A PEPE 15%-os emelkedést produkált

-

Az Egyesült Államok jelenlegi szabályozási környezetére sokféle reakció született, az altcoinok különbözőképpen reagáltak.

Ahelyett, hogy csatlakoznának a szélesebb piacon megfigyelhető csökkenő tendenciákhoz, az olyan mémérmék, mint a PEPE, ma lenyűgöző árfolyam-emelkedést produkálnak. ,

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A béka motívumú token 0,000001124 dolláros azonnali árfolyamon kereskedik, ami 15%-os emelkedést jelent az elmúlt 24 órában.

pepe
Forrás: coinmarketcap.com

Úgy tűnik, hogy a PEPE az egyik fő haszonélvezője annak, hogy a legtöbb altcoin, köztük a Cardano (ADA), a The Sandbox (SAND), a Solana (SOL) és a Polygon (MATIC) számára aggasztó időszak következett be, amelyeket az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete (SEC) befektetési szerződésnek vagy értékpapírnak bélyegzett.

Annak ellenére, hogy Elon Musk egy tegnapi Twitter beszélgetésben kedvenc coinját, a DOGE-t reklámozta, a PEPE ma is vezeti a mémérmék rallyját, ami az eszköz iránti organikusabb érdeklődésről tanúskodik.

A PEPE számára vége a legrosszabb időszaknak?

Az elmúlt néhány hétben a PEPE lejtmenetben kereskedett, ahogy a hangulat és a bevezetését kísérő izgalom átmeneti feledés homályába merült.

Az elmúlt héten a PEPE továbbra is több mint 10%-kal csökkent, de a mémérme iránti megújult érdeklődéssel úgy tűnik, hogy túl van a nehezén, és egy új, bikás árfolyam-trend rajzolódik ki.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Más mémérmék is vegyes növekedési fordulókat mutatnak, a Milady mémérme (LADYS), amelynek elindítása Elon Musk, a Twitter vezérigazgatójának tweetjéhez kapcsolódott, 2,81%-kal emelkedett az elmúlt 24 órában.

Míg a DOGE 1,87%-kal emelkedett, addig a Shiba Inu 0,87%-ot veszített minimálisan az elmúlt 24 órában.

Olvastad már? Arthur Hayes megmutatja, mit kell tenni a piaci korrekció során

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

A Solana egy 900%-os emelkedést tartogathat 1000 dollárig, de CSAK HA…

A július 15-21. hét folyamán a Solana (SOL) visszaszerezte a 150 dollárt, majd magasabbra emelkedett, és a 173 dolláros cikkírásakor 17% -ot tett ki. A...

Vajon Ethereum ETF kereskedés új altcoin rallyt indít? Az utolsó esély az altcoinok olcsó megvásárlására?

Vendégbejegyzés A kriptopiac mostanában a vihar előtti csendet éli. A szemek az Ethereumra szegeződnek, mivel egy ETF esetleges bevezetése komoly rallyt indíthat el. Az altcoinok vonzó belépési...

A Bitcoin most már a francia nyugdíjbiztosításokban is szerepel!

A VanEck az Inter Investtel együttműködve egy innovatív tőzsdén kereskedett kötvényen (ETN) keresztül bevezeti a Bitcoint a francia nyugdíj-előtakarékossági tervekbe. Ezzel az úttörő együttműködéssel a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!