Charles Hoskinson piszkálja Jim Cramer-t

-

A Cardano megalkotója, Charles Hoskinson nemrégiben viccelődött Jim Cramer televíziós műsorvezetőn, amiért rosszul ejtette ki és írta le a világ 10 legjobb kriptovaluta egyikének nevét.

Ez az incidens rávilágított arra, hogy a Cramerhez hasonló hagyományos pénzügyi szakemberek milyen hiányos ismeretekkel rendelkeznek a digitális eszközök fejlődő világáról.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Egy adás során Cramer tévesen „Car Danzo”-ként hivatkozott a Cardano kriptopénzre.

Hoskinson, aki egyben az IOHK szoftverfejlesztő cég alapítója is, nem hagyta ki az alkalmat, hogy Cramert piszkálja a baklövése miatt.

A közösségi médiában Hoskinson humorosan tweetelt: „Car Dano, Jim”, hogy kijavítsa a Mad Money műsorvezetőjének kiejtését.

Cramer hibája beszédtéma lett a kripto közösségben, sokan megragadták a pillanatot, hogy kiemeljék Cramer korlátozott szakértelmét a digitális eszközök terén.

A félreértés aláhúz egy nagyobb problémát, a hagyományos pénzügyek és a kriptovaluták feltörekvő világa közötti szakadékot.

A megértés hiánya részben magyarázatot adhat a hagyományos pénzügyekben gyökerező személyek digitális eszközökkel szembeni szkepticizmusára, és a tisztességtelen és hozzá nem értő szabályozást okozhatja.

Ugyanebben a videóban Cramer kitért arra a potenciális egzisztenciális fenyegetésre, amellyel a kriptovalutáknak szembe kell nézniük, ha felkerülnek az Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) értékpapírnak minősülő digitális eszközök listájára.

Bár ez egy vitára érdemes pont, Cramer baklövései rávilágítottak arra, hogy nem érti árnyaltan a kriptotérséget, ami kevéssé erősítette hitelességét a kripto rajongók szemében.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Egy másik figyelemre méltó tévedésben Cramer a Solana nevű, nagy sikerű kriptopénzt is rosszul nevezte el, „Solano”-ként hivatkozva rá.

Ez a hiba még több mulatságot és kritikát váltott ki a kripto rajongókból, és tovább erősítette azt az érvet, hogy a Cramerhez hasonló pénzügyi szakértőknek mélyebben kell ismerniük a kriptoterületet.


Olvastad már? A SEC főnöke: „Nincs szükségünk több digitális valutára”

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A PayPal USD (PYUSD) debütálása a KuCoin tőzsdén

A KuCoin kriptopénz tőzsde egy pénteki bejelentés szerint bevezette a PayPal PYUSD stablecoinját. Ez a tőzsdei bevezetés jelentős előrelépés a még fiatal stablecoin hozzáférhetőségének javításában, amely...

A Binance jogi küzdelme a SEC-el

A Binance (BNB) a közelmúltban megtámadta az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet keresetét, arra hivatkozva, hogy nincs hatásköre a jogi eljárás megindítására. A Binance a SEC vádjainak elutasítására...

Dogecoin (DOGE) technikai elemzés 09.22.

Prémium Dogecoin (DOGE) A piaci korrekció az elmúlt nap során visszafogta a Dogecoin (DOGE) bikás előretörését a 0,06 dolláros támaszszintről. A vevők azonban tartották a támaszt, a mém...

Egy bálna nagy tételben vásárol Ethereumot

A bálna tevékenység nagy érdeklődésnek örvend a kriptotérségben, az elemzők és a kereskedők szorosan figyelemmel kísérik, hogy hasznos információkhoz jussanak. Az egyik ilyen érdekes lépésre nemrégiben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!