A Binance elhagyja Kanadát

-

A Binance, a világ legnagyobb kriptopénz tőzsdéje bejelentette, hogy kivonul a kanadai piacról az új szabályozói útmutatások miatt.

A meglepő kilépést egy pénteki tweetben hozták nyilvánosságra, mely szerint Kanada legújabb szabályai a stablecoinokkal és a kriptotőzsdékre vonatkozó befektetői korlátozásokkal kapcsolatban ellehetetlenítették a Binance számára a további működést az országban.

A Binance külön köszönetet mondott azoknak a kanadai szabályozóknak, akik együttműködtek velük, de csalódottságát fejezte ki az új iránymutatás miatt.

A hirtelen távozás alátámasztja azt a növekvő tendenciát, hogy a kripto vállalkozások visszavonulnak a kedvezőtlen szabályozási keretekkel rendelkező jogrendszerekből.

A Binance közleményében biztosította, hogy az összes megmaradt kanadai felhasználó átfogó tájékoztatást fog kapni arról, hogy a kivonulás milyen hatással lesz a számlájukra.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A vállalat emellett reményét fejezte ki, hogy a kanadai szabályozó hatóságokkal további együttműködést folytat egy átfogóbb és átgondoltabb szabályozási keretrendszer kialakítása érdekében.

A Binance továbbra is optimista a jövőbeli kanadai jelenlétét illetően, és kijelentette:

„Bízunk abban, hogy egy nap visszatérünk a piacra, amikor a kanadai felhasználók ismét szabadon hozzáférhetnek a digitális eszközök szélesebb köréhez”.

Olvastad már? A vicctokenek valójában olyanok, mint a lottózás

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Ezért indította el a Tottenham a digitális szurkolói tokent

A Chiliz és a Socios a Tottenham Hotspur-rel együttműködve elindította a SPURS Fan Tokent, amely a sport világszintű ökoszisztémáját bővíti. A szurkolói elkötelezettség erősítése felé tett...

A PEPE 4.negyedéve ígéretesen indul, folytatódik-e a növekedés?

Aligha volt unalmas fejezet a Pepe (PEPE) békás témájú termék rövid történetében. A mémcoint szeszélyes árfolyam-ingadozásai, amelyek egy portfóliót megalapozhatnak vagy megtörhetnek, sok kriptopénz megfigyelő érdeklődését...

Jövő héten kezdődik az FTX tőzsde alapítóinak a büntetőpere

Sam Bankman-Fried, a becsődölt FTX tőzsde alapítója és ügyvezetője a jövő héten áll a bíróság elé. A vádak között csalás, összeesküvés, értékpapír-csalás, és pénzmosás is...

Miért érdemes odafigyelni az Arbitrumra?

Az Arbitrum nagyjából egy hete indította el a saját fejlesztési programját, egyfajta ösztöndíjat, és már most látszik a hálózati változásokból, hogy a kezdeményezés megfelelő útra...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!