A Strike vezérigazgatója 1 millió dolláros Bitcoin árat jósol

-

Scott Melker elemzővel nemrégiben folytatott beszélgetésében Jack Mallers, a Strike, egy globális Bitcoin-app vezérigazgatója és alapítója elmagyarázta, hogy miért Bitcoin maximalista.

Scott megkérdezte őt a Bitcoin árfolyamának ismétlődő ciklusairól és visszaeséséről, megjegyezve, hogy az emberek gyakran érzelmileg befolyásoltak és a mélyponton adnak el, ami hozzájárul ezekhez a mintákhoz.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Melker azt sugallta, hogy talán a következő bikaciklusba lépünk, utalva a felező és a négyéves ciklusokra.

Ezt követően rákérdezett, hogy a következő 12-18 hónapra vonatkozóan milyen vad árjóslatok vannak, figyelembe véve az ismétlődő ciklus lehetőségét.

Melker kérdésére reagálva a vezérigazgató azt mondta,

„Azt hiszem, valahol 250 000 és egymillió között lehetünk, ami széles skála, de tudja, arra kérnek minket, hogy a valaha volt legkeményebb pénzt árazzuk be ezen a gyorsan elértéktelenedő papírdarabon, így ez valahogy az elértéktelenedésükön múlik. Szerintem a Bitcoin árát nagyban befolyásolja a dollárnyomtatás, ha dollárban árazunk. De szerintem elérhetjük az egymillió dollárt Bitcoin-onként. Szuper magabiztosnak érzem magam a 250 000-ben, legalábbis ebben a ciklusban, és úgy gondolom, hogy a csúcs valahol ebben a tartományban fog landolni.”

A ciklusok feleződését készletcsökkentésként írta le, amit nagyon chicagói középnyugati szemléletnek tart.

Inkább az 1988-as év aszályához hasonlítja, amikor a kukoricakészlet drasztikusan csökkent, ami sokkal közelebb hozta az árfeltárást.

A vezérigazgató úgy véli, hogy a feleződés a készletcsökkenés miatt ármegállapítási időszakot indukál a Bitcoin számára.

A nagyobb katalizátort azonban az államadósság-piacon látja. A központi bankok, amelyek célja az árak rögzítése a társadalom javára, most az államadósság-piac, vagyis a kötvénypiac kritikus kihívásával néznek szembe.

„Szóval szerintem egy egymillió dolláros Bitcoin ésszerű. Nem lehetetlen” – zárta le.

Olvastad már? Vége az XRP-nek és az ADA-nak? A szakértők bikásak a MTAUR emelkedésére!

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Breaking: Joe Biden hivatalosan is visszalép a 2024-es elnökválasztási versenytől

Joe Biden elnök vasárnap bejelentette, hogy befejezi újraválasztási kampányát. A döntés hátterében a demokraták körében növekvő aggodalmak állnak, hogy a 81 éves politikus nem tudna második...

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

A Solana egy 900%-os emelkedést tartogathat 1000 dollárig, de CSAK HA…

A július 15-21. hét folyamán a Solana (SOL) visszaszerezte a 150 dollárt, majd magasabbra emelkedett, és a 173 dolláros cikkírásakor 17% -ot tett ki. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!