Az OKX listázza Pepe mémcoin-t, kereskedési őrület következik?

-

Az OKX kriptopénz tőzsde bejelentette a Pepe (PEPE) bevezetését, amelyet a népszerű internetes mém, „Pepe a béka” inspirált.

A tőzsde május 1-jén kezdte meg a Pepe kereskedését, a kifizetések május 2-án indulnak.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A mémcoinok felfutása: Pepe beáll a sorba

Az olyan mémcoinok, mint a MongCoin (MONG) és a PEPE a közelmúltban felkeltették a kriptokereskedők figyelmét. A MONG token mindössze 24 óra alatt 74%-kal emelkedett.

A Pepe coin viszont bekerült a 100 legjobb kriptovaluta közé, 111%-os emelkedéssel egy éjszaka alatt.

A Matt Furie karikaturista által készített Pepe the Frogot az Ethereum blokkláncán fut a mém előtt tisztelegve, azzal a céllal, hogy kihasználja más mémcoinok, mint a Shiba Inu (SHIB) és a Dogecoin (DOGE) sikerét.

Több más kriptopénz tőzsde, például a MEXC Global, a Bitget, a Gate.io és a Huobi két héttel az OKX előtt listázta a Pepe kereskedési párost.

A token április 17.-óta 2340%-os hozamot ért el, és az OKX tőzsdei bevezetésének bejelentését követő 24 órán belül 50%-os árfolyam emelkedést produkált.

pepe
Forrás: coinmarketcap.com

A Pepe jelenleg 0,000001036 dolláron kereskedik tokenenként.

A Dogecoin (DOGE) 2021-ben elképesztő, 23.000%-os emelkedést ért el, részben Elon Musk közösségi médiában megnyilvánuló lelkes támogatásának köszönhetően.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Hasonlóképpen, a Shiba Inu (SHIB) 1250%-os emelkedést tapasztalt a 2021-es kriptopénz bikapiac során, meglovagolva a Dogecoin sikerét.

A Pepe és más mémcoinok körüli izgalom ellenére az OKX munkatársai óvatosságra intettek a bejelentésükben.

Emlékeztették a befektetőket, hogy a digitális eszközök innovatív befektetési termékek, amelyek nagy áringadozásokkal és kockázatokkal járnak, és arra biztatták a potenciális befektetőket, hogy alaposan ismerjék meg a digitális eszközöket, mérjék fel befektetési képességeiket, és hozzanak körültekintő döntéseket.

zeta

Olvastad már? A mémcoinok újra vissza akarnak térni a reflektorfénybe

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

A Bitcoin volatilitás megdöbbentően alacsony szinteket ért el

A kriptopénz szektor szokatlan időszakot él át, amelyet a vezető digitális valuta, a Bitcoin figyelemre méltóan alacsony volatilitása jellemzett. A jellemzően erős árfolyam-ingadozásairól ismert Bitcoin jelenleg...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!