Cathie Wood szerint a Bitcoin eléri a 600.000 dollárt

-

Cathie Wood, az Ark Invest vezérigazgatója megismételte merész jóslatát, miszerint a Bitcoin ára elképesztő 600.000 dollárra emelkedhet.

Ezt az előrejelzést egy nemrégiben adott Yahoo Finance interjú során osztotta meg, amelyben Wood a Bitcoinban és a szélesebb digitális valutapiacon rejlő lehetőségekről beszélt.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Beleértve az Ark Invest által a 21Shares-al együttműködve indított új digitális eszköz ETF-eket, valamint a spot Bitcoin ETF várható jóváhagyását az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC) által.

A 600.000 dolláros előrejelzés alapja

Az interjúban Wood hangsúlyozta a Bitcoin forradalmi jellegét, és kijelentette, hogy cége „alapbecslése” a mai naptól 600.000-650.000 dollár.

Kiemelte a Bitcoin egyedülálló helyzetét, mint az első globális, digitális, privát, szabályokon alapuló pénzrendszer.

A híres részvényvásárló szerint ez szöges ellentétben áll a globális monetáris politika jelenlegi zilált állapotával.

Ahogy Wood megjegyezte, a Bitcoin potenciálja a ritkaságából és az iránta tanúsított intézményi érdeklődésből fakad.

„Mindig is csak 21 millió Bitcoin lesz… és úgy gondoljuk, hogy az intézmények, ha a SEC áldását adja egy Bitcoin ETF-re, úgy érzik majd, hogy tiszta a terep” – magyarázta.

A Bitcoin ETF-hez vezető út

A beszélgetés során szóba került egy spot Bitcoin ETF lehetősége is, amelyet az Ark Invest a 21Shares-szel együttműködve aktívan folytat.

Wood megosztotta optimizmusát a SEC változó hozzáállásával kapcsolatban, megjegyezve,

„Ezúttal… kérdéseket kaptunk vissza a SEC-től, ami azt jelenti, hogy foglalkoznak vele”.

Ezt pozitív változásnak tartja, ami a jóváhagyás nagyobb valószínűségét jelzi.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A SEC döntése, amely várhatóan január 10-ig megszületik, jelentősen befolyásolhatja a Bitcoin elfogadottságát és megítélését.

Olvastad már? Miért esett tegnap a Bitcoin ára?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

A Solana egy 900%-os emelkedést tartogathat 1000 dollárig, de CSAK HA…

A július 15-21. hét folyamán a Solana (SOL) visszaszerezte a 150 dollárt, majd magasabbra emelkedett, és a 173 dolláros cikkírásakor 17% -ot tett ki. A...

Vajon Ethereum ETF kereskedés új altcoin rallyt indít? Az utolsó esély az altcoinok olcsó megvásárlására?

Vendégbejegyzés A kriptopiac mostanában a vihar előtti csendet éli. A szemek az Ethereumra szegeződnek, mivel egy ETF esetleges bevezetése komoly rallyt indíthat el. Az altcoinok vonzó belépési...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!