Olcsó hardvertárcát dobott a piacra Bobby Lee

-

A Yahoo Finance számolt be róla a napokban, hogy a kriptoúttörőnek számító Bobby Lee – az első kínai kriptotőzsde alapítója – saját hardvertárcát dobott a piacra. A bankkártyákhoz hasonló eszköz az egyik legolcsóbb a piacon elérhető versenytársak közül.

Új, fém tárca

A Ballet névre hallgató vállalkozás egy szingapúri blokkláncrendezvényen fedte fel az ismert kriptós. Állítása szerint nem lehet meghekkelni, és a bitcoinnal párhuzamosan több kriptopénzt is támogat.

A privát kulcsok és publikus címek generálásának sajátosságai miatt a készítő szerint a kriptóban nem túl járatos felhasználók számára is könnyen kezelhető. Ezzel szemben a legtöbb hardvertárca bonyolult, több lépésből álló folyamatot igényel a beállításhoz, használatba vételhez.
A tárca maga a REAl nevet kapta. Tulajdonképpen úgy néz ki, mint egy bankkártya. A rajta található QR-kód tartalmazza az adott kriptopénz publikus címét. A kód alatt található a titkosított privát kulcs. Ennek a hagyományos karakterekkel leírt változata is a kártyára kerül, egy lekaparható csík alá.
Mindkét kód használható a Ballet mobil appján keresztül is, amellyel kezelhetjük a kulcsainkat, és tranzakciókat indíthatunk.
A tárca a közlemény szerint megvédi a felhasználókat a hekkertámadásoktól, nem kell hozzá jelszó, biztonsági mentés (mindenről kell biztonsági mentés szerk.), és nem kell harmadik félben sem megbízni. A projekt célja, hogy az elfogadottságot a kényelmetlenségek kiküszöbölésével segítse elő.


A bitcoin mellett elérhető kriptopénzek jelenleg a litecoin, az XRP és az ether. A tárca másik nagy előnye az ára. A cég 35 dollárért tervezi árusítani, de a béta-tesztelésben résztvevők már 29 dollárért hozzájuthatnak.

Kripto-úttörő

Bobby Lee, a BTCChina, az első kínai kriptotőzsde társalapítója, bár a részesedését 2018-ban eladta egy Hongkongban működő blokklánc-befektetési alapnak.
Új cége, a Ballet Las Vegas városában található. Kockázati tőkebevonás segítségével 5 millió dollárnyi befektetéssel indult el, amely nagy részét a Lightspeed bocsátotta rendelkezésére.

Olvastad már? Hétköznapi adopció: parkolást segítő app az IOTA rendszerén

Másik jelentős támogatója a Szilícium-völgyben jól ismert Ribbit Capital, amely korai Coinbase- illetve Revolut-befektetőként is ismert.
Forrás: btcmanager.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Kifogyóban a kriptopiac a Bitcoinból? Mit kell tudni

A központi tőzsdékről február folyamán közel 50.000 Bitcoint (BTC) vontak ki, ami a világ legnagyobb kriptopénzének „megvásárolható" kínálatában meredek visszaesést okozott. A CryptoQuant adatainak felhasználásával elemezve,...

Új Solana-t keres? Tekintsd át ezt a kripto választékot

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piacán jelenleg jelentős fellendülés tapasztalható, amelyet a Solana (SOL) vezet, amely erős bikás mintát mutatott, meghaladta a 130 dolláros határt, és erőteljes piaci...

Az Ethereum ETF 2024-ben? A kíváló kripto ügyvéd pesszimista

Az Egyesült Államok felügyeleti hatósága, a SEC túl sok „politikai ellencsapást" kapott, miután a Bitcoin spot ETF-eket engedélyezték az Egyesült Államokban, mondja a tapasztalt jogi...

A Floki a következőkben különbözik a többi mémérmétől

A Floki (FLOKI) tokenek összértéke, amelyeket a platform négy hónapja futó staking programjában zároltak, 300 millió dollár fölé szökött, miután az elmúlt 24 órában parabolikusan...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!