A Binance elhagyja Kanadát

-

A Binance, a világ legnagyobb kriptopénz tőzsdéje bejelentette, hogy kivonul a kanadai piacról az új szabályozói útmutatások miatt.

A meglepő kilépést egy pénteki tweetben hozták nyilvánosságra, mely szerint Kanada legújabb szabályai a stablecoinokkal és a kriptotőzsdékre vonatkozó befektetői korlátozásokkal kapcsolatban ellehetetlenítették a Binance számára a további működést az országban.

A Binance külön köszönetet mondott azoknak a kanadai szabályozóknak, akik együttműködtek velük, de csalódottságát fejezte ki az új iránymutatás miatt.

A hirtelen távozás alátámasztja azt a növekvő tendenciát, hogy a kripto vállalkozások visszavonulnak a kedvezőtlen szabályozási keretekkel rendelkező jogrendszerekből.

A Binance közleményében biztosította, hogy az összes megmaradt kanadai felhasználó átfogó tájékoztatást fog kapni arról, hogy a kivonulás milyen hatással lesz a számlájukra.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A vállalat emellett reményét fejezte ki, hogy a kanadai szabályozó hatóságokkal további együttműködést folytat egy átfogóbb és átgondoltabb szabályozási keretrendszer kialakítása érdekében.

A Binance továbbra is optimista a jövőbeli kanadai jelenlétét illetően, és kijelentette:

„Bízunk abban, hogy egy nap visszatérünk a piacra, amikor a kanadai felhasználók ismét szabadon hozzáférhetnek a digitális eszközök szélesebb köréhez”.

Olvastad már? A vicctokenek valójában olyanok, mint a lottózás

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Ripple visszautasítja a SEC kemény követelményeit

Az XRP útja nem volt más, mint egy hullámvasút, köszönhetően a folyamatos Ripple vs. SEC drámának. Az XRP 0,55 dollár körüli árfolyamon, a jogi zűrzavar közepette...

A Binance a hatóságokkal együttműködve teszi biztonságosabbá a kriptopiacot

Több mint 186 millió regisztrált felhasználót szolgál ki jelenleg a Binance, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje és a számuk folyamatosan nő. Március első hetében 100 milliárd...

Jelentős altcoin nyereség a láthatáron: Melyik érme emelkedik először?

Vendégbejegyzés A kriptopiac emelkedő szakaszban van, több kevésbé ismert érme is jelentős növekedési potenciált mutat. A befektetők élénken figyelik a trendeket, hogy megállapítsák, melyek emelkedhetnek először. Ez a...

Vajon az Ethereum visszatérésre készül a 3.700 dolláros visszautasítás után?

Az Ethereum (ETH) a cikkírás idején 3.200 dolláros árfolyamon mozgott. A 3.000 dolláros pszichológiai szintet április 13. óta többször is áttörték az alacsonyabb időkereteken, és...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!