Anthony Pompliano felszólított minden kriptotőzsdét, hogy május elsején törölniük kéne a a bitcoin sv-t (BSV). Craig s. Wright (CSW) és Calvin Ayre továbbra is azt hangoztatja, hogy a BSV „az eredeti bitcoin.”

Olvastad már? Satoshi Nakamoto írt a WikiLeaksről egy nappal eltűnése előtt

A listázás megszüntetésére szólítja fel a tőzsdéket Pompliano

A Morgan Creek Digital társalapítója arra szólította fel a kriptotőzsdéket, hogy szüntessék meg a BSV listázását, mely a bitcoin cash egyik forkja. A BSV-t CSW és Calvin Ayre úgy hívja „Satoshi víziója.”

Pompliano kérésével beszáll a Hodlonaut és a BSV körüli vitába. CSW és Ayre ugyanis perrel fenyegeti a Hodlonaut oldalát.

Pompliano szerint a bitcoinközösségnek össze kéne fognia, hogy maguk szabályozzák a BSV próbálkozásait. Egyes kommentátorok szerint ez a lépés szembe menne a decentralizáció alappilléreivel.

Ennek ellenére a Morgan Creek Digital kiáll álláspontja mellet a következőt írták a Twitteren:

 „Néha kemény döntéseket kell hoznunk nem azért, mert egyszerű, hanem azért, mert helyes.”

CZ: Nem félünk

Changpenz „CZ” Zhao, a Binance vezérigazgatója is kiállt Wrightal szemben.

Pénteken számos twitter üzenetet írt, melyben elmondta, hogy a Binance nem ijed meg egy esetleges jogi vitával CSW-vel és cégével szemben.

 „Nagyon sok, drága és jó ügyvéddel rendelkezünk.” -hozzátette Zhao, miután a BSV listázásának törlésével fenyegette meg CSW-t és Ayret, ha nem állnak le a saját fenyegetőzésükkel.

 

Zhao tisztán kimondta, hogy „Craig Wright nem Satoshi.”

#WEAREALLHODLONAUT

A Hodlonaut törölt Twitter oldalát egyre többen kezdik támogatni.

Calvin Ayre 70 BSV-t (5.000 dollárt) ajánlott fel bárkinek, aki kiderít, hogy ki áll a Hodlonaut oldala mögött.

A Hodlonaut számtalan alkalommal nevezte CSW-t csalónak, akinek semmi bizonyítéka nincs rá, hogy ő lenne a bitconi feltalálója, Satoshi Nakamoto.

A Hodlonaut egyre népszerűbb lett az elmúlt időszakban, miután bemutatták a Bitcoin Lightning Torch rendszert, mely bemutatja a Bitcoin Lightning Network tranzakciót.

CSW és Ayre támadásai miatt számos kriptoelemző, kommentátor és rajongó Hodlonaut-ra változtatta Twitter felhasználóját és a Hodlonaut korábbi profilképét is felvették a szolidaritás és támogatás kifejezésére.

Eközben CSW és Ayre továbbra is mindenkit perrel fenyeget, aki azzal próbálja meggyalázni, hogy „Faketoshinak” hívja.

A Hodlonaut jogi tőkéje

Számos támogató kampányt indított, hogy állják a Hodlonaut jogi költségeit. A kampány eredeti céljának 60%-án áll, összesen 20.000 dollárt szeretne összegyűjteni.

A kampány szimbolikusan Lightning Networkön keresztül is elfogad adományokat, a BTCPayServer szolgáltatásán keresztül.

A weboldalon számos olyan hírhedté vált CSW idézet is szerepel, mint az, hogy a „kriptopénzek tartogatása az egyik leggonoszabb dolog amit a bitcoinnal tehetsz.”

Forrás: bitcoinist.com


Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon a Telegramon és az Instagramon. Legyen szép napod!

Szeretnéd támogatni a munkámat, akkor itt tedd meg:

BTC: 34vcA11dH3AbVWkEbQraCvM2vNFkT6JFJM

LTC: MGfcUc7YSHLbYuoEEaoFvhZBLRW1KuSnRE

ETH: 0xe6E0D778d323786c1151163d2A3472989Fe7aA53

KÖSZÖNÖM!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük