Az XRP ismét elérhető a Coinbase és más kriptovaluta tőzsdéken

-

Az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete (SEC) és a Ripple Labs közötti perben hozott jelentős döntés hatására az XRP ismét elérhetővé vált több kriptovaluta tőzsdén.

Az egyik vezető kriptovaluta tőzsde, a Coinbase, valamint számos más platform újra megkezdte az XRP kereskedését.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az XRP kereskedés visszatérése

Az SEC v. Ripple Labs perben hozott jelentős döntés következtében több kriptovaluta tőzsde ismét lehetővé tette az XRP kereskedését.

A Nasdaq-listás kriptovaluta tőzsde, a Coinbase, csütörtök délután a következőket tweetelte:

„Az XRP-USD kereskedési párunk most már teljes kereskedési módban elérhető a Coinbase Exchange, a Coinbase Pro és az Advanced Trade platformokon. Korlátozott, piaci és stopparancsok is rendelkezésre állnak.”

A Coinbase korábban elmagyarázta:

„Miután elegendő mennyiségű eszköz lesz elérhető, az XRP-USD, XRP-USDT és XRP-EUR kereskedési párok fokozatosan indulnak majd. Az XRP támogatása bizonyos támogatott joghatóságokban korlátozott lehet.”

A Kraken kriptovaluta tőzsde szintén elérhetővé tette az XRP kereskedését az amerikai ügyfelek számára.

Eközben a Gemini platform megfontolja az XRP elérhetővé tételét a kereskedési platformján.

A kriptovaluta tőzsde a következőt tweetelte csütörtökön: „A mai döntés alapján, miszerint az XRP értékesítése a tőzsdéken nem értékpapír, a Gemini megfontolja az XRP listázását mind spot- mind derivatívák kereskedésére.”

A Bitstamp már újraelérhetővé tette az XRP-t, és a következőt tweetelte:

„Üdvözöljük vissza az XRP-t! Az XRP kereskedése most már elérhető az amerikai ügyfelek számára az Egyesült Államokban. Ismét vásárolhat, eladhat vagy kereskedhet az XRP-vel a Bitstamp USA platformon.”

A kereskedési platform így fogalmazott:

„Jó hír az XRP kereskedőknek – újra lehet kereskedni a digitális eszközzel az amerikai ügyfeleink számára! A Bitstamp az első tőzsde volt, amely 2017-ben listázta az XRP-t, és most az elsők között indítja újra a kereskedést az Egyesült Államokban.”

Több más kriptovaluta kereskedési platform vagy újraelérhetővé tette az XRP-t, vagy jelenleg folyamatban van az XRP kereskedésének újranyitása, beleértve a Trust Capitalt és a Bybitet.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Az ügyvéd, Jake Chervinsky, csütörtökön korábban így tweetelt:

„Úgy érzékelem, hogy az amerikai kriptovaluta tőzsdék jó érzéssel tehetik vissza az XRP-t a kereskedési listájukra.”

Az XRP ára megnőtt a döntés hatására. Az írás pillanatában az XRP ára 0,77 dollár, több mint 72%-kal magasabb az elmúlt órákban.

A 43 milliárd dolláros piaci kapitalizációval az XRP jelenleg a negyedik legnagyobb kriptovaluta, a bitcoin (BTC), az ethereum (ETH) és a Tethert (USDT) követve.


Olvastad már? Az FTC 4,7 milliárd dollárra bírságolta a Celsius Networköt

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A SEC bepereli az FTX tőzsdét auditáló céget

A SEC célkeresztjébe került a bedőlt FTX tőzsdét auditáló Prager Metis, mivel a vádak alapján számos ponton megsértették a felülvizsgálati pártatlanság elveit. A PM elsősorban...

A Bitcoin tulajdonosok megújult bizalmat mutatnak

A Bitcoin (BTC) hosszú távú tulajdonosai rendületlenül hisznek a coinban, mivel a BTC az induló hónapban is 27.000 dollár felett tartotta az árfolyamát. Ez a...

Arbitrum (ARB) technikai elemzés 10.01.

Prémium Arbitrum (ARB) Az Arbitrum (ARB) veszteségeinek több mint 20%-át a szerkesztési időre visszaszerezték. Az ARB szeptember első felében 0,929 dollárról 0,739 dollárra esett, de az összes veszteségét...

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!