Likviditást pumpáltak a PEPE-be: A bikák megerősíthetik a további rallyt, mivel a CYBRO előértékesítése ellopja a reflektorfényt a mémcoinoktól

-


Vendégbejegyzés


A kriptoközösség a feszültség szélén áll, várva egy bikafutást és egy altcoin szezont, amely bármelyik nap elkezdődhet.

A teljes piac továbbra is nyugodt, de tele van potenciállal, mivel sok altcoin a mélypontjainál tartózkodik, felkészülve a közelgő növekedésre.

E nyugalom közepette jelentős likviditást pumpáltak a PEPE-be, ami kérdéseket vet fel egy elhúzódó rally lehetőségével kapcsolatban.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ám miközben a PEPE magára vonja a figyelmet, a CYBRO előértékesítése ellopja a reflektorfényt a hagyományos mémcoinok elől.

A befektetők kíváncsian várják, hogy mely kriptovaluták állnak készen arra, hogy az egekig emelkedjenek.

A millióból készült cikk a jelenlegi piaci helyzetet vizsgálja meg, és azt, hogy a PEPE képes-e fenntartani lendületét, miközben a CYBRO ígéretes potenciálját is feltárja, mivel közeledik az előértékesítéshez.

A CYBRO előértékesítése közelít az 1 millió dolláros mérföldkőhöz

A CYBRO megragadja a kriptobálnák figyelmét, mivel exkluzív token előértékesítése gyorsan az 1 millió dollár felé robog.

Ez az élenjáró platform páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek, hogy bármilyen piaci helyzetben maximalizálják a bevételüket.

pepe

A szakértők 1200%-os potenciális megtérülést jósolnak, a CYBRO tokenek pedig mindössze 0,025 dolláros előértékesítési áron kaphatók.

Ez a ritka, technológiailag fejlett projekt máris vonzotta a kiemelkedő kriptobálnákat és influencereket, ami erős bizalmat és érdeklődést jelez.

A CYBRO egy izgalmas fejleményként egy július 15-ig aktív ajánlóprogramot is indított, amely 12%-ot kínál a közvetlen ajánlói tokenvásárlásokból, 3%-ot a másodszintű ajánlóktól és 2%-ot a harmadszintű ajánlóktól.

A jutalmakat hetente küldik USDT-ben, és az ajánlók az első befizetéskor dupla CYBRO pontokat kapnak az ajánlói kód használatával.

A CYBRO tokenek birtokosai élvezhetik a jövedelmező staking jutalmakat, az exkluzív airdropokat, a vásárlások után járó cashbacket, a csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakat, valamint a platformon belül egy robusztus biztosítási programot.

Mivel a teljes tokenmennyiségnek mindössze 21%-a áll rendelkezésre az előértékesítésre, és körülbelül 25 millió már elkelt, ez egy arany lehetőség a hozzáértő befektetők számára, hogy részesedést szerezzenek egy olyan projektben, amely valóban egy a millióból.

>>> Bővítsd kriptoportfóliódat a CYBRO-val! Regisztrálj MOST, és célod a jövőbeni akár 1200%-os hozam! <<<

PEPE Coin: A következő nagy dolog a kriptoiparban?

A PEPE érme folyamatosan kavarja a hullámokat a kriptovilágban. Ez egy mém érme, amelyet a híres internetes béka, Pepe ihletett.

A növekvő közösség és a növekvő említések miatt egyesek úgy vélik, hogy a PEPE-ben nagy lehetőségek rejlenek.

A jelenlegi piaci ciklusban, ahol az altcoinok erős növekedést mutatnak, a PEPE sok befektető számára vonzónak tűnik.

Szórakoztató és magával ragadó jellege több vevőt vonzhat, ami magasabbra tolhatja az értékét.

A szemek a PEPE-re szegeződnek, hogy meglovagolja-e a hullámot, és az altcoin-szezon nagy szereplőjévé tud-e válni.

Dogecoin: Az Underdog hatalmas potenciállal a kriptopiacon!

Az eredetileg viccből létrehozott Dogecoin komoly versenyzővé nőtte ki magát a kriptovilágban. A hűséges és aktív közösségnek köszönhetően gyors tranzakciós időkkel és alacsony díjakkal büszkélkedhet.

A mainstream népszerűsége és a magas rangú támogatók, például Elon Musk, egyedülálló előnyhöz juttatják.

Mivel egyre többen merülnek el az altcoinok világában, a DOGE kiemelkedik a maga lendületes hangulatával és szilárd technológiájával.

A jelenlegi piaci ciklusban rejlő növekedési potenciálja sok befektetőt izgatottá tesz.

SHIB: Az altcoin szezon feltörekvő csillaga

A SHIB, ami a Shiba Inu rövidítése, egy mém érme, amely nagy figyelmet kap. A Dogecoin játékos riválisaként létrehozott SHIB gyorsan növekedett.

Az Ethereum blokkláncra épül, ami lehetővé teszi, hogy támogassa az okos szerződéseket és a DeFi projekteket.

Lendületes közösségével és erős közösségi médiajelenlétével a SHIB sok kripto befektető figyelmét felkeltette.

A jelenlegi piaci ciklusban a SHIB növekedési potenciálja erősnek tűnik, így vonzó opció azok számára, akik meg akarják lovagolni az altcoin hullámot.

WIF: A következő nagy dobás a kriptoboomban?

A WIF érme hatalmas érdekődést mutat a kriptovilágban. A gyorsaságáról és alacsony tranzakciós díjairól ismert, élvonalbeli blokklánc technológiára épül.

Ahogy a piac egy újabb altcoin-szezonra készül, a WIF kiemelkedik innovatív funkcióival és erős közösségi támogatásával.

A befektetők potenciális kitörési csillagként szemlélik. A jelenlegi bullish piacon a WIF egyedi megközelítése ígéretes kiegészítés lehet bármely kriptoportfólió számára.

Következtetés

A jelenlegi piac korlátozott rövid távú potenciált mutat a PEPE, a DOGE, a SHIB és a WIF számára.

A likviditásnövekedés ellenére ezek az érmék nem biztos, hogy jelentős nyereséget tudnak fenntartani.

A reflektorfény most a CYBRO-ra, a következő generációs DeFi platformra irányul. Első kibocsátása 2024 második negyedévében várható.

A CYBRO a korai befektetőknek lehetőséget kínál arra, hogy a token előértékesítésén keresztül kedvező feltételekkel csatlakozzanak a projekthez. Ez teszi a CYBRO-t meggyőző opcióvá a fejlődő piaci forgatókönyvben.

Webhely: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A SHIB nekiszomorodott a hacker incidens miatt, ám a Shiba Shootout túlélte a szégyent

Míg a Shiba Inu ($SHIB) érmék értéke  az az elmúlt nap során inkább csökkent, a város új sheriffje, a Shiba Shootout ($SHIBASHOOT) már 729 ezer...

Az Ethereum (ETH) bálna ébredezik az ETH ETF indítása előtt

Egy alvó Ethereum-cím aktiválódása mindössze egy nappal a spot Ethereum ETF-ek elindítása előtt felébredt. A Whale Alert szerint kilenc év után először aktiválódott egy 977 ETH...

A top elemző az Ethereum 5000 dollárra való emelkedését jósolja az ETF buzgalom közepette – Az altcoin szezon a következő?

Vendégbejegyzés A kriptopénzpiac jelenleg nyugodt, de várakozással teli. A befektetők türelmetlenül várják a következő bikafutást, az altcoinok pedig még mindig vonzó belépési pontokat kínálnak. A közelmúltbeli stabilitás...

Az Ethereum ETF-ek az ETH árát az év végére 20.000 dollárra nyomhatják?

A kriptovilág izgalomtól pezseg az Ethereum ETF-ek számára a közelmúltban adott zöld utat követően. Ez mérföldkőnek számító döntés, és ugyanúgy átformálhatja a piacokat, mint ahogyan...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!