Vége az XRP-nek és az ADA-nak? A szakértők bikásak a MTAUR emelkedésére!

-


Vendégbejegyzés


A közelmúlt bálna-aktivitása jelentősen befolyásolta a kriptopiacot, a Bitcoinról (BTC) az altcoinokra való figyelemre méltó elmozdulással. A Ripple (XRP) és a Cardano (ADA) elemzők kiemelték a gyenge teljesítményüket.

Ellenben van egy felkapott újonc feltörekvő – vonzereje nyilvánvaló a kriptórajongók körében.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A jelenleg előértékesítésben lévő projekt korai előnyt kínál: a natív tokenje 80%-os kedvezménnyel érhető el a kezdeti szakaszban.

A mai írásában az újonc érdemeiről lesz szó, és különösen arról, hogy hogyan viszonyul a legismertebb érmékhez.

A Minotaurus előértékesítése: Egy 14,78 milliárd dolláros piacon hatalmas összegeket lehet megtakarítani – 80%-os kedvezmény most… Benne vagy?

A kriptovaluták volatilisek lehetnek, így nehéz eldönteni, hogy melyikbe érdemes beszállni. Ebből a szempontból érdemes megfontolni az előértékesítéseket.

Ismerd meg a Minotaurus-t

Nézzétek meg a fent említett ígéretes projektet, a Minotaurus-t. Ez egy új Web3 játékprojekt, amely most az előértékesítési fázisban van.

A korai résztvevők $MTAUR-t, a natív tokenjét érménként mindössze 0,00004 dollárért kaphatják meg, ami 80%-os kedvezményt jelent.

A 0,00020 dolláros listaárat figyelembe véve az előértékesítési szakasz 1. szakaszában akár ötszörös mértékű árcsökkentést is igénybe vehetsz.

További előnyt jelent, hogy a $MTAUR token tulajdonosok hamarabb kaphatnak projektfrissítéseket, és olyan különleges előnyöket élvezhetnek, mint az ajánlások és a megszolgálási ösztönzők.

Betekintés a játékba

Ha az ilyen előnyök együtt járhatnak a kiemelkedő tokenhasznossággal és a lebilincselő játékmenettel, a projekt még vonzóbbá válik.

A projekt lényege egy szórakoztató rohangálós játék, amelyben egy minotauruszt irányítasz titokzatos és veszélyes börtönökön keresztül. A célod, hogy átjuss számos akadályon, és kincseket találj, hogy kijuss a labirintusból.

Vajon a Minotaurus megér egy tétet?

A blokkláncjátékok ágazata olyan problémákkal küzd, mint a piac telítettsége, a bizalomhiány, valamint a játékosok és a kriptórajongók közötti szakadék. A Minotaurus ezekkel a kihívásokkal közvetlenül foglalkozik.

A projekt kiváló élményt nyújt a játékban és azon kívül is. A műfaj egyedi megközelítése, a monetizációs előnyök, az egyszerű beszállás és a bővítési kilátások figyelemre méltóak.

A Minotaurus kínálta lehetőségeket még a kriptózásban járatlanok is könnyedén eligazodhatnak és élvezhetik.

>> Ne maradj le – szerezd meg a $MTAUR tokeneket 80%-os kedvezménnyel! <<

Köszönetképpen, hogy elolvastad, itt egy ajándék neked: DVF558. Használd ezt a belépőkódot a pénztárnál a megjelenéstől számított 48 órán belül, hogy 5%-os booster bónuszt kapj.

A Ripple (XRP): Medvés tendenciák és bizonytalan jövő

És most térjünk rá az alulteljesítő részvényekre. A Ripple (XRP) kihívásokkal teli időszak előtt áll, mivel az árfolyam nem tudta fenntartani a bikás mintákat, és a kulcsfontosságú szintek alá tört.

A befektetői hangulat pesszimistává vált, amit a súlyozott hangulat csökkenése is bizonyít.

A technikai mutatók, mint például a Moving Average Convergence Divergence (MACD) gyengülő bikás kereszteződésre világítanak rá, ami a Ripple (XRP) piacának lendületének hiányát jelzi.

A Ripple (XRP) közelmúltbeli teljesítménye arra utal, hogy a token egy hosszabb konszolidációs időszakba léphet.

Az árfolyam nehezen tudta áttörni a 0,51 dolláros ellenállást, és a 0,47 dolláros mélypontok tesztelése után 0,48 dollár körül mozog.

Ez a sáv egy konszolidációs sávot alkot, ami a piac határozatlanságát tükrözi a Ripple (XRP) következő lépését illetően.

A jövőre nézve a Ripple (XRP) jelentős kihívásokkal néz szembe. A folyamatos medvés hangulat és a lendület hiánya miatt az árfolyam a jelenlegi konszolidációs sávban maradhat.

Ha a szélesebb piaci feltételek javulnak, a Ripple (XRP) fellendülhet, és potenciálisan áttörheti a 0,51 dolláros ellenállást.

Ha az általános piac azonban még medvésebbé válik, vagy ha a befektetők továbbra is likvidálják állományaikat, akkor további csökkenés is lehetséges.

A kritikus támaszszintek, amelyekre figyelni kell, a 0,45 és a 0,42 dolláros szintek, amelyek átlépése érvényteleníthet minden rövid távú bullish kilátást.

Cardano (ADA): Volatilis pálya nagy kockázatokkal

A második nem túl fényes rövid távú előrejelzéssel rendelkező projekt a Cardano (ADA). Komoly nyomás alatt van, és már az ötödik egymást követő héten csökkenést jelez.

A token jelentős támaszszinteket tört át, köztük a kritikus 0,4 dolláros szintet.

A tartós eladási nyomás és az alacsony kereskedési volumen tovább rontotta a befektetői hangulatot, és a Cardano (ADA) bizonytalan helyzetbe került a kulcsfontosságú mozgóátlagok alatt.

A Cardano (ADA) árfolyammozgása tükrözi, hogy a szélesebb piaci visszaesés közepette küzd a támaszszintek megtartásáért.

A token jelenleg 0,38 és 0,37 dollár között horgonyoz, ahol jelentős számú cím birtokolja a Cardano (ADA) jelentős részét.

Ez a támogató zóna kulcsfontosságú a Cardano (ADA) számára, hogy megállítsa a csökkenést, és potenciálisan fellendüljön.

A Cardano (ADA) jövője egy pengeélen táncol. Egyrészt a közelgő Chang Hard Fork és az új kormányzási funkciók pozitív hangulatot gerjeszthetnek, ami a Cardano (ADA) árfolyamát a magasabb célok felé mozdíthatja, egyes elemzők optimista forgatókönyv szerint akár 4,5 dollárra is emelkedhet.

Másrészről, ha a jelenlegi csökkenő tendenciák fennmaradnak, a Cardano (ADA) tovább eshet, a kritikus támaszt a 0,2465 $-nál azonosított kritikus támasszal.

A Cardano (ADA) pályájának meghatározásában kulcsfontosságú lesz a bikás fejlemények és az uralkodó piaci feltételek közötti kölcsönhatás.

Következtetés

Az elemzők kiemelték a Ripple (XRP) és a Cardano (ADA) gyenge teljesítményét, mivel mindkettő stagnáló árfolyammozgást mutat, és nem tudta felvenni a versenyt más kriptovaluták nyereségével.

Ellenben a Minotaurus (MTAUR) ígéretesnek tűnik. A Statista szerint belép a 14,78 milliárd dolláros alkalmi játékpiacra, amely várhatóan évi 9%-kal fog növekedni.

A tapasztalt csapat és a biztonság, a kiterjedt hasznosság és a lebilincselő játékmenet mind a potenciális sikeréhez hozzájáruló jellemzők végtelennek tűnő listáján szerepelnek.

Tudj meg többet a Minotaurusról:
Honlap: http://minotaurus.io/
Bejelentések: https://t.me/minotaurus_official
Chat: https://t.me/minotaurus_chat
Twitter: https://twitter.com/minotaurus_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Évente 1000 csúcsszakember kiképzésére készül a nigériai kormány

A nigériai kormány éves képzési programot indított 1000 állampolgár számára a mesterséges intelligencia és a blokklánc területén, hogy Nigériát a globális gazdaságok elé helyezze, és...

A Bitcoin kiskereskedelmi érdeklődés csökken: A következő a sorban az Ethereum érmék a tőkeáramlásért?

Vendégbejegyzés A hétköznapi befektetők érdeklődése a Bitcoin iránt csökken. Ez az elmozdulás az Ethereum és alternatív tokenjei felé irányuló tőkeáramlást jelenthet. Az olvasók felfedezhetik, hogy mely digitális...

A legfőbb okok amiért az XRP ár jelentős emelkedést tapasztalhat

A kriptopiac megosztott a Ripple vs. SEC ügyben, és vegyes a véleményük a július 31-ig történő lehetséges megegyezésről vagy megoldásról. A spekulációkat tovább fűszerezve Zach Rector...

Bitcoinért kínál európai uniós állampolgárságot egy kriptoalap

Egy új alap elérhetővé tette a Bitcoin-tulajdonosok számára azt a lehetőséget, hogy a portugál aranyvízum-programon keresztül európai uniós polgárrá váljanak. Alessandro Palombo, az Unbound Fund társalapítója...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!