3 ok, amiért a PancakeSwap (CAKE) hirtelen 20%-ot ugrott

-

A decentralizált tőzsdei (DEX) protokoll PancakeSwap (CAKE) vezeti ma az árfolyamok alakulását, miután az utóbbi idők leglátványosabb árfolyam-emelkedése következett be.

A cikk írásakor a CoinMarketCap adatai szerint a token ára 2.62 dolláron áll, ami az elmúlt 24 órában közel 20%-kal növekedett, ami hét hónapja a legjobb árfolyam.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A kereskedési volumen több mint 129%-os megugrása 289.965.721 dollárra azt mutatja, hogy ez a növekedés nem szokványos, és valami lenyűgöző kezdetét jelentheti a CAKE számára.

PancakeSwap
Forrás: coinmarketcap.com

A PancakeSwap összességében vegyes növekedési tendenciát mutat, és bár az éves teljesítménye 18%-kal csökkent, az elmúlt hat hónapban lenyűgöző lendületet mutatott.

A CAKE-érzelmek egyik fő mozgatórugója az általános piaci kilátások.

A Bitcoin jelenlegi visszaesését leszámítva, a spot ETF-ek hangulata az egész altcoin-kereskedelemben optimizmust kelt, aminek a PancakeSwap is a haszonélvezői közé tartozik.

Másodsorban a jelenlegi növekedési hullám alapja a PancakeSwap bejelentése, miszerint jutalmat oszt a közösség tagjai között, különösen azok között, akik a protokoll támogatásáért stakingeltek.

A legutolsó potenciális hangulat, amely a CAKE feltámadását hajtja, a decentralizált tőzsdék jövőjén alapul, amelyek közül a PancakeSwap egyedülálló piaci részesedéssel rendelkezik.

PancakeSwap (CAKE): A Binance ökoszisztémájára támaszkodva

Noha teljesen független, a PancakeSwap (CAKE) arról ismert, hogy meglovagolja a Binance tőzsdéhez és annak ökoszisztémájához kapcsolódó sikerhullámot.

A BNB Chain protokollon alapuló úttörő DEX-ként a PancakeSwap megtartja az első számú versenytársakkal szembeni előnyét.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Ezen történelmi jelző alapján sok kereskedő pozitívan hajlik a PancakeSwap felé, és jellemzően a legtöbb ember, aki kikerüli az Uniswap magas gázdíját, általában a PancakeSwap-ot választja alternatívaként.

Érdemes megjegyezni, hogy a PancakeSwap szintén fontos szerepet tölt be, hogy ne csak egy DEX legyen, mivel egy korábbi jelentés szerint a protokoll elindított egy play-2-earn játékot, és elkötelezett a burn programja mellett, hogy elmélyítse a CAKE deflációs státuszát.

Olvastad már? A hamis XRP ETF hírére kilőtt az árfolyam – A rejtélyes beadványok nyomába eredtünk

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A MicroStrategy legfrissebb Bitcoin vásárlása

A MicroStrategy legutóbbi Bitcoin (BTC) vásárlásának utóhatásai miatt a medvék azon tűnődnek, vajon megváltoztak-e az idők. A Bitcoin árfolyama ugyanis nem zuhant úgy, ahogy azt...

Optimism (OP) technikai elemzés 12.01.

Prémium Optimism (OP) Az Optimism (OP) az L2 szektor állapota miatt kihívásokkal nézett szembe. Egy nemrégiben készült jelentés mélyebben elmerült ezekben a következményekben, és abban, hogy a DEX...

Elon Musk: „B*szódjanak meg a hirdetők!”

A milliárdos vállalkozó a The New York Times éves konferenciáján fejtette ki a nézeteit a hirdetők hozzáállásáról, élő tévéadásban. A Fehér Ház antiszemita és rasszista...

Történelmi bukáshoz közelíthet az amerikai dollár

Peter Schiff, az ismert közgazdász a közösségi médiában osztotta meg a gondolatait az USA pénzrendszeréről, és a felvázolt kép távol van az idillitől. Hogy mennyire...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!