A PEPE érme egyre nagyobb gödörben, míg a Meme Kombat a doxxolt csapatával egyre népszerűbb

-


Vendégbejegyzés


Az idei brutális medvepiac alatt a Pepe coin (PEPE) árfolyama több mint 86 százalékkal esett vissza az eddigi csúcsához képest.

Sok szakértő most úgy véli, hogy elérte a mélypontot, és ezután már a fellendülés következik. Csakhogy közben a Meme Kombat is beerősített.

A sokak által követett kereskedők közül néhányan azt várják, hogy a PEPE a következő hónapokban visszatér a májusi csúcsra, mivel a kereslet és persze a várakozás is növekszik az érmével kapcsolatban.

Ugyanakkor miközben a PEPE áll az élén a meme érmék piaci fellendülésének, az új Meme Kombat token (MK) a doxxolt csapatával és egy ambiciózus ütemtervvel igencsak felkeltette a befektetők figyelmét.

A Pepe multisig tárca botránya megtépázta a befektetői bizalmat

A PEPE áprilisi és májusi, látványos árfolyam-emelkedése nagy vihart kavart a kriptopiacon.

Az érme végül 0,00000134 dolláros történelmi csúcsot ért el. A profitkivonás azonban rögtön bekövetkezett a csúcsot követően, és a PEPE érme árfolyama a következő hónapokban meredeken esett.

Az a tény, hogy az érme nem rendelkezik valódi hasznossággal, nem segített a helyzeten. És ahogy később a befektetői hangulat elmérgesedett, a PEPE árfolyama tovább zuhant.

A PEPE-vel szembeni negatív hangulatot fokozta, hogy augusztusban a fejlesztők multisig pénztárcájából való átutalások jóváhagyásához szükséges aláírások számát rejtélyes módon ötről kettőre csökkentették. 

multisig a multi-signature (több aláírás) rövidítése, amely a digitális aláírásnak egyik speciális típusa.

Ilyenkor kettő vagy több felhasználó csoportként írhat alá dokumentumokat. Így a több-aláírásos hitelesítés több egyedi aláírás kombinálásával jön létre.

Röviddel ezután közel 16 billió PEPE-t, akkoriban több mint 15 millió dollárt érő összeget utaltak át a tőzsdékre, ami rug-pulltól (szőnyeghúzás) való félelmet keltett.

Bár a fejlesztők tagadták ezeket az állításokat, a projektbe vetett bizalom megrendült, és azóta sem állt helyre igazán.

Ez jól megmutatkozik abban, hogy szeptember végén a PEPE mindössze 0,00000060 dolláron kereskedett.

Egyre több a jele annak, hogy a Pepe a mélypontra jutott

Bár a multisig tárca fiaskó súlyosan megrongálta a projektbe vetett bizalmat, vannak arra utaló jelek, hogy a PEPE talán elérte a mélypontját és felkészült az erőteljes fellendülésre.

A PEPE árfolyama az elmúlt hetekben emelkedett, miután szeptemberben és október elején szinte végig oldalazott.

Most 0,0000012 dollár körül mozog az árfolyama. Ez a szeptemberi mélyponthoz képest 111 százalékos ugrásnak felel meg.

A kereskedési volumenek is újra emelkednek, a CoinMarketCap adatai szerint az elmúlt 24 órában több mint 190 millió dollár értékben kereskedtek a PEPE érmével. Ez 63 százalékos emelkedés az előző naphoz képest.

A prominens kriptoelemző, Kaleo nemrég tweetelte, hogy „túl van a marhaságon” a PEPE csapatával. Azt írta, hogy „legalul kapitulált”. Az árfolyamok dinamikájának fényében Kaleo úgy véli, hogy a PEPE-nek „több helye lesz az emelkedéshez”.

Sok más szakértő, köztük a több mint 151 ezer fős közönséggel rendelkező Twitter-felhasználó, Pauly szerint is bikás a PEPE helyzete a jelenlegi árfolyamokon.

Bár a multisig tárca botrány sebei még viszonylag frissek, van remény arra, hogy a PEPE most előrébb léphet. És persze visszanyerheti korábbi dicsőségének egy részét.

Meme Kombat: doxolt csapat és ígéretes ütemterv

Miközben a PEPE a bizalom helyreállításán dolgozik, a Meme Kombat (MK) nevű új mém érme potenciális sztárként bukkant fel a kriptotérben.

A Meme Kombat célja, hogy kihasználja a mémek és a kriptójátékok népszerűségét, és létrehozzon egy olyan magával ragadó platformot, amelynek középpontjában a mémek által inspirált csaták állnak.

A legtöbb más mém érmével ellentétben a Meme Kombat egy teljesen doxolt fejlesztőcsapattal rendelkezik, ami egyértelmű hitelességet kölcsönöz a projektnek.

Az alapító, Matt Whiteman veteránnak számít a kriptovaluták és az NFT-k berkeiben, aki egy Hollandiában található, élvonalbeli NFT kereskedési platform, a North Technologies operatív igazgatójaként (COO) is tevékenykedik.

pepe

A projekt csapata egy ambiciózus ütemtervet is felvázolt, több „évszakkal”, amelyek mindegyike új karaktereket, játékmódokat és jutalomszerzési lehetőségeket tartalmaz.

Kezdetben a projekt 112 százalékos APY-t kínált a lekötésekért. Valamint lehetőséget nyújtott arra, hogy a harci aréna mérkőzéseire fogadjanak a felhasználók.

Ezzel pedig minél több MK-t, a Meme Kombat natív tokenjét halmozhassák fel. Most azonban a dinamikus lekötés felé mozdult el a projekt, amely elképesztő APY-t ígér. 

Megnézem a Meme Kombat oldalát

Megnyílt a lehetőség a Meme Kombat token lekötésére

Azok a tulajdonosok, akik korábban MK tokent vásároltak, sorra kötik le a tokenjeiket.

Ennek eredményeként a kezdeti 112 százalékos passzív jövedelem után a cikk írásakor 1600 % feletti az APY érték.

Ami természetesen lejjebb megy majd, ahogy egyre több tokent kötnek le a felhasználók. Az viszont biztos, hogy óriási hozam várható.

Az MK token lekötése egyedülálló abban, hogy mind a láncban, mind a láncon kívül zökkenőmentesen mozgatható.

A végfelhasználók csak hálózati díjat fizetnek az MK lekötésért és annak feloldásáért. A jutalmak igénylése a lekötési platformon belül, de a láncon kívül történik, és nem jár külön díjakkal.

Eközben a felhasználó láthatja az előzményeket, a befizetések és egyéb pénzmozgások naplóit, ráadásul valós időben. Mindez integráltan működik a láncon belüli játékszerződésekkel is, ami azt jelenti, hogy a játékokat a lekötött tokenekkel is lehet játszani.

Ez egy transzfer díjak nélküli, korszerű hibrid off-chain és on-chain technológia, amely alapvetően a stake.com/binance motor másolata.

Azzal a különbséggel, hogy hideg pénztárcák helyett van egy szerződés, amely on-chain megerősítéssel biztonságosan működik.

Ha érdekel a lehetőség, akkor a korábban megvásárolt MK tokenjeidet közvetlenül a Memekombat.io oldalon tudod lekötni.

Megnézem a Meme Kombat oldalát

Ez is érdekelhet: 

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Mutatjuk, hogy miért lehetesz a WSM-mel a 2024-es bikafutam egyik legnagyobb nyertese

Vendégbejegyzés Nagy a nyüzsgés a Wall Street Memes ($WSM) háza táján. Az ökoszisztéma láthatóan továbbra is növekedik, és az új, kripto alapokkal rendelkező Wall Street Memes...

Így készültek fel a Bitcoin bálnák a kriptopénzpiac növekedésére

A CryptoQuant vezérigazgatója szerint a bálnák long pozíciókat nyitottak, amikor a Bitcoin elérte a 29.000 dollárt, és 2023. augusztus elején megkezdték a felhalmozási fázist. Ki Young...

A Bitcoin adoptálása növekszik, mivel a BTC árai átlépik a 40.000 dollárt

A 2022 áprilisa óta először a 40.000 dolláros árszint fölé emelkedő rally közepette a Bitcoin (BTC) birtokában lévő címek száma meghaladta az 50 milliót. A Santiment...

Fogadjon a jövőre: 2024-es iGaming trendek

Vendégbejegyzés Az iGaming világa az elmúlt évtizedben jelentősen fejlődött, izgalmas kilátásokat teremtve mind a játékosok, mind az iparági szakértők számára. Az ágazati jelentésekből kiderül, hogy az elkövetkező...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!