A közelgő bikafutásra a vezető kriptók készen állnak

-


Vendégbejegyzés


A kriptopénzek piaca jelentős változásra készül, különösen az altcoinok esetében, a Bitcoin következő feleződési eseménye nyomán.

A Bitcoin dominanciája a kriptopiacon történelmileg a szélesebb ökoszisztéma szempontjából is iránymutató volt, és jelenlegi próbálkozásai a 71.000 dolláros küszöb átlépésére 52%-os dominanciát tartanak fenn.

Mindez egy olyan időszakban történt, amikor az altcoinok jelentős visszalépést szenvedtek el, 50 milliárd dollárt veszítve a piaci kapitalizációból, amely jelenleg 2,8 billió dollár alatt mozog.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Bitcoin közelgő feleződése azonban várhatóan csökkenteni fogja a Bitcoin piaci dominanciáját, ami potenciálisan megteremti a terepet az altcoinok új, bikás pályájának.

Az elemzők a múltbeli piaci viselkedésből kiindulva azt sugallják, hogy ahogy a Bitcoin növekedési fázisában érik, a kockázati tőke és a lakossági befektetők érdeklődése inkább az altcoinok felé fordul.

Ez a fellendülés végtelen esélyt ad arra, hogy megtaláljuk a megfelelő érméket, amelyek exponenciálisan fognak növekedni az elkövetkező hetekben és hónapokban.

A lenti írás bemutat néhány olyan választást, amelyek a legtöbbnél jobb helyzetben lévőnek tűnnek.

ScapesMania: Látványos debütálás és robusztus teljesítmény

A ScapesMania rendkívüli belépőt ért el a kriptopiacon, az előértékesítési fázisban lenyűgöző 6,125 millió dollárt gyűjtött össze, közel 18.400 tulajdonost szerzett, és több mint 60.000 követőt gyűjtött össze.

Most végre elérkezett a várva várt tőzsdei debütálás.

A $MANIA bekerült a PancakeSwap-ba, a Binance Smart Chain hálózaton működő, jelentős felhasználói bázisáról és likviditásáról ismert, neves decentralizált tőzsdére (DEX).

A kereskedés a MANIA/WBNB és a MANIA/USDT likviditáspárokkal kezdődött, a közösségi igényeknek megfelelően USDT likviditással.

Emelkedő birtokosok száma és kereskedési volumen

A debütálást a tokenek árának figyelemre méltó rugalmassága jellemezte, ami robusztus tokenomikára és ígéretes projektkilátásokra utal.

A ScapesMania egy komoly, a birtokosok közösségével együtt növekedni kívánó vállalkozásnak bizonyult.

kripto

Az első 24 órában a birtokosok száma 18,41K-nál stabilizálódott, míg a kereskedési volumen 2,25M dollárra emelkedett, ami azonnal a DEXTools Hot Pairs listájának dominanciájára repítette a ScapesManiát.

A tőzsdei jegyzést követő három héten belül a token minden idők legmagasabb, 0,01477 dolláros értékére emelkedett, ami lenyűgöző, 147,77%-os értéknövekedést jelent.

A projekt áttekintése

A ScapesMania a projektek és a célközönségük közötti szakadékot célozza meg a kriptójátékok területén a casual játékokba való betöréssel.

A hagyományos játékosoknak és a kripto rajongóknak egyaránt megfelelő ökoszisztémát kínál, lehetővé téve a játékosok számára, hogy a kripto bonyolultsága nélkül élvezhessék a játékélményeket, miközben a token tulajdonosok részt vesznek az ökoszisztéma növekedésében és jutalmakat kapnak.

A $MANIA token különböző célokat szolgál, beleértve a DAO irányítást, a token staking, az elkötelezettségi jutalmakat, a játékon belüli eszközöket, a játékon belüli jutalmakat és az ökoszisztéma valutájaként való működést.

A kiegyensúlyozott tokenomika és a közösség felhatalmazása iránti elkötelezettség teszi csábító lehetőséggé.

Ígéretes növekedési pálya

A ScapesMania egy szilárd ütemtervvel, közösségi elkötelezettségi kezdeményezésekkel és egy aprólékosan auditált intelligens szerződéssel további terjeszkedésre és innovációra van pozícionálva.

Mivel a casual játékipar továbbra is virágzik, a ScapesMania lehetőséget kínál a rajongók számára, hogy csatlakozzanak a mozgalomhoz, és részt vegyenek a növekedés és a jólét útján.

Közösségi bizalom

A kriptoközösség különféle platformokon lelkesedik a ScapesMania miatt. A rajongók szívesen csatlakoznak, mert rezonálnak a víziójával, és szívesen vállalnak aktív szerepet.

A bálnák is odafigyelnek, a befizetések már most meghaladják a 20.000 dollárt.

Nyilvánvaló, hogy mindez a siker nem lenne elérhető egy ilyen elkötelezett közösség nélkül.

A ScapesMania csapata őszinte háláját fejezi ki támogatóinak ezért a hihetetlen indulásért. És ne feledjétek, ez még csak a kezdet – még sok minden vár ránk!

Csatlakozz a mozgalomhoz

Itt az idő, hogy csatlakozz a ScapesMania mozgalomhoz, és biztosítsd a helyed a casual gaming ígéretes vidékén.

A stabil tőzsdei bevezetés utáni árral és az erős kezdeti támogatással a $MANIA token bizonyította ellenálló képességét.

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy részese légy ennek az izgalmas utazásnak – szerezd meg a $MANIA tokeneket a PancakeSwap-on még ma!

>>> Csatlakozz 18.000 tulajdonoshoz – Vásárolj $MANIA-t most! <<<

Cosmos (ATOM): A portál az interoperabilitás felé

A Cosmos (ATOM), melynek víziója a „blokkláncok internetének” megteremtése, a natív tokenje, a Cosmos (ATOM) ellenálló képességet és növekedést mutatott az ingadozó piacon.

A kereskedési volumen általános csökkenése ellenére a Cosmos (ATOM) árfolyama emelkedő pályán maradt, amit a Cosmos hálózaton belüli jelentős fejlesztések, például az új protokollok integrálása és az interoperabilitás és a funkcionalitás fokozását célzó partnerségek támasztottak alá.

A Cosmos (ATOM) árfolyamának jelentős emelkedése a Cosmos (ATOM) hosszú távú potenciáljával kapcsolatos pozitív piaci hangulatot jelzi.

Ez az emelkedő tendencia tükrözi a Cosmos (ATOM) szerepének növekvő elismerését a különböző blokklánc-hálózatok közötti zökkenőmentes kommunikáció és tranzakciók megkönnyítésében.

A Cosmos (ATOM) jövőbeni kilátásai ígéretesek, de nem mentes a kihívásoktól. Bár a Cosmos (ATOM) számára hatalmas a lehetőség, hogy jelentős hatást gyakoroljon a blokkláncok területére, más interoperabilitási megoldásokkal kell versenyeznie, és meg kell birkóznia a blokklánc-integráció bonyolultságával.

Mindazonáltal a Cosmos (ATOM) folyamatos fejlesztési erőfeszítései és stratégiai együttműködései jó pozíciót biztosítanak a folyamatos növekedés és elfogadás szempontjából.

Arbitrum (ARB): Az Ethereum skálázhatóságának javítása

Az Arbitrum (ARB), az Ethereum 2. rétegű skálázási megoldása, a tokenje, az ARB, jelentős token-feloldásokat követően volatilitáson ment keresztül.

A platform innovatív megközelítése a skálázáshoz, valamint a kulcsfontosságú protokollok és projektek vonzására való képessége azonban kiemeli növekvő jelentőségét az Ethereum ökoszisztémán belül.

A kezdeti esést követően az Arbitrum (ARB) árfolyama a fellendülés jeleit mutatta, ami tükrözi a közösség bizalmát az Arbitrum (ARB) azon potenciáljában, hogy hatékonyan kezeli az Ethereum skálázhatósági kihívásait.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

A platform technológiai rátermettségét és piaci keresletét bizonyítja, hogy kiemelkedő projektek fogadják el.

Az Arbitrum (ARB) további fejlődése során kulcsfontosságú lesz, hogy képes legyen fenntartani a magas szintű biztonságot, skálázhatóságot és fejlesztői elkötelezettséget.

A platform hosszú távú sikere a piaci igényekhez való alkalmazkodóképességétől és az Ethereum zsúfoltsági problémáinak enyhítésében való hatékonyságától függ majd a skálázási megoldások versenyhelyzetében.

Tron (TRX): Az ökoszisztéma bővítése

A Tron (TRX) megszilárdította pozícióját a blokklánc területén, erős teljesítményt és stratégiai bővítéseket mutatva.

A platform decentralizációra való összpontosítása, valamint a jelentős számú fiók bevonásában és a valós eszközök támogatásában elért eredményei hozzájárultak az ökoszisztéma és a felhasználói bázis növekedéséhez.

A Tron (TRX) árfolyama profitált a platform következetes növekedéséből és abból, hogy a szabályozási kihívások közepette is rugalmas tudott maradni. Az innovatív funkciók és partnerségek bevezetése elősegítette a Tron (TRX) natív token pozitív piaci kilátásait.

A Tron (TRX) jövőjét az határozza meg, hogy képes-e tovább fejleszteni a platformját, vonzani a fejlesztőket és bővíteni a felhasználói bázisát.

A szabályozási ellenőrzés ellenére a Tron (TRX) innováció iránti elkötelezettsége és a különböző ágazatokban történő elfogadás elősegítését célzó stratégiai kezdeményezései ígéretes utat mutatnak a jövőre nézve.

A Tron (TRX) fenntartható növekedése szempontjából azonban kritikus fontosságú lesz a változó szabályozási környezetben való eligazodás és a technológiai versenyképesség fenntartása.

Következtetés

A kriptopénzpiac egy átalakító bikafutás küszöbén áll, amelyet olyan figyelemre méltó kriptók vezetnek, mint a Cosmos (ATOM), az Arbitrum (ARB), a Tron (TRX) és a feltörekvő csillag, a ScapesMania.

Ezeket a kriptovalutákat ígéretes technológiájuk, innovatív megközelítésük és erős közösségi támogatásuk jellemzi, ami a kriptopiac következő hullámának élére pozícionálja őket.

Ezen új projektek közül a ScapesMania az úttörő casual játékkörnyezetével tűnik ki. Látványos előértékesítésének és aktív kereskedői közösségének köszönhetően is nagy figyelmet kapott.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Értesítési csoport: https://t.me/scapesmaniaAnn

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Nigéria – Vajon a SEC új kripto szabályok lehetnek egy tervezet az Egyesült Államokban

A kriptopénzek elfogadása világszerte növekszik, és a Triple.A friss adatai megerősítik ezt a tendenciát. Tény, hogy 2024-re a becslések szerint a világ lakosságának 6,8%-a rendelkezik...

A Binance, az USDT és a Toncoin összefog – És most mi jön?

A Binance hivatalosan is bejelentette a Tether integrációját a Toncoin (TON) hálózatába. Az integráció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy USDT-t fizessenek be és vegyenek...

A Bitwise reklámjából NFT lesz

A Bitwise befektetési alap csütörtökön kiadta az első Ethereum-témájú reklámját, amely egy 39 másodperces videóként NFT token formájában is ki lesz adva, amelyet bárki kinyomtathat...

A CYBRO megközelíti az 1 millió dolláros előértékesítési mérföldkövet az ETH bálna érdeklődésének köszönhetően: 1,200% nyereség előttünk?

Vendégbejegyzés A számos korai fázisú projekt között, amelyek a kriptoszektor új növekedési korszakába lépve gombamód szaporodnak, nehéz diónak tűnik egy igazi gyöngyszemet találni. Egy értékes startup-ot az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!