A Ripple társalapítója folyamatosan értékesíti XRP-jét

-

A kriptoelemzéssel foglalkozó Flipside kiadott egy új cikket az XRP készpénzforgalmáról, melyben rávilágítanak, hogy az átlagfelhasználó nem tudja sok mindenre használni az kriptopénzt.
A Flipside megfigyelte, hogy az XRP nagyrészt tőzsdék és nagyobb tulajdonosok között mozog, akiket „bálnáknak” is nevezhetünk.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

A forgalom többi része pedig a zálogrendszer, amely az alapító tárcája és tőzsdék között zajlik.

Forrás: flipside.substack.com

A Flipside animált grafikákat is készített a forgalom bemutatására

A cikk emellett rávilágít, hogy a forgalom jelentősen visszaesik a hétvégeken. Az olyan magas forgalmú digitális eszközökhöz képest, mint az OAN és a Zilliqa (ZIL), az XRP-t főleg kereskedésre és spekulálásra használják.

A cikk szerint:

Ez a tény azt sugallja, hogy az XRP-tulajdonosok nagy része csupán spekuláns vagy piacalakító, de nem valós ügyfél.

Emellett nemrég kiderült, hogy Jed McCaleb, a Ripple Labs társalapítója hatalmas XRP-eladásokat folytat, a Flipside szerint ez tovább folytatódik egy külön tárcában, amelynek szintén McCaleb a tulajdonosa.
Ez a tárca az XRP beépített decentralizált tőzsdéjét használja, hogy dollárra cseréljék a kriptopénzt, majd a Bitstampre utalják azt.

IDE KATTINTVA VALÓS IDŐBEN NYOMON KÖVETHETED A LEGFONTOSABB KRIPTÓID ÁRFOLYAMÁT

Úgy tűnik, hogy az XRP „Twitter-serege” kezd eltűnni, jelentősen lecsökkent ugyanis az XRP jelenléte a Twitteren, sokkal látványosabban, mint a bitcoin és ether esetében.
Az XRP árfolyama májusban szinte összeomlott a bitcoinhoz képest.

Olvastad már? A bitcoincímek adatai alapján jelentős ellenállás várhat ránk

Forrás: cryptoglobe.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin 150.000 dollárig 2024-ben? Miért mondja a vezető ezt az árjóslatot?

A Bitcoin küzd a visszautasítás után, amely azt követően következett be, hogy az árfolyam 53.000 dollárt tesztelt az árfolyamgrafikonon. Az árfolyam február 20-án 51.774 dollárról néhány...

Digitális aranyláz: Hogyan alakítja át a kriptovaluta a sportfogadási piacot?

Vendégbejegyzés A kriptovaluta, amely egykor még csak egyszerű érdeklődést kapott a technológia rajongóitól, ma már rengeteg különböző iparágban, köztük a sportfogadásban is előszeretettel alkalmazzák. Ez a...

Az Ethereum Alapítvány fontos bejelentést tesz közzé

Az Ethereum Alapítvány kulcsfontosságú bejelentést tett, amely inspirálni fogja a kutatást és fejlesztést a Zero-Knowledge proof-ok és a ZK L2 szabványok területén. A ZK finanszírozás első...

Miért lesz beleszólása az intézményeknek a BTC jövőjébe?

A CryptoQuant adatai szerint február eleje óta megugrott az 1000 és 10.000 Bitcoint (BTC) tartalmazó Unspent Transaction Outputs (UTXOs) száma. A BTC UTXO egy olyan mérőszám,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!