Ethereum technikai elemzés 05.01.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ethereum

Az Ethereum árfolyamelemzése negatív trendet mutat a mai napon, és úgy tűnik, hogy a medvék teljes mértékben uralják a piacot.

A csökkenő tendencia a mai nap eleje óta meglehetősen állandó, és ez egy napi mélypontot eredményezett 1.829 dollárnál, amely jelenleg támaszszintként működik a coin számára.

A cikk írásakor az ETH jelenleg 1.834 dolláron kereskedik, és az elmúlt 24 órában 3,04%-ot esett, ami további eladási nyomást jelez a piacon.

Az előző nap a vásárlási hangulat meglehetősen erős volt, és az ETH-nak sikerült felkapaszkodnia 1.938 dollárig.

Ma azonban a medvék azóta átvették az irányítást és lejjebb nyomták az árfolyamokat. A coin kulcsfontosságú ellenállási szintje 1.938 dollárnál található.

Másrészt, ha az Ethereum ára tovább esik, akkor az 1.800 dolláros szint alá süllyedhet, és újabb támaszt találhat 1.750 dollár körül.

Az Ethereum árelemzésének napi grafikonja medvés tendenciát mutat a piacon, mivel az ETH árak továbbra is lejjebb csúsznak.

Az elmúlt néhány napban a bika és a medve trend meglehetősen konzisztens volt, és az ETH az 1.800 és 1.938 dollár között mozgott.

Ma azonban a medvék átvették az irányítást a piac felett, és lejjebb nyomták az ETH árfolyamát.

A coin piaci kapitalizációja jelenleg 221 milliárd dolláron áll, a 24 órás kereskedési volumen pedig 8,67 milliárd dollár körül figyelhető meg.

A 20-EMA és az 50-EMA lefelé lejt, ami a piac medvés trendjét jelzi. Az RSI jelenleg 44-es értéken áll, és nem mutat egyértelmű jelét a piaci dinamikának.

A mozgóátlag konvergencia divergencia (MACD) a medvés zónában mozog, ami az ETH árfolyam további csökkenését jelzi.

A jelzővonal a MACD vonal alatt mozog, ami medvés átmenetet jelez. A mozgóátlag indikátor (MA) jelenleg 1.872 dollárnál van, és várhatóan ellenállási szintként fog működni az érme számára.

Összességében az Ethereum árelemzésének piaci hangulata továbbra is medvés marad, és további veszteségekre számíthat, ha a medvés nyomás fennmarad.

Az eladási nyomás valószínűleg továbbra is az irányítás alatt marad, hacsak a vevők nem tudják visszaszerezni a veszteségeket, és nem tudják az ETH-t visszatolni a korábbi 1.900 dolláros szint felé.

A technikai indikátorok a medvéknek kedveznek, így az ETH egy ideig még medvés maradhat.

ethereum

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: András

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!