A milliárdos befektető egy friss podcastban osztotta meg véleményét a Cardano elfogadásának hiányáról, a piaci részesedésekről és a Dogecoinról.

Mark Cuban, milliárdos vállalkozó és az ABC „Shark Tank” című műsorának sztárja csatlakozott az Altcoin Daily podcasthez egy széleskörű, egyórás beszélgetéshez a kriptókról.

Próbáld ki a CoinCharliet, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Cuban a Cardano decentralizáltalkalmazás-platform és a Dogecoin közötti különbségekről elmélkedett, valamint arról, hogy melyikben rejlik a nagyobb potenciál.

„Tudod, a Cardanóról ugyanazok a gondolataim, mint a Polygonról és az Ethereumról” – mondta Cuban.”

Cuban azt mondja, ő a blokkláncon végrehajtott tranzakciók számát nézi, és ezt a siker haranglábának nevezi. „Azt hiszem, az afrikai emberek nem használják [a Cardanót] olyan mértékben, mint amennyire várták, mert nem látják a tranzakciókat, nem látják a díjakat” – mondta.

A Dallas Mavericks tulajdonosából lett kriptobajnok szerint bár a Cardano már egy ideje rendelkezik okosszerződésekkel, nem látja, hogy a Cardano nagy hatást gyakorolt volna.

Cuban szerint a következő nagyszerű alkalmazás, amelyet mindenki használ, a Cardanóra épülhet. „Az ajtó nyitva áll, hogy ez megtörténjen, de még nem történt meg” – mondta.

Kereskedj $500 bónusszal és találd meg a következő Gem coint a KuCoinon!

A podcast házigazdája megkérdezte Cubant, hogy milyen tanácsot adna a Cardano társalapítójának, Charles Hoskinsonnak, ha eljönne a „Shark Tank”-be.

„Azt mondanám, hogy »Hol vannak a bevételeid?«”. Mondta Cuban, hozzátéve, hogy csak azért, mert kriptóról van szó, az nem jelenti azt, hogy a bevételek utólagos szempontok.

„Van ez a torzítás a kriptóban, amit piaci capnek hívnak” – folytatta. „Van egy kis floatod, eléggé felhúzod az árfolyamot, és máris van egy milliárdos […]. Teszel belőle egy 10 dolláros tokent, és máris 10 milliárd dolláros teljes piaci caped van.”

Cuban szerint a torz piaci capek problémája nem kizárólag a Cardano problémája, megjegyezve a Dogecoin 9,3 milliárd dolláros piaci capjét és a Shiba Inu 6,7 milliárd dolláros piaci capjét a CoinMarketCap szerint.

„Még mindig úgy gondolom, hogy a DOGE potenciálisan több alkalmazással rendelkezik, mint a Cardano” – mondta Cuban, hozzátéve, hogy szerinte a Cardano számára nagyobb a lehetőség – legalábbis addig, amíg a Dogecoin nem válik szintén alkalmazásplatformmá.

„Ez még mindig egy üzlet” – mondta. „Nem számít, hogy mit csinálsz, mit mondasz, hogyan pozicionálod, vagy mekkora a piaci tőke, kell lennie ott valaminek.”

Olvastad már? Egyetlen tranzakcióval 60 millió NFT – állítja a StarkWare alapítója

Forrás: decrypt.co

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!