3 kripto, ami visszapattan és 2-3-szorosára nő ezen a héten

-


Vendégbejegyzés


A bikafutás és az altcoin szezon a láthatáron van. Az általános kriptopiaci helyzet továbbra is higgadt, ami potenciális robbanásszerű növekedésre utal.

Az altcoinok még mindig a mélypontjukon vannak, de készen állnak a jelentős fellendülésre. Ebben a pillanatban egyedülálló lehetőség nyílik a befektetők számára, hogy azonosítsák a 2-3-szorosára kész érméket.

Ahogy a piac felkészül a következő emelkedésre, bizonyos kriptovaluták kiemelkednek a gyors növekedési potenciáljuk miatt.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez a cikk felfedi, mely kriptók állnak készen arra, hogy meglovagolják a közelgő árfolyamhullámot.

Az olvasók megtudhatják, hogy mely altcoinok várhatóan jelentős emelkedést fognak tapasztalni ezen a héten, így ezek a befektetésre leginkább alkalmasak.

Kiváncsi vagy, hogy mely érmék vannak felkészülve a visszatérésre? A válaszok előttünk állnak.

A CYBRO mögé állnak a kriptobálnák, mivel a token előértékesítése meghaladja az 1 millió dollárt

A CYBRO egy új aggregátor platform a Blast blokkláncon lévő, fokozott kripto bevételekhez, amely az ETH és a stablecoinok nagyvonalú hozamáról híres.

Fontos szerepet játszik a Blast ökoszisztémájában, segítve a felhasználókat abban, hogy a legtöbbet hozzák ki ebből az előnyből.

A CYBRO jelenleg a natív tokenjeinek előértékesítését mindössze 0,025 dollárért futtatja, ami elképesztő, 58%-os kedvezményt jelent a jövőbeli tőzsdei árhoz képest, ami 140%-os megtérülést biztosít.

Egyértelmű, hogy a CYBRO előértékesítése gyorsan teret nyer a kriptoiparban, hiszen eddig több mint 1 millió dollárt gyűjtöttek össze, és már 4000 tulajdonos van a fedélzeten.

Érdemes megjegyezni, hogy az előértékesítés minden résztvevője, aki legalább 1000 dollárt fektet be a CYBRO-ba ebben a szakaszban, egyedülálló lehetőséget kap arra, hogy növelje a nyereségét a heti ETH jutalmakkal, amelyek a TGE után vehetők ki.

Az a hír járja, hogy egy ETH bálna, akit vonz ez a csábító ajánlat, fontolgatja, hogy vesz egy jókora adag $CYBRO tokenet, hogy biztosítsa a helyét ebben az ígéretes projektben.

A teljes kínálat mindössze 21%-át osztották el az előértékesítésre, és körülbelül 25 millió token már elkelt.

Vásárolj $CYBRO-t 58% kedvezménnyel, amíg lehet – a kínálat korlátozott!

A CYBRO tokenek birtokosai részesülnek a staking jutalomban, egy exkluzív Airdropban, piaci cashbackben, csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakban, valamint a házon belüli biztosítási programban.

A CYBRO a Blast ökoszisztémán belüli és azon túli változatos befektetéseken keresztül lehetővé teszi a kriptónövekedést, a konzervatívtól a magas hozamú stratégiákig.

Kiemelten kezeli a hozamok maximalizálását a hatékony kriptotranzakciókkal. A jövőbeli fejlesztések közé tartozik az AIBroker a chatbot-asszisztált befektetésekhez és a One-Click Investment a hozamok optimalizálásához a DeFi és CeFi integráción keresztül.

Növeld kriptoportfóliódat a CYBRO-val! Csatlakozz MOST a jövőbeni akár 140%-os hozamért!

Az Ethena (ENA) az altcoin szezon közepette bikás rallyra készül

Az Ethena (ENA) egy lehetséges kitörés jeleit mutatja a jelenlegi 0,49 és 0,71 dollár közötti árfolyam tartományból.

Habár az érme az elmúlt héten több mint negyedével, az elmúlt hónapban pedig több mint harmadával esett vissza, az elmúlt hat hónapban továbbra is közel 88%-os emelkedést mutat.

A MACD kedvezőbbre fordul, ami a bikás lendület felé való lehetséges elmozdulásra utal. A Relative Strength Index 36-on áll, így az érme alulértékeltnek tűnik.

Ha az ENA át tudja törni a legközelebbi ellenállást 0,85 dollárnál, akkor elérheti a második ellenállási szintet 1,06 dollárnál, ami a jelenlegi szintekhez képest 50%-os vagy annál nagyobb potenciális nyereséget kínál.

Maradjatok velünk, mert ez az altcoin egy erős felfelé ívelő mozgásra készülhet.

A Wormhole (W) ígéretes a bikák számára a legutóbbi merülés közepette

A Wormhole (W) az utóbbi időben némi volatilis mozgást látott, jelenlegi árfolyama 0,29 és 0,42 dollár között mozog.

Annak ellenére, hogy az elmúlt héten közel 25%-os, az elmúlt hónapban pedig még jelentősebb, 40%-os visszaesés következett be, a hat hónapos, több mint 570%-os nyereség erős növekedési potenciált jelez.

A bikák készülnek, és a legközelebbi, 0,50 dolláros ellenállás áttörésével a Wormhole több mint 60%-kal emelkedhet a 0,63 dolláros második ellenállásig.

Ebben az időszakban kiváló belépési pont lehet azok számára, akik hisznek a közelgő altcoin szezonban.

Következtetés

A Wormhole és a Ethena számára ígéretesnek bizonyul, de rövid távon talán kevesebb potenciált kínál.

A likviditásnövekedés ellenére ezek az érmék nem biztos, hogy jelentős nyereséget tudnak fenntartani.

A reflektorfény most a CYBRO-ra, a következő generációs DeFi platformra irányul. Első kibocsátása 2024 második negyedévében várható.

CYBRO a korai befektetőknek lehetőséget kínál arra, hogy a token előértékesítésén keresztül kedvező feltételekkel csatlakozzanak a projekthez. Ez teszi a CYBRO-t meggyőző opcióvá a fejlődő piaci forgatókönyvben.

Webhely: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Breaking: Joe Biden hivatalosan is visszalép a 2024-es elnökválasztási versenytől

Joe Biden elnök vasárnap bejelentette, hogy befejezi újraválasztási kampányát. A döntés hátterében a demokraták körében növekvő aggodalmak állnak, hogy a 81 éves politikus nem tudna második...

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

A Solana egy 900%-os emelkedést tartogathat 1000 dollárig, de CSAK HA…

A július 15-21. hét folyamán a Solana (SOL) visszaszerezte a 150 dollárt, majd magasabbra emelkedett, és a 173 dolláros cikkírásakor 17% -ot tett ki. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!