Az XRP jelentős mérföldkőhöz érkezett

-

Az XRP, a hetedik legnagyobb kriptopénz, nemrég jelentős mérföldkőhöz érkezett a decentralizált pénzügyek (DeFi) piacán.

Az XRPscan, az XRP Ledger vezető kutatója szerint az XRPL Automated Market Maker-ben (AMM) összegyűjtött XRP teljes mennyisége meghaladta a 10 millió XRP-t.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


E mérföldkő rávilágít az XRP növekvő elfogadására és felhasználására a DeFi-ben.

xrp
Forrás: X

Az Automated Market Makers (AMM) egyfajta decentralizált tőzsdei mechanizmus, amely likviditási poolokat használ az eszközök algoritmikus árazásához, ahelyett, hogy előre meghatározott specifikációjú ajánlatokat hozna létre.

A likviditási poolok lehetővé teszik a tulajdonosok számára, hogy a kereskedési díjak egy részét a tokenjeik likviditásként való felajánlásával keressék meg.

Az XRP Ledger esetében egy beépített központi limitált megbízási könyv (CLOB) kezeli az összes XRPL tranzakciót a helyettesíthető tokenek esetében.

Ez a CLOB a kezdetektől fogva része az XRPL-nek, és az okosszerződések eredendő sebezhetőségével szemben a kevesebb bizalmi feltételezés és a központosított likviditás előnyeit kínálja.

A meglévő CLOB mellett 2024 első negyedévében egy automated market maker (AMM) is megszavazásra került a protokollba, ahogyan azt az XLS-30 szabvány előírja.

Az AMM-poolokban zárolt XRP-k számának 10 millió XRP-re történő növekedése az XRPL infrastruktúrájával való erőteljes elkötelezettséget tükrözi.

Az XRPL AMM-ben tárolt összes XRP növekedése még több résztvevőt vonzhat az XRP Ledger számára.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

A megnövekedett likviditás és felhasználói részvétel további innovációkhoz, új pénzügyi termékekhez és egy robusztusabb DeFi-környezethez vezethet.

A témához kapcsolódó hírek szerint a digitális eszközbefektetési termékeknél a második egymást követő héten 584 millió dolláros kiáramlást tapasztaltak, ami 1,2 milliárd dollárt faragott le. A Bitcoin állt a középpontban 630 millió dolláros kiáramlással.

Az XRP ezzel szemben 0,7 millió dolláros beáramlást tapasztalt, ami azt jelzi, hogy a befektetők vételi lehetőségként tekintettek az altcoin piac visszaesésére.

A cikk írásakor az XRP az elmúlt 24 órában 1,47%-kal 0,476 dollárra esett, az általános piaci visszaesést tükrözve, amelyet részben a makrogazdasági bizonytalanság és a Mt. Gox legutóbbi bejelentése nyomán további eladási nyomástól való félelem váltott ki.

Olvastad már? A Strike vezérigazgatója 1 millió dolláros Bitcoin árat jósol

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Breaking: Joe Biden hivatalosan is visszalép a 2024-es elnökválasztási versenytől

Joe Biden elnök vasárnap bejelentette, hogy befejezi újraválasztási kampányát. A döntés hátterében a demokraták körében növekvő aggodalmak állnak, hogy a 81 éves politikus nem tudna második...

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

A Solana egy 900%-os emelkedést tartogathat 1000 dollárig, de CSAK HA…

A július 15-21. hét folyamán a Solana (SOL) visszaszerezte a 150 dollárt, majd magasabbra emelkedett, és a 173 dolláros cikkírásakor 17% -ot tett ki. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!