A legnagyobb bitcoin–ATM-hálózat 1,5 millió dollárt kapott a Ripple Xpringtől

-

A Coinme világvezető a kriptopénz-ATM-ek terén. Most 1,5 millió dollárnyi finanszírozást kapott a Ripple Xpringtől és a Blockchain Finance Fundtól, hogy fejlesszék autoamtahálózatukat az Egyesült Államokban és a nemzetközi piacokon.
A Coinme a világ egyik leghíresebb kriptopénzautomata-szolgáltatója. Most 1,5 millió dollárt kapott egy A-1 sorozatú finanszírozási körben, melyben részt vett a Ripple Xpring ágazata és a Blockchain Finance Fund.

A finanszírozásból szerzett pénzt kiegészítő engedélyek megszerzésére fordítják, hogy jobb lefedettségük legyen az USA-ban és nemzetközileg is.
Neil Bergquist, társalapító-vezérigazgató elmondta, hogy a Coinme cég 29 államban üzemeltet bitcoin-ATM-eket, és további engedélyekre fog jelentkezni, hogy még több államban legyen elérhető.
A nemzetközi piacok terén a Coinme Európával, Közép- és Dél-Amerikával szemez, mivel ezekben az országokban a legnépszerűbbek a kriptopénzek, és eléggé megengedőek a témában.
Elmondta:

 „Nagyon ösztöntő a Ripple és a Blockchain Finance Fund támogatása, hogy beteljesítsük víziónkat. Mindez megadja nekünk a lehetőséget, hogy világszerte több millió ember számára tegyük elérhetővé a kriptopénzeket. A Coinme megépíti azt az infrastruktúrát, amely a digitális valuták gazdaságának gyors fejlődését segíti elő. 

Ethan Beard, a Ripple alelnöke elmondta, hogy a Coinme utat tört a digitális valuták globális elfogadás felé.
Elmondta:

 „A Coinme mindenki számára elérhetővé teszi a kriptopénzek hozzáférését és felhasználását fizetésekre. Az Xpringnél támogatjuk azokat a küldetésorientált cégeket, amelyekben ott a lehetőség, hogy átalakítsák a pénzt. A Coinme csapata egy tökéletes egyveleget alkot, hogy megbírkózzanak a küldetéssel. Nagyon izgatottak vagyunk az üzleti megállapodás miatt.

Az Xpring a Ripple fejlesztési kezdeményezése révén alakult ki, melynek befektetései a blokklánc-technológiákkal foglalkozó cégeket célozza. Ez a cég első befektetése a bitcoinbódék iparába.
Bergquist azt is elmondta, hogy a cég 4,5 millió dollárhoz jutott az első finanszírozás során, beleértve 3,5 millió dollárnyi átalakítható hitelhez. Valamennyit a Coinstartól zsebét be az elmúlt évek során, valamint 1,5 millió dollárt 2017-ben egy kockázati tőkétől.

Több mint 2500 helyszínnel jelenleg a Coinme üzemelteti a világ legnagyobb bitcoinkioszk-hálózatát. Ne feledkezzünk meg róla, hogy 2014-ben még egy bitcointőzsdeként indult, majd januárban úgy döntöttek, hogy integrálják szolgáltatásukat a Coinstar érmeváltó készülékeibe.
A Coinstar-bódék lehetővé teszik, hogy a felhasználók bankjegyeket és érméket egy kódra váltsák, amelyet mobiltelefonjukra küldenek. A kóddal akár 2500 dollárnyi kriptopénz váltható. A cég az év elején bejelentette, hogy kioszkjaikat olyan helyeken is elérhetővé teszik, mint a szupermarketek.
A kriptobódék és bitcoinautomaták száma nagyon gyorsan gyarapodik, ahogy a koinok népszerűsége is növekszik. A Coin ATM Radar adatai szerint 2017 óta ötszörösére nőtt az aktív kriptoautomaták száma. Nemrég a LibertyX jelentette be, hogy már több mint 1000 kioszkot üzemelnek.
De ez nem csak az ATM-ekről szól. A Coinme „felügyelői szolgáltatást is nyújt intézményi befektetők számára, valamint kriptopénzalapú nyugdílehetőségeket, mint önirányított IRA és 401(k)”.
Bergquit azt is elmondta, hogy az egyik szolgáltatásuk az úgynevezett „fehérkesztyűs” tranzakciós szolgáltatás magas jövedelmű magánszemélyek számára, legalább 5000 dolláros befektetés esetén.

Olvastad már? A Santander egy 20 millió dolláros kötvény kibocsátására ether tokeneket használt

Emellett egy új kriptotárca fejlesztésén is dolgoznak intézményi befektetők számára, hogy megkönnyítsék a kriptopénzes fizetéseket.
Forrás: coinspeaker.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin bálnák követése egyáltalán kifizetődő?

Annak ellenére, hogy a Bitcoin (BTC) ára magasabb szintre emelkedett, az új adatok azt sugallják, hogy a bálnák nem a legkedvezőbb ügyleteket biztosították a Bitcoinjaikért. A...

A Polygon (MATIC) végre 1 dollárt ér, de ezek az altcoinok 10 dollárra ugorhatnak

Vendégbejegyzés A Polygon (MATIC) a 2021-es figyelemre méltó növekedésről mint top Layer 2 skálázási megoldásról áttért, és késedelemmel szembesült a tranzakciós sebesség és a költségek javítását...

Az Ethereum eladással szembesülhet, ha eléri ezt az ártartományt

Az Ethereum (ETH) legutóbbi, 3000 dolláros ársávba való emelkedését követően a nyereséges kereskedők száma megnőtt, majd csökkent. Mivel most az árfolyam e tartomány alá esett, fennáll...

A Bitcoin (BTC) ára már márciusban elérheti a 63.000 dollárt

A Matrixport, egy vezető digitális eszközökkel kapcsolatos pénzügyi szolgáltatási platform egy merész új jelentésében azt prognosztizálta, hogy a Bitcoin (BTC) már 2024 márciusában elérheti a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!