Solana technikai elemzés 06.07.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Solana

A Bitcoin és a kriptopiac nagy része az elmúlt napokban az eladók ütemére táncolt.

Májusban a legtöbb kriptoeszköz ára egy tartományon belül konszolidálódott.

A Solana azonban úgy tűnt, hogy a hétvégén áttörte a döntő ellenállást.

Ez azonban nem jött össze. Az USDT (Tether) dominanciája 6%-kal emelkedett hétfő óta, ami azt mutatja, hogy a befektetők a stablecoinok felé menekülnek.

A cikk írásának időpontját megelőző 12 óra gyors felpattanása hamarosan visszafordulhat egy újabb eladási hullám közepette.

Az elmúlt hétvégén a Solana árfolyamok átlépték a 21,4 dolláros rövid távú ellenállást, és június 5-én akár 22,3 dollárig is eljutottak.

A dolgok gyorsan megváltoztak, és a hírekből származó események leleplezték a bikák gyengeségét.

Április 19. óta a Solana a 4 órás grafikonon csökkenő tendenciát mutat.

A 22 dollár feletti mozgáshoz hasonlóan az elmúlt hat hétben is bikaindulást jelzett, de a bikák egyiket sem tudták végigvinni, hogy a trendet megváltoztassák.

A magasabb időkeret struktúrája azt mutatta, hogy a 27,1 dollár volt a kulcsfontosságú ellenállás, amelyet meg kellett verni, mielőtt az előfeszítés bikás irányba változott volna.

A cikk írásakor ismét 20 dollár alá esett nem sikerült megvédeni. Ezért a piac továbbra is határozottan medvés maradt.

Lejjebb a 18,66 dolláros szint nagy valószínűséggel a SOL árfolyamának megugrását jelentette, mivel március óta erős volt.

Az RSI medvés lendületet mutatott, de a CMF +0,08-as értéket jegyzett. Ez erős vételi nyomást és a piacra irányuló nagymértékű tőkebeáramlást jelzett.

Mégis, a vevőkből hiányzik az erő. A medvék továbbra is óvatosak lehetnek, a hétfőn 20,6 és 21,5 dollár között kialakult egyensúlyhiány miatt.

solana

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Ez olyan, mintha 10 dollárért SOL-t vásárolnál: A szakértők ezeket az altcoinokat nevezik meg Solana jövőbeli versenytársaiként

A blokkláncplatformok versenyének birodalmában az altcoinok egy válogatott csoportja robusztus teljesítményével kelt hullámot, és a jól ismert Solana hálózat lehetséges riválisaiként pozícionálja őket. Mi teszi ezeket...

Vége a mémszezonnak? Mi vár a mémérmékre?

A mémérmék alig egy-két héttel ezelőtt voltak a csúcson, és jelentősen felülmúlták a többi altcoint az úgynevezett „mémszezon" alatt. Ez a trend azonban megfordult, és...

Mikor ér véget a Bitcoin bull run?

A Bitcoin 65.000 dollárra emelkedése reményt adott az instabil kriptopiacoknak. A Bitcoin visszatérését követően egyes altcoinok 10%-20%-kal megugrottak, így a befektetők kíváncsiak, hogy ez vajon...

A nagy piaci szereplők ezen a héten vásárolnak kriptovalutákat

Miközben a 2024-es bikafutás egyre nagyobb lendületet vesz, egyes kulcsszereplők figyelemre méltó lépéseket tesznek a kriptopénzpiacon. Ezek a piacvezetők befektetési döntései gyakran jelzik a trendeket, értékes...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!