Egy Bitcoin bálna óriási mennyiségű BTC-n adott túl

-


Vendégbejegyzés


A keringő hírek szerint egy Bitcoin bálna hatalmas eladási hullámot keltett azzal, hogy 411 WBTC-től vált meg mintegy 15,2 millió dollár értékben.

A Lookonchain adatai azt mutatják, hogy, hogy ez a névtelenségbe burkolózó befektető átváltotta a Bitcoint (BTC) Ethereumba, majd Wrapped Bitcoinra (WBTC) konvertálta.

A bálna mindent összevetve 411 WBTC-t adott el, ami nagyjából 15,2 millió dollárnak felel meg, Bitcoinonként átlagosan 37 023 dolláros áron.

Jelenleg a bálna tárcájában még akad 155 WBTC, mely értékét tekintve nagyjából 5,74 millió dollár.

A bikák és a medvék ádáz csatája

bitcoin

A volatilitásáról híres kriptopénzek piacán míg világ a világ, mindig menni fog a harc a bikák és a medvék között.

Az IntoTheBlock körülnézett a piacon, és 111 bikás címet látott. Ezek azok, akik a kereskedési volumen több mint 1%-át vásárolták meg az elmúlt 24 óra során.

Persze a medvék is jelen vannak, az adatok szerint 114 medvés cím létezik, rájuk a napi kereskedési volumen 1%-át meghaladó eladás a jellemző.

Ezen kívül a piacon több 100 000 dollár feletti, nagy összegű tranzakciót is megjelent. Az elmúlt 24 órában 12 430 nagy tranzakciót bonyolítottak le, a 7 napos csúcs november 9-én érte el a 22 570-et.

A nagyobb Bitcoin tranzakciók teljes volumene vasárnap 589 590 BTC-t tett ki, a 7 napos csúcs pedig 1,06 millió BTC volt.

Ha mindezt USD-re átszámítjuk, azt kapjuk, hogy az elmúlt 24 órában az említett tranzakciók teljes volumene 21,81 milliárd dollár körül volt, a 7 napos csúcs pedig 39,02 milliárd dollár.

A Bitcoin árfolyamát totális bizonytalanság veszi körül

bitcoin

A piaci tevékenységek mindig hatással vannak a Bitcoin árfolyamára. Nincs ez másként most sem.

Jelenleg a Bitcoin 36 650,50 dolláron érhető el a CoinMarketCap szerint, és ez egy 5,07%-os emelkedést jelent az elmúlt 7 napra levetítve.

A kriptopénz piaci kapitalizációja 716 milliárd dollár környékén mozgolódik, a 24 órás kereskedési volumen pedig 18 milliárd dollár körül.

A vezető kriptopénz számára valószínűleg szuper katalizátor lesz a SEC közelgő döntése a Bitcoin ETF-ekkel kapcsolatban.

Vészesen közeleg a november 17-i határidő, és a pénzügyi közösség várakozása az, hogy a SEC egyszerre több Bitcoin ETF-et is jóváhagyhat.

A Bitcoin Minetrix is magas megtérülésű token lehet

A Bitcoin Minetrix tokenizált felhőbányászati platform előértékesítése szinte mágnesként vonzza a befektetők figyelmét.

Jogosan, hiszen stake-to-mine mechanizmusával, és rendkívül kedvező 0,0116 dolláros árával remek lehetőséget biztosít.

A felhasználóbarát Bitcoin Minetrix azért olyan különleges, mert mindenki számára lehetővé teszi a decentralizált módon való biztonságos és átlátható bitcoin (BTC) bányászatot. Ez nem ámítás, és a harmadik fél által elkövetett felhőbányászati csalásoknak esélye sincs. 

A BTCMTX tokenek lekötésével olyan felhőbányászati krediteket (nem cserélhető ERC-20 token kreditek) szerezhetünk, amelyeket bitcoin felhőbányászati teljesítményért cserébe kell elégetni.

Ráadásul vígan elfelejthetjük a hardver-és rezsiköltségeket is, így egy rendkívül költséghatékony módszert is kapunk.

A jelenlegi APY 150%-os, de érdemes sietni, mert minél többen csatlakoznak a pool-hoz, ez a szám csökkenni fog.

A cikk írásakor egyébként 278,055,380 BTCMTX van lekötve, és az ETH blokkonkénti aktuális jutalom mértéke 158.5.

A csatlakozáshoz csak egy Ethereum-kompatibilis pénztárcára lesz szükséged.

Ezt követően ETH, USDT, BNB vagy bankkártya használatával vásárolhatsz BTCMTX tokeneket, és felhőbányászati kreditekért le is kötheted őket. 

A projekt ütemterve világos, az előértékesítési szakaszt követni fogja a fejlesztés, és a bevezetés is. Sor kerül majd alkalmazás és szoftverfejlesztésre, és természetesen CEX listázás is várható.

Ami a tokenomikát illeti, az így alakul:

  • A tokenek 42,5%-át fordítják a Bitcoin Minetrix bitcoin bányászati tevékenységének finanszírozására,
  • 35%-át marketing tevékenységekre,
  • 15%-ot közösségi jutalmakra,
  • 7,5%-ot pedig a BTCMTX lekötések jutalmazására.

Ha pedig csatlakozol a minedrophoz, megnyerheted a 10, egyenként 3000 dollár értékű díj egyikét.

Siess, az előértékesítés már szeptember végén elkezdődött, és a tokenkészlet erejéig tart.

Nézd meg a Bitcoin Minetrix előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért téved a SEC a kriptovaluták értékpapírként való osztályozásában?

Charles Hoskinson, a Cardano (ADA) társalapítója azzal érvelt, hogy a szabályozókat nem szabad megvakítani a maximalista állításokkal, miszerint a Bitcoin és az Ethereum nem értékpapírok. Az...

Vitalik Buterin: A mesterséges intelligencia komoly fenyegetést jelent

Az Ethereum társalapítója, Vitalik Buterin figyelmeztetést adott ki az emberi intelligenciát felülmúló és a földön uralkodó fajjá váló szuperfejlett mesterséges intelligencia (AI) lehetséges veszélyeire. Az Ethereum...

Az FTX népszerűsítéséért beperelik a sportligákat

Most egész sportligák néznek szembe perrel, amiért a szurkolóik számára látható FTX promóciókat mutattak be. Mindez azután történt, hogy az FTX befektetői a tőzsde összeomlását...

Cardano (ADA) technikai elemzés 11.28.

Prémium Cardano (ADA) A Cardano (ADA) 0,40 dollár felett kell zárnia ahhoz, hogy tartósan 0,46 dollárig emelkedjen. A Cardano (ADA) jelenleg egy nagyon fontos keresleti zónán belül mozog,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!