3 ok, amiért a PancakeSwap (CAKE) hirtelen 20%-ot ugrott

-

A decentralizált tőzsdei (DEX) protokoll PancakeSwap (CAKE) vezeti ma az árfolyamok alakulását, miután az utóbbi idők leglátványosabb árfolyam-emelkedése következett be.

A cikk írásakor a CoinMarketCap adatai szerint a token ára 2.62 dolláron áll, ami az elmúlt 24 órában közel 20%-kal növekedett, ami hét hónapja a legjobb árfolyam.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A kereskedési volumen több mint 129%-os megugrása 289.965.721 dollárra azt mutatja, hogy ez a növekedés nem szokványos, és valami lenyűgöző kezdetét jelentheti a CAKE számára.

PancakeSwap
Forrás: coinmarketcap.com

A PancakeSwap összességében vegyes növekedési tendenciát mutat, és bár az éves teljesítménye 18%-kal csökkent, az elmúlt hat hónapban lenyűgöző lendületet mutatott.

A CAKE-érzelmek egyik fő mozgatórugója az általános piaci kilátások.

A Bitcoin jelenlegi visszaesését leszámítva, a spot ETF-ek hangulata az egész altcoin-kereskedelemben optimizmust kelt, aminek a PancakeSwap is a haszonélvezői közé tartozik.

Másodsorban a jelenlegi növekedési hullám alapja a PancakeSwap bejelentése, miszerint jutalmat oszt a közösség tagjai között, különösen azok között, akik a protokoll támogatásáért stakingeltek.

A legutolsó potenciális hangulat, amely a CAKE feltámadását hajtja, a decentralizált tőzsdék jövőjén alapul, amelyek közül a PancakeSwap egyedülálló piaci részesedéssel rendelkezik.

PancakeSwap (CAKE): A Binance ökoszisztémájára támaszkodva

Noha teljesen független, a PancakeSwap (CAKE) arról ismert, hogy meglovagolja a Binance tőzsdéhez és annak ökoszisztémájához kapcsolódó sikerhullámot.

A BNB Chain protokollon alapuló úttörő DEX-ként a PancakeSwap megtartja az első számú versenytársakkal szembeni előnyét.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Ezen történelmi jelző alapján sok kereskedő pozitívan hajlik a PancakeSwap felé, és jellemzően a legtöbb ember, aki kikerüli az Uniswap magas gázdíját, általában a PancakeSwap-ot választja alternatívaként.

Érdemes megjegyezni, hogy a PancakeSwap szintén fontos szerepet tölt be, hogy ne csak egy DEX legyen, mivel egy korábbi jelentés szerint a protokoll elindított egy play-2-earn játékot, és elkötelezett a burn programja mellett, hogy elmélyítse a CAKE deflációs státuszát.

Olvastad már? A hamis XRP ETF hírére kilőtt az árfolyam – A rejtélyes beadványok nyomába eredtünk

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kamala Harris kriptopolitikai álláspontja

A sokat emlegetett Kamala Harris, Joe Biden preferált jelöltje továbbra is rejtélyes a kriptovalutával kapcsolatos álláspontját illetően. Washingtonban töltött ideje alatt nyilvánosan nem állt ki az...

A Bitcoin ára továbbra is szilárdan beágyazott a bika piacon, szemek a 74.000 dolláros szinten

A Bitcoin továbbra is erős bikás tendenciákat mutat a napi időkeretben, mégis az elemzők rövid távú figyelmeztető jeleket mutatnak, amelyek figyelmet érdemelnek. A Crypto World elemzője...

Az Ethereum ETF kedden indul – Melyik altcoin kerül a fedélzetre?

Vendégbejegyzés Az Ethereum (ETH) továbbra is meghatározó erő a kriptopénzek világában, mivel sokoldalú platformot kínál a decentralizált alkalmazások és okos szerződések számára. Kiemelkedik a blokklánc technológiában betöltött...

Ethereum (ETH) árfolyam elemzés 07.22.

Prémium Ethereum (ETH) A kriptopénzek piaca az elmúlt 24 órában körülbelül 1%-os ugrást regisztrált. Ráadásul jelenleg több mint 2,47 billió dolláron áll, és az olyan top tokenek, mint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!