Dogecoin technikai elemzés 04.08.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Dogecoin

A Dogecoin áranalízis azt ábrázolja, hogy a kriptopénz kezd kilábalni a súlyos veszteségből, de az ismételt próbálkozások ellenére az árfolyam alig érte el a 0,0825 dolláros szintet.

A kriptopénz 2023. április 3.-án ugrott magasra, 0,0961 dollárra, egy rövid kiugrással 0,1050 dollár felé.

A coin a következő négy napban egymás után lefelé vonult vissza, és ma a támasz azon a szinten jelent meg, ahol az érme a magas kiugrás előtt kereskedett.

A napos gyertyás grafikon a Dogecoin árelemzéséhez az elmúlt négy napban medvés lendületet mutat, de a mai trend más, mivel megérkezett a támogatás.

Az árszint helyreállítása nem kielégítő, de legalább a coin megőrizte korábbi értékét, ami azt bizonyítja, hogy a jelenlegi 0,0833 dolláros árszint alatt elég erős a támogatás.

Az elmúlt 24 órában minimálisan 1,05 százalékkal erősödött, az elmúlt héten pedig jó 7,22 százalékkal, hiszen az április 3.-i magas kiugrás előtt a trend felfelé mutatott.

Az napos grafikonon a Bollinger-sávok erős ellenállást mutatnak a 0,0941 dolláros szinten.

Az alsó Bollinger sáv értéke a 0,0652 dolláros értéknél áll, ami a legerősebb támaszt jelenti.

A jelenlegi forgatókönyvet figyelembe véve a kriptopénz volatilitása meglehetősen magasnak tűnik a napos gyertyás grafikonon, ami ígéretes jel a bikás lendületre.

A relatív erősség index (RSI) értéke 53-on áll, felfelé ívelő görbével, ami a piac vételi lendületére utal.

Korábban az RSI görbe lefelé tartott, miután megérintette a túlvásárolt régió határát. Másrészt a Dogecoin árfolyam mozgóátlaga 0,0858 dolláros értéket mutat.

Összeségében gyengébb bikás momentum és a jelenlegi oldalazó ármozgás azonban arra utal, hogy e szint felett erős ellenállás is jelen van, és a DOGE árfolyam ma a jelenlegi árszint közelében zárhat.

dogecoin

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Winklevoss ikrek társtulajdonosok lettek egy fociklubban

A Winklevoss ikrek a Real Bedford FC csapatában szereztek részesedést, az ismert bitcoin-rajongó, Peter McCormack fociklubjában. A terveik szerint a klubot a legjobbak közé akarják...

Egy amerikai szenátor is beszédet tartott a Bitcoin Policy Summit rendezvényen

Marsha Blackburn egyértelművé tette, hogy számára mennyire jól beleillik a bitcoin a magánszféra és a fogyasztóvédelem kategóriájába, és, hogy a jövőben a mainál sokkal nagyobb...

A 99Bitcoins lehet a következő berobbanó BRC20 token?

A Bitcoin ezen a héten kifejezetten erős arcát mutatta, nemrég ugyanis visszaszerezte a 70.000 dolláros árfolyamot, miután 5 százalékot emelkedett. Eközben az újonnan előértékesített BRC20...

A Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) és más kriptodevizák a közel-keleti feszültség növekedésével elvéreznek

A kriptopénzek piaca hatalmas mértékű reakciót jegyzett a közel-keleti feszültségek eszkalálódására. A Bitcoin (BTC), a néhány perc alatt értékének közel 8%-át veszítette el, miközben más...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!