Arthur Hayes megmutatja, mit kell tenni a piaci korrekció során

-

Arthur Hayes, a BitMEX korábbi vezérigazgatója és a kriptovilág ismert alakja nemrég a jelenlegi piaci korrekcióról nyilatkozott.

A Binance-el kapcsolatos növekvő aggodalmak és az azt követő piaci visszaesés közepette Hayes a közösségi médiában osztotta meg nézőpontját.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A piac nyugtalanságát a kincstári főszámla (TGA) nyár végéig történő esetleges feltöltésének tulajdonította.

A megjegyzései arra az elméletre utalnak, amely egyes befektetők körében uralkodik, miszerint a TGA ingadozásai befolyásolhatják a likviditást, ami viszont hatással lehet a pénzügyi piacokra.

Hayes szerint a piac magához tér, amint ez a kérdés megoldódik, köszönhetően a „háttérben dübörgő nagy mennyiségű pénznyomtatásnak”.

Addig is Arthur Hayes stratégiája

Hayes kifejezte szándékát, hogy ezt a piaci korrekciós időszakot arra használja fel, hogy több „shitcoint” vásároljon, ami a kriptoközösségben a kevésbé ismert vagy alacsony értékű kriptovalutákra használt köznyelvi kifejezés.

Hayes stratégiája kiemeli a befektetés egy fontos alapelvét: olcsón vásárolni és magasan eladni.

A jelenlegi piaci korrekció vásárlási lehetőséget jelenthet olyan befektetők számára, akik hisznek a kriptovaluták hosszú távú perspektívájában.

Bár ezen eszközök most árfolyamcsökkenést tapasztalhatnak, Hayes szerint a piacra áramló pénz általános tendenciája segíteni fogja értékük helyreállását.

Fontos azonban megjegyezni, hogy Hayes nézőpontja nem minősül pénzügyi tanácsadásnak, és minden egyénnek alaposan utána kell járnia és mérlegelnie kell a kockázatvállalási hajlandóságát, mielőtt befektetési döntéseket hoz.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Érdemes azt is megjegyezni, hogy az általa bemutatott stratégia a Binance, a világ legnagyobb kriptopénz-tőzsdéje és az amerikai tőzsdefelügyelet (SEC) közötti jogi csatározás közepette született.

A SEC beperelte a Binance-t, mert szabályozatlan tőzsdét működtet az Egyesült Államokban, ami tovább bonyolítja a jelenlegi piaci légkört.

Olvastad már? A Bitcoin Ordinals új frissítése megoldja a problémás tokenek ügyét

Kiemelt kép: Milken Institute

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Chainlink jelentős rallyra készül: 150-300%-os árfolyam-emelkedést jósol az elemző

A Chainlink (LINK) ebben az évben kiemelkedően teljesített, lenyűgöző növekedést mutatva a kriptopénz piacon. Bár 40%-kal az 52,70 dolláros történelmi csúcs alatt van, a LINK...

Top 5 kripto milliomos potenciállal 2024-ben: 💼💸

Vendégbejegyzés A piac a 2024-es bikafutástól hangos, a vadászat pedig a vagyonformálást ígérő kriptovalutákra folyik. A hatalmas választékban kulcsfontosságúvá válik a valódi milliomos-teremtési potenciállal rendelkezők pontos meghatározása. A...

Ripple vs SEC: Hogyan befolyásolhatja Biden kormánya az XRP-pert?

James "MetaLawMan" Murphy, a Murphy & McGonigle ügyvédi iroda alapítója és elnöke nemrég elemezte, hogy Joe Biden elnök kormányzati politikai kiigazításai hogyan befolyásolhatják a Ripple...

Most kell megvenni a Bitcoint? A legendás elemző feltárja a MAX profit kulcsfontosságú zónáit

A Bitcoin árfolyamának alakulása sok befektetőt értetlenül hagyott. Ez egy vásárlási lehetőség, vagy az előttünk álló problémák jele? Michaël van de Poppe neves kriptoelemző megosztotta legfrissebb...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!