Liquidity staking – egy új funkció a hűségprogramok között a TFS Tokennel

-

Tavaly a Fairspin platform két kapcsolódó hűségprogramot indított: Play To Earn és Hold To Earn.

Az első keretében TFS tokeneket lehet kapni rakebackként, a második segítségével pedig a holdingnak köszönhetően kockázat nélkül lehet növelni azokat.

Mindkét program már eddig is kiemelkedő eredményeket mutatott. Az indulás óta 726. 234.14 dollár és 1.759.091.86 dollár került kifizetésre a játékosoknak a Play To Earn, illetve a Hold To Earn keretében.

A Hold To Earn programban az átlagos APR akár 500% is lehet. Eközben azok, akiknek nemrég még hold tokenjeik voltak, még a napi 21%-os APR rekordot is tapasztalták.

Ma a TFS Token csapata örömmel jelenti be a TFS-tulajdonosok számára egy újabb előnyös lehetőséget a további jövedelemszerzésre – a likviditási stakingprogramot.

Az alábbiakban részletesen bemutatjuk az összes lehetőséget, és elmagyarázzuk, hogyan lehet a legtöbb hasznot húzni a használatukból.

Mi az a liquidity staking?

Az ilyen programban letétbe helyezett tokeneket és pénzt a TFS-USDT poolban lévő PancakeSwap likviditás növelésére használják fel.

Ez segít javítani a TFS token likviditását, pozitívan befolyásolja az árát, és ennek eredményeképpen erősíti a piaci pozícióját.

A Liquidity Staking opció a Fairspin weboldalának Staking Programs oldalán érhető el.

A már létező staking programokkal ellentétben a liquidity staking állandó, ami azt jelenti, hogy ha egy felhasználó ezt az opciót választja, a staking mindaddig folytatódik, amíg a felhasználó le nem állítja az opciót.

Ugyanakkor a liquidity stakingből származó jutalom a felhasználó kérésére bármikor kivehető.

A jutalom kivételéhez nincs kötelező minimális tétgyűjtési idő, valamint a kivételi kérelmek száma sincs korlátozva.

A jutalom kiszámításának módja

A jutalom összege a Fairspin kaszinó GGR-jétől, a tétgyűjtő poolban lévő tokenek számától és a felhasználó szorzójától függ.

A felhasználó szorzója a stakjénak napokban kifejezett hosszától függ.

Számítási képlet:

⦁ 0-tól 1 napig szorzó *0,3
⦁ 7-től 30 napig szorzó *0,6
⦁ 30-tól ∞ napig szorzó *1

A jutalom végül egyenlő lesz a Fairspin kaszinó GGR-jének %-ával, megszorozva a felhasználó részesedésével a poolban és megszorozva az idő szorzóval.

Ha egy felhasználó 1 hónapig vagy annál hosszabb ideig tesz fel tokeneket, akkor a maximális előnyben részesül – a GGR 0,5%-ának részesedése.

A liquidity tét leállítása iránti kérelem bármikor benyújtható. A felhasználó kérheti a teljes összeg vagy annak egy részének visszavonását. A tokeneket haladéktalanul elküldjük a felhasználó számlájára.

Abban az esetben, ha egy felhasználó a likvidity stakingben lévő tokenek egy részének visszavonására irányuló kérelmet nyújt be, a likvidity stakingben lévő többi token jutalom szorzója visszaáll a kezdeti szintre.

Mi a Play To Earn program?

A legtöbb online szerencsejáték kedvelő tökéletesen ismeri a cashbacket, a hagyományos kaszinó promóciót. Ez lehetővé teszi, hogy az elvesztett pénzeszközök bizonyos százalékát visszakapjuk.

De az ilyen promóció fő hátránya a cashback jóváírásának időkerete. Rendszerint a hét vagy akár a hónap végéig kell várni, hogy megkapjuk az ígért jutalmat.

Ráadásul az ilyen cashback csak akkor írható jóvá, ha a fogadás nem nyert. Ezzel szemben az exkluzív Play To Earn program keretében a rakeback mindig és azonnal megkapható.

A Play To Earn hűségprogramhoz való csatlakozáshoz a felhasználónak ki kell választania egy játékot, amelyet elindít.

Tegyen tétet a játékban, és ezért azonnal rakebacket kap TFS tokenekben. És nem számít, hogy ez egy nyertes fogadás-e vagy sem.

A rakeback minden esetben felhalmozódik. A rakeback összege a játék típusától függ.

Mi a Hold To Earn program?

Amint a felhasználó a Play To Earn keretében TFS-t kap vagy vásárol, lehetőség nyílik a Fairspin weboldalán a tokenek meghatározott ideig történő megtartására.

Ezért a felhasználó jutalmat – további TFS tokeneket – kap. A jutalom nagysága három tényezőtől függ.

Az első a tokenek tartására választott időszak.

A második a Fairspin kaszinó jövedelme a tokenek tartásának választott időszakában. Ahogy ez a mutató nő, úgy nő a jutalom is.

A harmadik – a TFS tokeneket egyidejűleg birtokló felhasználók száma. Minél kevesebben vannak ilyen felhasználók, annál több tokent kapunk a végén.

A tokenek tartására 3 időszakban van lehetőség. Mindegyiknek megvan a saját jutalomalapja: 8 óra a kaszinó bevételének 1%-ával, 1 nap 2%-kal vagy 3 nap 0,5%-kal.

Amint a tartási időszak véget ér, a kezdeti tokenek, valamint a Hold To Earn program keretében szerzett tokenek jóváírásra kerülnek a felhasználó számláján.

Előfordulhat, hogy a Fairspin bevétele nulla lesz, ha a kaszinó pénzt veszít néhány játékos nagy nyereménye miatt. A legfontosabb azonban az, hogy a tokenek soha nem vesznek el.

Még ha a kaszinó egyenlege negatív is lesz a birtoklás ideje alatt, a kezdeti tokenek teljes egészében visszakerülnek a felhasználóhoz. Vagy lehetséges a tartás folytatása, és a kaszinóval együtt nyereséget szerezni.

A TFS és a Fairspin a játékosaival való őszinte kapcsolat hívei. Így egy felhasználó holdingtörténete elérhető a TFS oldalán.

Ott a felhasználó a kaszinó bevételéről, az egyes időszakok birtokosainak számáról és a poolban való részesedéséről is tájékozódhat. Minden információ élőben frissül, és a blokkláncból származó adatokkal van megerősítve.

A Fairspin egy olyan online kaszinó, ahol minden tranzakció, mint például a befizetések, kifizetések, fogadások stb. a blokkláncon kerülnek közzétételre.

Ez a technológia eredetileg a kaszinó és a hűségprogramok működésének teljes átláthatóságát eredményezte.

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Robert Kiyosaki Bitcoin árfolyam előrejelzése, ha Trump megnyeri az amerikai választásokat

Robert Kiyosaki jelentős gazdasági változást jósol, ha Donald Trump visszatér az elnöki székbe, ami szerinte az arany, az ezüst és a Bitcoin árának emelkedéséhez fog...

Mémcoin őrület augusztusban: Legjobb választások a kripto szakértők részéről

Vendégbejegyzés A kriptopiac jelenleg nyugodt, de bikafutás várható. Ez az időszak jó belépési lehetőséget kínál az altcoinok számára, amelyek emelkedőben vannak. Az értékrobbanás hamarosan bekövetkezhet. A várakozás...

Polygon, Mantle árfolyam elemzés 07.23.

Prémium Polygon, Mantle A kriptopénzek piacán továbbra is jelentős árfolyam-ingadozás tapasztalható, az Ethereum ETF tőzsdei bevezetése órákra van. Figyelemre méltó, hogy az ETH árfolyama 3520 dolláron jegyzik, 20,871...

Jupiter (JUP) árfolyam elemzés 07.23.

Prémium Jupiter (JUP) A Jupiter (JUP) pénteken az 1 dolláros ellenállás felett zárt, és a június 2. hetében elvesztett terület felett. A mai napon a JUP volumen zavart...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!