutatják. A MACD például egy bikás kereszteződés lehetőségét mutatta.

Ezen felül a token Chaikin Money Flow (CMF) is emelkedést regisztrált, és a semleges szintről tovább emelkedett. E két mutató egyértelműen arra utal, hogy a DOT árfolyama hamarosan emelkedhet.

A Money Flow Index (MFI) azonban a megjelenés idején medvésnek tűnt, ami azt jelzi, hogy nem zárható ki a token árfolyamának esése sem.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Ausztráliában jóváhagyták az első spot Bitcoin ETF-et

Az ausztrál értékpapír-tőzsde, az ASX jóváhagyta az első spot Bitcoin ETF-et, a kereskedés pedig június 20-án kezdődik. Új piacokat hódít meg a VanEck Ausztrália legnagyobb értéktőzsdéje, az...

A 99Bitcoins és a ZKsync szuper airdropot tart

Sokak örömére két hamarosan bevezetésre kerülő kriptovaluta, a ZKsync és a 99Bitcoins még az árfolyam-emelkedéssel tarkított CEX-jegyzésük előtt tart egy nagyszabású airdropot. A kriptovaluták kedvelői folyton...

Notcoin (NOT) árelemzés: A kriptopiac feltörekvő játékosa

A Notcoin, egy népszerű Telegram-alapú kriptopénz, az elmúlt 24 órában figyelemre méltó árfolyam-emelkedésen ment keresztül. Ez az emelkedés a kereskedési volumen lenyűgöző növekedésével jár együtt, amely...

A Cardano a 20-napos EMA alatt – 10 %-os csökkenés jele lehet a…

A Cardano (ADA) június 7-én a 20 napos exponenciális mozgóátlaga (EMA) alá esett, és azóta közel 10%-kal csökkent az értéke. A CoinMarketCap szerint a cikk írásakor...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!