Polkadot technikai elemzés 05.13.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Polkadot

Mivel a bikás lendület lassulni látszik, a mai Polkadot árfolyamelemzés azt mutatja, hogy a kriptopénz ára csak minimálisan nőtt, 5,38 dollárra.

Tekintettel arra, hogy a DOT/USD árfolyam ma úgy tűnik, hogy szabálytalanul változik, egy nagyon szerény árnövekedésről számolhatunk be.

A mai áringadozás mérsékelt, ami a relatív erősség index (RSI) görbéjének tökéletes laposságából is kitűnik.

Tegnap, amikor az árfolyam észrevehetően megugrott, jelentős visszapattanás következett be, de kisebb mértékben, mint az azt megelőzően bekövetkezett veszteség.

A napos Polkadot árelemzés a napi oldalazó ármozgást szerény árfolyam-emelkedéssel támasztja alá. 2023. április 19. óta az árfolyam lefelé halad, mivel a medvék irányítanak.

A mai napon marginális áremelkedés történt, mivel az árfolyam 5,38 dollárra emelkedett, ami 2,74 százalékkal növelte értékét az előző 24 órában.

A coin viszont 7,70 százalékot veszített az elmúlt héten, mivel a trend továbbra is negatív irányba mozdult. A mozgóátlag (MA) értéke 5,49 dollár, ami magasabb, mint a jelenlegi árfolyam.

A Bollinger-sávok az utóbbi időben némileg eltértek egymástól, és ennek következtében a volatilitás emelkedik.

Jelenleg a Bollinger sávok mutatójának felső értéke 6,17 dolláron kereskedik, ami ellenállást jelez, míg az alsó értékük 5,21 dolláron van jelen, ami támogatást jelez a DOT árfunkcióra.

A bikák nem tudják tovább emelni az árfolyamot, mivel a Relatív Erősség Index (RSI) görbéje pontosan egyenletes a 38-as indexnél, ami arra utal, hogy a piac egyik oldalán sincs lendület.

Az érme, miután felfelé tört, az ellenkező irányban fedezi a tartományt, de jelenleg zöldben kereskedik; ezért a Polkadot árelemzés jelenleg a bikás oldalnak kedvez.

A trend azonban a mai órákban megváltozhat. Mivel medvés nyomás is van, lehetséges, hogy a DOT/USD ma visszahúzódást tapasztalhat.

polkadot

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!