A spanyol focicsapat üzleti megállapodásra jutott a Fantastec SWAP nevű, futball rajongói termékeket árusító alkalmazással, mely blokkláncon fut. A hírt a SportsPro közölte április 12-én

Olvastad már?  Anthony Pompliano szerint „minden tőzsdének törölnie kéne a BSV-t”

Dicsőség a blokkálncnak

A blokklánc alapú vállalkozások egyre terjednek a focipályán, miután a világ egyik legsikeresebb focicsapata, a Real Madrid üzleti megállapodást kötött a futball rajongói termékeket értékesítő Fantastec Swappal.

A blokklánc startup már számos híres focicsapattal kötött hasonló megállapodást, például az angliai Arsenallal és a német Borussia Dortmunddal.

A megállapodás keretében a Real Madrid rajongók olyan hivatalos termékeket gyűjthetnek és vásárolhatnak, mint autogramok és exkluzív videótartalom, egy blokklánc alapú, teljesen biztonságos és átlátható felületen. A Real Madrid csatlakozásával tovább terjeszkedhet a Fantastec.

Simon Woolard, a Fantastec tartalomfejlesztő társa a következőt mondta:

„A Fantastecnél mindenki tele van ambícióval és tisztán látjuk, hogyan elégítsük ki a rajongók egyre változó igényeit. Minden termékünkkel egyre többet tudunk meg a rajongók igényeikről és viselkedésről.”

Egyéb esetlegese focicsapatokról és sportcsapatokról is szót ejtett:

„Jó kapcsolatokkal és tapasztalattal rendelkezünk, ezeknek köszönhetően számos klubbal és egyesülettel jó a viszonyunk.”

Beléphet a blokklánc a fociiparba?

Az évek alatt a blokklánc sikeresen belépett számos iparágba, meggyőzve iparági vezetőt.

A blokkláncot számos olyan területen felhasználják már, mint az ellátási táncok, a jog, ingatlanok és számos egyéb.

Nem lenne tehát merész azt gondolni, hogy a futball világát is megváltoztathatja a blokklánc.

A kriptopénzek egyik legnagyobb előnye, a megosztott főkönyv technológiája így is számos focicsapat érdeklődését felkeltette.

A portugál Sporting futballcsapat is bejelentette, hogy saját kriptopénzt szeretne indítani.

Számos hír érkezett korábban arról is, hogy az olasz Juventus is belépne a kripto világába, saját „Hivatalos Juventus rajongói tokenével.”

Forrás: btcmanager.com


Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Telegramon. Legyen szép napod!

Ha tetszenek a posztok és az oldalam, illetve szeretnéd támogatni a munkámat, akkor itt megteheted:

BTC: 37Vhz41ZecsMqmDkCntAmY8JUsu6Jp32DC

LTC: MGfcUc7YSHLbYuoEEaoFvhZBLRW1KuSnRE

ETH: 0x7A653baD688C5c09C2D8A4A1eb39C1505e48CaCd

KÖSZÖNÖM!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük