Pepe coin: A mélypont keresése a halványuló eufória közepette

-

A Pepe értéke és kereskedési volumene csökkent, de a közösségi aktivitás azt sugallja, hogy talán még nem érte el a mélypontját.

A Pepe [PEPE] mémérme meghódította a kriptoközösséget, és befektetők tömegét vonzotta.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A közelmúltbeli trendek azonban a coin csökkenő pályáját jelzik, bár bizonyos mérőszámok azt sugallták, hogy a mélypontot még nem érték el.

A Santiment közösségi dominancia- és volumenadatai szerint a PEPE továbbra is folytatta az aktivitást.

Május 5-én a coin figyelemre méltóan megugrott a közösségi dominancia és a volumen tekintetében, és minden idők legmagasabb értékét érte el. Azóta azonban visszaesés tapasztalható.

Forrás: Santiment

Ezen írás időpontjában a közösségi volumen értéke 65-on volt, ami lényegesen alacsonyabb a május 5-i 863-as csúcsnál.

Emellett a közösségi dominancia pontszáma a május 5-i 12%-ról 3,3%-ra esett vissza a kriptoszféra vitáinak 12%-áról.

Ezek a mérőszámok azt jelezték, hogy a mémérme az árfolyam zuhanása ellenére még mindig figyelmet kap. Emellett azt is sugallták, hogy a mélypont még nem érkezett meg.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Az árfolyam és a piaci tőke jelentős csökkenése

A CoinMarketCap szerint a PEPE jelentős értékvesztésen ment keresztül, az elmúlt hét napban körülbelül 60%-ot veszítve. Az elmúlt 24 órában is több mint 20%-ot veszített.

Emellett a kereskedési volumen is jelentősen csökkent. A 24 órás forgalom a május 5-én mért több mint 2 milliárd dollárról körülbelül 760 millió dollárra esett vissza.

A csökkenés ellenére az eddigi éves adatok a coin bevezetése óta több mint 2000%-os figyelemre méltó nyereséget mutattak.

Forrás: coinmarketcap.com

Továbbá május 5-én érte el a csúcsot, a több mint 1,6 milliárd dolláros piaci értéket, a kereskedési volumen pedig meghaladta az 1,72 milliárd dollárt.

A piaci tőkeértéke azonban a cikk megjelenésének időpontjában körülbelül 497 millió dollárra csökkent.

Az alulértékelt zónába való süllyedés

Rövid fennállása során a token a piaci érték és a realizált érték (MVRV) arány értékelésében ingadozásokat tapasztalt.

A Santiment 30 napos MVRV-adatai szerint e cikk írásakor -6% körül állt, ami jelentős elmozdulást jelent a túlértékelt zónában töltött hosszabb időszakához képest.

Pepe
Forrás: Santiment

Olvastad már? A vicctokenek valójában olyanok, mint a lottózás

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

A Solana egy 900%-os emelkedést tartogathat 1000 dollárig, de CSAK HA…

A július 15-21. hét folyamán a Solana (SOL) visszaszerezte a 150 dollárt, majd magasabbra emelkedett, és a 173 dolláros cikkírásakor 17% -ot tett ki. A...

Vajon Ethereum ETF kereskedés új altcoin rallyt indít? Az utolsó esély az altcoinok olcsó megvásárlására?

Vendégbejegyzés A kriptopiac mostanában a vihar előtti csendet éli. A szemek az Ethereumra szegeződnek, mivel egy ETF esetleges bevezetése komoly rallyt indíthat el. Az altcoinok vonzó belépési...

A Bitcoin most már a francia nyugdíjbiztosításokban is szerepel!

A VanEck az Inter Investtel együttműködve egy innovatív tőzsdén kereskedett kötvényen (ETN) keresztül bevezeti a Bitcoint a francia nyugdíj-előtakarékossági tervekbe. Ezzel az úttörő együttműködéssel a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!