Bitcoin napi körkép 11.29.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Prémium felhasználóként exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

A Bitcoin árfolyama tovább esett, és tesztelte a 16 000 dolláros támaszszintet.

Egy bázist alakít ki, és rövidesen áttörheti a 16 500 dolláros ellenállási szintet.

Az árfolyama a 16 800 dolláros küszöbszintről lefelé fordulásba kezdett, és a 16 500 dolláros támaszszint és a 100 órás egyszerű mozgóátlag alá esett.

Az árfolyam a 16 200 dolláros szint alá esett, de a bikák agresszíven viselkedtek a 16 000 dolláros támaszzónánál.

A 16.000 dollárnál kialakult egy alsó szint, és az árfolyam most veszteséget halmoz fel. A 16 200 dollár felett enyhe emelkedés következett be.

Az árfolyam jelenleg 16 500 dollár és a 100 órás mozgóátlag alatt kereskedik.

A BTC/USD pár órás grafikonján egy erős negatív trendvonal alakul ki, amelynek ellenállása 16.500 dollár közelében van.

bitcoin
Forrás: tradingview.com

Bitcoin (BTC/USD) jövöbeli képe

Felfelé egy közvetlen ellenállási szint a 16 300 dollár közelében van. Ez közel van a 16 588 dolláros swing magastól a 16 000 dolláros mélypontig tartó csökkenés 50%-os Fib retracement szintjéhez.

Az első jelentős ellenállás a 16 500 dolláros zónában található, a trendvonal és a 100 órás mozgóátlag között.

A trendvonal közel van a 16 588 dolláros Fib retracementszinthez és a 16 000 dolláros mélypont közötti csökkenés 76,4%-os Fib retracement szintjéhez.

A 16 500 dolláros ellenállási szint feletti sikeres áttörés egy szilárd emelkedő tendenciát indíthatna el.

A következő nagy akadály a 16 800 dollár közelében van, amelynél az árfolyam a 17 500 dolláros zóna irányába erősödhet.

Ha a bitcoin nem tudja áttörni a 16 500 dolláros határt, akkor nehezen maradhat a zöld tartományban. Lefelé a 16 130 dolláros küszöb közelében van azonnali támasz.

A következő kulcsfontosságú támasz a 16 000 dollár közelében van, ami alatt az árfolyam tovább fog esni. A fent említett szcenárió esetén az árfolyam a 15 500 dolláros támasz zóna felé eshet.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Újabb adag bitcoint akar vásárolni a MicroStrategy

Az előző negyedévben a MicroStrategy 34 millió dollár értékben adott el bitcoint, hogy a veszteségeket le tudják írni az adójukból. A 2022-es év papíron nagy...

Bemutatkozik a CoinCharlie, a magyar kriptovaluta-váltó

CoinCharlie egy fiat-kripto váltó, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén váltsák át a hagyományos pénzüket kriptopénzekre vagy fordítva. A CoinCharlie célja, hogy egyszerű, biztonságos...

Bitcoin technikai elemzés 02.04.

Prémium Bitcoin A Bitcoin árfolyama jelenleg 23 300 dollár körül mozog, 24 órás kereskedési volumene 25 milliárd dollár. A CoinMarketCap listáján, a piaci kapitalizációja pedig meghaladja a 449...

Miért emelkedik a bitcoin?

Robert Kiyosaki, a népszerű pénzügyi író nemrégiben részletesebben is megosztotta a gondolatait arról, hogy miért emelkedik a bitcoin, vagy éppen az arany és az ezüst,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!