Az új VR kriptoérme átlőtt a 3 millió dolláron

-


Vendégbejegyzés


A kripto bikapiac erősödésével az innovatív technológiával rendelkező új projektek óriási felértékelődési potenciállal büszkélkedhetnek.

A nemrég indított 5thScape VR gaming kriptopénz egy kiváló példa erre, amely az előértékesítés során 3 millió dollár fölé emelkedett, mivel a befektetők a legalacsonyabb árért kapkodnak.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Jelenleg 0,00248 dolláron érhető el, az ár fokozatosan emelkedik a tőkegyűjtési kampány során, a következő emelkedés két nap múlva lesz, vagy amikor a teljes összegyűjtött összeg eléri a 3,75 millió dollárt.

Hiperrealisztikus VR játékélmények

A 5thScape a játékok új határát súrolva a hiperrealisztikus játékélményeket kínálja a saját fejlesztésű VR-headsetek és játékszékek segítségével.

A projekt olyan felfokozott élményeket tesz lehetővé, ahol a felhasználók úgy érzik, hogy az akció részesei, és nem pedig csak nézői. Ez óriási előrelépés a játéktechnológiák jelenlegi kínálatához képest.

A 5thScape első vállalkozása egy vegyes harcművészeti témájú játék, a Cage Conquest.

A projekt arra invitálja majd a felhasználókat, hogy elinduljanak egy bajnok útjára, versenyezzenek a dinamikus harcban, csiszolják képességeiket a stratégiai edzéseken, és még sok minden mást.

Ezt követően a 5thScape magas oktánszámú autóversenyzős, íjász- és focis játékokat indít.

Érdekel a 5thScape

A játéktechnológia új felfedezése

A blokkláncjátékok a kriptovilág egyik legígéretesebb feltörekvő ágazata.

„A kriptójátékok egy MAINSTREAM / NORMIE narratíva. Ez 10000-szer könnyebben érthető, mint a kedvenc Layer3 zk akármi” – mondta a kiemelkedő elemző EllioTrades az X-en.

Majd folytatta: „És a legjobb az egészben… a normák még nincsenek itt! A kriptojátékok még el sem kezdték a hadjáratukat.”

Eközben a Marketsandmarkets 70,3%-os összetett éves növekedési ütemet (CAGR) prognosztizál, és a blokkláncjáték szektor éves bevétele 2027-re 65,7 milliárd dollárra emelkedik.

VR

Ez valóban bullish precedenst teremt a kripto-játékprojektek számára. A 5thScape azonban az úttörő VR-technológia beépítésével a legnagyobb sikerre készülhet.

A VR-játékszektor 2030-ra várhatóan 20 milliárd dollár éves bevételt ér el az Egyesült Államokban, ami 21%-os CAGR-nek felel meg.

VR

E két robbanásszerűen fejlődő ágazat összefonódása azonban a 5thScape-t a játékinnováció élvonalába helyezi, ami hatalmas hosszú távú növekedési potenciált jelent.

Érdekel a 5thScape

A 5thScape tokenomikája túllép az iparági normákon

A 5thScape úttörő szerepet játszik a játékon belüli gazdaságban az $5SCAPE token segítségével.

Az ökoszisztémán keresztül történő értékátvitel natív eszközeként az $5SCAPE kereslete a platform sikeréhez igazodik.

A whitepaper azonban a kriptók egyéb lehetséges alkalmazásait is kiemeli a VR-játékokban, például lehetővé teszi a felhasználók számára az összetett piacok vizualizálását és új gazdasági modellek kovácsolását.

Az egyik innovatív modell, amelyet a 5thScape már most is fejleszt, egy sajátos lekötési mechanizmus.

A 5thScape staking rendszere háttérbe szorítja a monetáris jutalmakat, és élethosszig tartó hozzáférést kínál az ökoszisztémához, exkluzív játékbeli előnyöket, közösségi interakciót és még sok mást.

VR

A weboldal szerint a projekt teljes kínálatának 80%-át az előértékesítésre fordítják majd, 10%-ot a tőzsdei likviditásra, 10%-ot pedig a projekt kincstárára.

Ezeket a tényezőket szem előtt tartva a 5thScape minden fronton újít, a termékétől kezdve a tokenomikáig.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Ez jelentős piaci izgalmat keltett, ami számtalan vezető elemzőt vezetett a beszálláshoz.

Masszív nyereséget érhet el, mondja elemző

Egy nemrégiben készült YouTube-videóban a neves elemző, Michael Wrubel, aki a friss „drágakövekre” specializálódott, a 311 ezer feliratkozójának több okot is kifejtett, amiért bikás a 5thScape tokenre.

Eközben a Decrypt Crypto spekulációi szerint a projekt a tőzsdei bevezetés után 100-szorosára emelkedhet.

Bár az ilyen mértékű nyereségek ritkák, Ellio Trades elemző azt is javasolta, hogy számtalan játékkriptó robbanhat be ebben a ciklusban.

A 5thScape izgalmát fokozza, hogy olyan neves médiaorgánumok, mint a Coinpedia, a Yahoo Finance és a CoinGape is megemlítették az ICO-t.

De mivel a projekt lendülete gyorsan növekszik, egyre fogy az idő a legjobb előértékesítési ár biztosításához.

Ne hagyd ki tehát a lehetőséget. Kövesd a 5thScape-t az X-en vagy csatlakozz a Telegram csatornájukhoz, hogy naprakész maradj. Alternatívaként látogass el a projekt weboldalára, hogy jobban megismerd a projektet.

Érdekel a 5thScape

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin felezési árfolyam előrejelzése

Prémium A Bitcoin (BTC) most egy kritikus ponton van, hiszen már csak néhány óra van hátra a várva várt 4. feleződésig. Az IntoTheBlock adatai szerint azonban a...

A svéd adóhivatal 90 millió dollárt hajtana be a bányászoktól

A Svéd Adóhatóság, az STA úgy nyilatkozott, hogy a gyanújuk szerint 2020 és 2023 között számos bányászcég valótlan éves beszámolókat adott le, hogy elkerüljék az...

Gary Gensler otthagyhatja a tőzsdefelügyelet vezetői posztját?

A közösségi médiában nagy port vert fel, hogy az amerikai tőzsdefelügyelet, a SEC vezetője kétértelmű bejegyzést tett közzé. A felhasználók először arra gyanakodtak, hogy Gensler...

Dogwifhat (WIF) technikai elemzés 04.19.

Prémium Dogwifhat (WIF) A Dogwifhat (WIF) árfolyama csütörtökön emelkedést könyvelhetett el, egészen odáig, hogy felülmúlta társait a mémérmék területén. A Bonk Inu (BONK) után második helyen álló WIF...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!