A Litecoin a közelgő felezése előtt áll

-

A Santiment emlékeztette a közösség tagjait a Litecoin közelgő felezésére, melyre idén augusztusban kerül sor.

A felezés egy olyan programozott esemény, amely után a proof-of-work bányászok feleannyi coint kezdenek el bányászni, és a jutalmaik is a felére csökkennek.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Mivel kevesebb mint három hónap van hátra a nevezetes eseményig, az LTC tárcák aktivitása hirtelen megnőtt. A Santiment felveti a tranzakciós aktivitás megugrásának okát.

Az LTC pénztárcák aktivitása rekordot döntött

Az elmúlt hetekben a Litecoin hálózat címaktivitása jelentősen megemelkedett. Amellett, hogy az LTC-vel végzett tranzakciók száma is emelkedett, a kis tárcák száma is megnőtt.

Mostanra megugrott az aktívan kommunikáló és átutalásokat végző egyedi LTC tárcák száma.

A Santiment adatai mégis azt mutatják, hogy ezek a tranzakciók kis volumenűek.

Az LTC pénztárcák aktivitásának kiugrásának oka

A Santiment adatai szerint a legfeljebb 0,001 LTC-t tartalmazó kis tárcák száma gyorsan nőtt, miközben az aktív címek száma is emelkedett.

Egy másik népszerű on-chain adatszolgáltató cég, az IntoTheBlock által megosztott adatok szerint az LTC tranzakciók száma három nappal ezelőtt majdnem utolérte a Bitcoin-láncon történt tranzakciók számát.

Miután a Litecoin bevezette az LTC20 szabványt, a BRC20 tokenek elkezdtek áramlani erre a hálózatra, és eddig 840 LTC20 tokent hoztak létre.

E cikk írásakor az LTC az elmúlt 24 órában 2,09%-os emelkedéssel mozog, és a CoinMarketCap szerint elérte a 80,81 dolláros árfolyamot.


Olvastad már? Pepe coin: A mélypont keresése a halványuló eufória közepette

Kiemelt kép: Credit: BeatingBetting.co.u

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Ezért indította el a Tottenham a digitális szurkolói tokent

A Chiliz és a Socios a Tottenham Hotspur-rel együttműködve elindította a SPURS Fan Tokent, amely a sport világszintű ökoszisztémáját bővíti. A szurkolói elkötelezettség erősítése felé tett...

A PEPE 4.negyedéve ígéretesen indul, folytatódik-e a növekedés?

Aligha volt unalmas fejezet a Pepe (PEPE) békás témájú termék rövid történetében. A mémcoint szeszélyes árfolyam-ingadozásai, amelyek egy portfóliót megalapozhatnak vagy megtörhetnek, sok kriptopénz megfigyelő érdeklődését...

Jövő héten kezdődik az FTX tőzsde alapítóinak a büntetőpere

Sam Bankman-Fried, a becsődölt FTX tőzsde alapítója és ügyvezetője a jövő héten áll a bíróság elé. A vádak között csalás, összeesküvés, értékpapír-csalás, és pénzmosás is...

Miért érdemes odafigyelni az Arbitrumra?

Az Arbitrum nagyjából egy hete indította el a saját fejlesztési programját, egyfajta ösztöndíjat, és már most látszik a hálózati változásokból, hogy a kezdeményezés megfelelő útra...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!