Bitcoin technikai elemzés 05.13.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bitcoin

A Bitcoin árelemzés rövid emelkedést mutat a 26.800 dolláros szintre A Bitcoin ára az elmúlt 3 napban a 26,500 dolláros szint körül konszolidálódott

A BTC kulcsfontosságú támasza a 26.000 dollárnál van jelen, egy olyan szinten, amelyet néhány napig tartottak.

A mai Bitcoin árelemzés azt mondja, hogy a BTC árfolyama lepattant a 25.500 dolláros kulcsfontosságú támaszról és áttörte a 26.500 dolláros ellenállást, elérve a 26.989,07 dolláros napközbeni csúcsot.

A következő napokban egy 27.000-28.000 dollárig tartó rally várható, mivel a befektetők arra számítanak, hogy a fenti szintek áttörése magasabb csúcsokat céloz meg.

A Bitcoin napi grafikonja azt jelzi, hogy a BTC/USD továbbra is emelkedő trendben van, a 25.500 és 26.000 dolláros szintek pedig támaszt nyújtanak.

A bikáknak meg kell védeniük ezeket a szinteket, hogy fenntartsák az emelkedő tendenciát és elkerüljék a mélyebb árfolyamkorrekciót.

A piaci hangulat bikás, mivel a befektetők a 28 000 dolláros ellenállás áttörését várják. Ha a BTC áttöri ezt a szintet, nem zárható ki a rali a 29.868 dolláros történelmi csúcsig.

Másrészt, ha a piaci hangulat csökkenőre fordul, és a medvék a fent említett kulcsfontosságú támaszszintek alá szorítják az árakat, akkor mélyebb korrekcióra számíthatunk a 23.000 és 24.000 dollár közötti tartomány felé.

A BTC/USD devizapár a hét elején a Wall Street-i utolsó kereskedési nap elején árfolyamcsökkenést tapasztalt.

Rövid időre a fontos 100 napos és 200 hetes mozgóátlagok (MA) alá került, de talpra állt.

Úgy tűnik, a piac konszolidációs fázisban van, a befektetők a 28.000 dolláros szint erőteljes áttörésére várnak, mielőtt új pozíciókat vennének be.

Így a bikáknak meg kell védeniük a fent említett szinteket, és magasabbra kell tolniuk az árakat, ha a közeljövőben további emelkedést akarnak látni.

A napi grafikon technikai indikátorai jelenleg medvés irányba mutatnak. A Relatív Erősség Index (RSI) például továbbra is 37,73-nál áll, és egyelőre nem látszik a bikás aktivitás jele.

A MACD szintén medvés, a PPO vonal nulla alatt halad, a hisztogram pedig piros sávokat mutat a negatív tartományban.

bitcoin

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásTájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A PayPal USD (PYUSD) debütálása a KuCoin tőzsdén

A KuCoin kriptopénz tőzsde egy pénteki bejelentés szerint bevezette a PayPal PYUSD stablecoinját. Ez a tőzsdei bevezetés jelentős előrelépés a még fiatal stablecoin hozzáférhetőségének javításában, amely...

A Binance jogi küzdelme a SEC-el

A Binance (BNB) a közelmúltban megtámadta az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet keresetét, arra hivatkozva, hogy nincs hatásköre a jogi eljárás megindítására. A Binance a SEC vádjainak elutasítására...

Dogecoin (DOGE) technikai elemzés 09.22.

Prémium Dogecoin (DOGE) A piaci korrekció az elmúlt nap során visszafogta a Dogecoin (DOGE) bikás előretörését a 0,06 dolláros támaszszintről. A vevők azonban tartották a támaszt, a mém...

Egy bálna nagy tételben vásárol Ethereumot

A bálna tevékenység nagy érdeklődésnek örvend a kriptotérségben, az elemzők és a kereskedők szorosan figyelemmel kísérik, hogy hasznos információkhoz jussanak. Az egyik ilyen érdekes lépésre nemrégiben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!