Arthur Hayes megmutatja, mit kell tenni a piaci korrekció során

-

Arthur Hayes, a BitMEX korábbi vezérigazgatója és a kriptovilág ismert alakja nemrég a jelenlegi piaci korrekcióról nyilatkozott.

A Binance-el kapcsolatos növekvő aggodalmak és az azt követő piaci visszaesés közepette Hayes a közösségi médiában osztotta meg nézőpontját.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A piac nyugtalanságát a kincstári főszámla (TGA) nyár végéig történő esetleges feltöltésének tulajdonította.

A megjegyzései arra az elméletre utalnak, amely egyes befektetők körében uralkodik, miszerint a TGA ingadozásai befolyásolhatják a likviditást, ami viszont hatással lehet a pénzügyi piacokra.

Hayes szerint a piac magához tér, amint ez a kérdés megoldódik, köszönhetően a „háttérben dübörgő nagy mennyiségű pénznyomtatásnak”.

Addig is Arthur Hayes stratégiája

Hayes kifejezte szándékát, hogy ezt a piaci korrekciós időszakot arra használja fel, hogy több „shitcoint” vásároljon, ami a kriptoközösségben a kevésbé ismert vagy alacsony értékű kriptovalutákra használt köznyelvi kifejezés.

Hayes stratégiája kiemeli a befektetés egy fontos alapelvét: olcsón vásárolni és magasan eladni.

A jelenlegi piaci korrekció vásárlási lehetőséget jelenthet olyan befektetők számára, akik hisznek a kriptovaluták hosszú távú perspektívájában.

Bár ezen eszközök most árfolyamcsökkenést tapasztalhatnak, Hayes szerint a piacra áramló pénz általános tendenciája segíteni fogja értékük helyreállását.

Fontos azonban megjegyezni, hogy Hayes nézőpontja nem minősül pénzügyi tanácsadásnak, és minden egyénnek alaposan utána kell járnia és mérlegelnie kell a kockázatvállalási hajlandóságát, mielőtt befektetési döntéseket hoz.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Érdemes azt is megjegyezni, hogy az általa bemutatott stratégia a Binance, a világ legnagyobb kriptopénz-tőzsdéje és az amerikai tőzsdefelügyelet (SEC) közötti jogi csatározás közepette született.

A SEC beperelte a Binance-t, mert szabályozatlan tőzsdét működtet az Egyesült Államokban, ami tovább bonyolítja a jelenlegi piaci légkört.

Olvastad már? A Bitcoin Ordinals új frissítése megoldja a problémás tokenek ügyét

Kiemelt kép: Milken Institute

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Gary Gensler szerint a pereskedés hatékony módszer a kriptoipar szabályozására

A tőzsdefelügyelet, a SEC elnöke a Fehér Ház Pénzügyi Bizottsága előtt tanúskodott a héten, amely során több képviselő is aggodalmait fejezte ki a kriptoipar terén...

A SEC bepereli az FTX tőzsdét auditáló céget

A SEC célkeresztjébe került a bedőlt FTX tőzsdét auditáló Prager Metis, mivel a vádak alapján számos ponton megsértették a felülvizsgálati pártatlanság elveit. A PM elsősorban...

A Bitcoin tulajdonosok megújult bizalmat mutatnak

A Bitcoin (BTC) hosszú távú tulajdonosai rendületlenül hisznek a coinban, mivel a BTC az induló hónapban is 27.000 dollár felett tartotta az árfolyamát. Ez a...

Arbitrum (ARB) technikai elemzés 10.01.

Prémium Arbitrum (ARB) Az Arbitrum (ARB) veszteségeinek több mint 20%-át a szerkesztési időre visszaszerezték. Az ARB szeptember első felében 0,929 dollárról 0,739 dollárra esett, de az összes veszteségét...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!