Charles Hoskinson piszkálja Jim Cramer-t

-

A Cardano megalkotója, Charles Hoskinson nemrégiben viccelődött Jim Cramer televíziós műsorvezetőn, amiért rosszul ejtette ki és írta le a világ 10 legjobb kriptovaluta egyikének nevét.

Ez az incidens rávilágított arra, hogy a Cramerhez hasonló hagyományos pénzügyi szakemberek milyen hiányos ismeretekkel rendelkeznek a digitális eszközök fejlődő világáról.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Egy adás során Cramer tévesen „Car Danzo”-ként hivatkozott a Cardano kriptopénzre.

Hoskinson, aki egyben az IOHK szoftverfejlesztő cég alapítója is, nem hagyta ki az alkalmat, hogy Cramert piszkálja a baklövése miatt.

A közösségi médiában Hoskinson humorosan tweetelt: „Car Dano, Jim”, hogy kijavítsa a Mad Money műsorvezetőjének kiejtését.

Cramer hibája beszédtéma lett a kripto közösségben, sokan megragadták a pillanatot, hogy kiemeljék Cramer korlátozott szakértelmét a digitális eszközök terén.

A félreértés aláhúz egy nagyobb problémát, a hagyományos pénzügyek és a kriptovaluták feltörekvő világa közötti szakadékot.

A megértés hiánya részben magyarázatot adhat a hagyományos pénzügyekben gyökerező személyek digitális eszközökkel szembeni szkepticizmusára, és a tisztességtelen és hozzá nem értő szabályozást okozhatja.

Ugyanebben a videóban Cramer kitért arra a potenciális egzisztenciális fenyegetésre, amellyel a kriptovalutáknak szembe kell nézniük, ha felkerülnek az Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) értékpapírnak minősülő digitális eszközök listájára.

Bár ez egy vitára érdemes pont, Cramer baklövései rávilágítottak arra, hogy nem érti árnyaltan a kriptotérséget, ami kevéssé erősítette hitelességét a kripto rajongók szemében.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Egy másik figyelemre méltó tévedésben Cramer a Solana nevű, nagy sikerű kriptopénzt is rosszul nevezte el, „Solano”-ként hivatkozva rá.

Ez a hiba még több mulatságot és kritikát váltott ki a kripto rajongókból, és tovább erősítette azt az érvet, hogy a Cramerhez hasonló pénzügyi szakértőknek mélyebben kell ismerniük a kriptoterületet.


Olvastad már? A SEC főnöke: „Nincs szükségünk több digitális valutára”

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance vezérigazgatója nyilatkozott a Ethereum ETF-ek jóváhagyásáról

Az Egyesült Államok Értékpapír és Tőzsdefelügyelete (SEC) 2024. május 23-án hagyta jóvá a spot Ethereum (ETH) tőzsdén kereskedett pénzügyi alapok (ETF)- bejegyzését. Az Ethereum árfolyama...

Az altcoinok értéke háromszorosára nő? Elemzők kitörést jósolnak!

Vendégbejegyzés Az altcoinok piaca, egy olyan szegmens, amelyet gyakran beárnyékol nagyobb rokona, a Bitcoin (BTC), jelenleg lenyűgöző emelkedő pályájával kerül a címlapokra. Az elmúlt két hétben ezen...

🚀 Top 5 altcoin milliomos potenciállal: A szakértők választása a mai piacra

Vendégbejegyzés A 2024-es bikafutás új izgalmakat lobbantott fel a kriptopénzek világában. A szakértők öt olyan altcoint emeltek ki, amelyek kiemelkednek a potenciáljukkal, hogy a szerény befektetéseket...

Íme, amiért a Bitcoin ára tovább eshet, állítja a top elemző

A Bitcoin (BTC) árfolyama csökkent, ahogy a kereskedők figyelik a megszűnt Mt. Gox tőzsdéhez kapcsolódó tárcák tevékenységét. Az Mt. Gox adminisztrátorai intenzívebbé teszik az erőfeszítéseket, hogy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!