A CoinMarketCap elindítja a „Killer Whales” valóságshow-t

-

A CoinMarketCap, az egyik vezető kriptoárfolyam-követő weboldal a reality televíziózásba merészkedik, a „Killer Whales” néven új vetélkedő sorozatot indít.

A népszerű „Shark Tank” című tévéműsorból merítve ihletet, a műsor a Web3 szórakoztató cégével, a Hello Labs-szel együttműködve valósul meg.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A kriptovállalkozók a Web3 iparági szakértőinek mutatnak be ötleteket

Az új műsor lehetőséget biztosít a vállalkozóknak, hogy projektjeiket a „Killer Whale” zsűrije előtt mutassák be, amely vállalkozókból, influencerekből és Web3 cégek alapítóiból áll.

A partnercéget, a Hello Labs-t Paul Caslin, az MTV VMA Awards producere alapította.

Jonathan Isaac, a CoinMarketCap marketingvezetője sajtóközleményben fejezte ki izgatottságát a műsorral kapcsolatban, és kijelentette, hogy a „Killer Whales” a Web3 tér vállalkozási szellemét hozza el a nézőkhöz világszerte.

Az érdeklődök május 2-ától kezdve a Hello.one és a CoinMarketCap segítségével adhatják be jelentkezésüket.

A kiválasztott jelentkezők több interjúkörön esnek majd át a kaliforniai Hollywoodban.

A forgatás a tervek szerint júniusban kezdődik, a műsor pedig a főbb streaming platformokon és a Hello Labs on-demand Hello TV szolgáltatásán is megjelenik.

A Hello Labs vezérigazgatója, Sander Gortjes elmondta, hogy a vállalat célja, hogy a következő egymilliárd felhasználóval megismertesse a Web3-at azáltal, hogy szórakoztatja és oktatja őket a kriptóról.

A kripto és a Web3 növekvő jelenléte a szórakoztatóiparban

A „Killer Whales” és más Web3-mal kapcsolatos televíziós műsorok elindítása tükrözi a blokklánc technológia és a kriptovaluták iránti növekvő érdeklődést a mainstream médiafelhasználók körében.

Dan Harmon, a „Rick and Morty” társalkotója 2023-ban a Foxon egy „Krapopolis” nevű műsort indít, amely augusztusban mutatta be a Krap Chicken non-fungible token (NFT) kollekcióját.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Emellett más NFT-gyűjtemények is igyekeznek kiterjeszteni szellemi tulajdonukat (IP) különböző médiaformátumokra.

A Web3 közösség NounsDAO zöld utat adott egy játékfilmre és egy tévésorozatra vonatkozó javaslatoknak.

Ugyanakkor a Doodles NFT-gyűjtemény nemrég megvásárolta az Emmy-díjra jelölt animációs stúdiót, az Golden Wolfot.

zeta

Olvastad már? Liquidity staking – egy új funkció a hűségprogramok között a TFS Tokennel

Kiemelt kép: Jernej Furman

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Ezért indította el a Tottenham a digitális szurkolói tokent

A Chiliz és a Socios a Tottenham Hotspur-rel együttműködve elindította a SPURS Fan Tokent, amely a sport világszintű ökoszisztémáját bővíti. A szurkolói elkötelezettség erősítése felé tett...

A PEPE 4.negyedéve ígéretesen indul, folytatódik-e a növekedés?

Aligha volt unalmas fejezet a Pepe (PEPE) békás témájú termék rövid történetében. A mémcoint szeszélyes árfolyam-ingadozásai, amelyek egy portfóliót megalapozhatnak vagy megtörhetnek, sok kriptopénz megfigyelő érdeklődését...

Jövő héten kezdődik az FTX tőzsde alapítóinak a büntetőpere

Sam Bankman-Fried, a becsődölt FTX tőzsde alapítója és ügyvezetője a jövő héten áll a bíróság elé. A vádak között csalás, összeesküvés, értékpapír-csalás, és pénzmosás is...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!