A Litecoin a közelgő felezése előtt áll

-

A Santiment emlékeztette a közösség tagjait a Litecoin közelgő felezésére, melyre idén augusztusban kerül sor.

A felezés egy olyan programozott esemény, amely után a proof-of-work bányászok feleannyi coint kezdenek el bányászni, és a jutalmaik is a felére csökkennek.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Mivel kevesebb mint három hónap van hátra a nevezetes eseményig, az LTC tárcák aktivitása hirtelen megnőtt. A Santiment felveti a tranzakciós aktivitás megugrásának okát.

Az LTC pénztárcák aktivitása rekordot döntött

Az elmúlt hetekben a Litecoin hálózat címaktivitása jelentősen megemelkedett. Amellett, hogy az LTC-vel végzett tranzakciók száma is emelkedett, a kis tárcák száma is megnőtt.

Mostanra megugrott az aktívan kommunikáló és átutalásokat végző egyedi LTC tárcák száma.

A Santiment adatai mégis azt mutatják, hogy ezek a tranzakciók kis volumenűek.

Az LTC pénztárcák aktivitásának kiugrásának oka

A Santiment adatai szerint a legfeljebb 0,001 LTC-t tartalmazó kis tárcák száma gyorsan nőtt, miközben az aktív címek száma is emelkedett.

Egy másik népszerű on-chain adatszolgáltató cég, az IntoTheBlock által megosztott adatok szerint az LTC tranzakciók száma három nappal ezelőtt majdnem utolérte a Bitcoin-láncon történt tranzakciók számát.

Miután a Litecoin bevezette az LTC20 szabványt, a BRC20 tokenek elkezdtek áramlani erre a hálózatra, és eddig 840 LTC20 tokent hoztak létre.

E cikk írásakor az LTC az elmúlt 24 órában 2,09%-os emelkedéssel mozog, és a CoinMarketCap szerint elérte a 80,81 dolláros árfolyamot.


Olvastad már? Pepe coin: A mélypont keresése a halványuló eufória közepette

Kiemelt kép: Credit: BeatingBetting.co.u

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

ArbitrageScanner Dubajban! Hogy lehet pénzt keresni a blokklánc elemzéssel és a kripto arbitrázzsal?

Vendégbejegyzés A kripto Side Event az ArbitrageScanner.io által - a legjobb kereskedési eszközök kriptopénz arbitrázshoz, on-chain elemzéshez. Csatlakozz hozzánk egy exkluzív side eventre Dubaiban, amelyet az...

Ethereum (ETH) technikai elemzés 04.14.

Prémium Ethereum (ETH) Az Ethereum (ETH) befektetők bajban lehetnek, mivel az árak a pszichológiai 3.000 dolláros támaszszint alá süllyedtek. A múlt héten megnövekedett bálna-aktivitás és felhalmozás volt tapasztalható,...

A TON coin riasztása: Itt a top 5 kriptovaluta, amibe azonnal be kell fektetni!

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piaca az aktivitás és az izgalom megugrásának tanúja, mivel jelentős fellendülés látszik a láthatáron. A 2024-es bikafutás kibontakozásával a befektetők lelkesen keresik az ígéretes...

Kriptogyémántok csiszolatlanul: Az altcoinok amelyek 500%-os hozamot ígérnek

Vendégbejegyzés A kriptopénzek növekedésének ugrásszerű növekedése az utóbbi időben számos alternatív coint hozott reflektorfénybe. Mivel a figyelem most már a bevált óriásokon túlra tolódik, a kevésbé...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!