Az Ethereum is kulcsszerepet játszhat a Bitcoin jövőjében

-

Kétség sem fér hozzá, hogy az Ethereum a kriptopiacok egyik legfontosabb résztvevője. Hatalmas mennyiségű decentralizált alkalmazás és platform épül a blokkláncára, amely az ágazat egyik legfontosabb infrastruktúrája.
Az Ethereum fontossága csak növekedett az elmúlt időszakban a decentralizált pénzügyek elterjedésével. Ezek végigsöpörtek a kriptoiparon és több milliárd dollárnyi dollárt kalapoztak be a befektetőktől és felhasználóktól.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

Egy elemző úgy véli, hogy az Ethereum adja a Bitcoin gerincét, és a hatalmas értéke és felhasználhatósága elengedhetetlenné vált a bitcoin sikeréhez.

A piac ingadozása ellenére hatalmas növekedést tapasztal az Ethereum

Az Ethereum a többi kriptoprojekthez hasonlóan meglehetősen meredek időszakon van túl.
A hálózaton futó ether kriptopénz értéke jelentősen csökkent a februári 290 dolláros csúcshoz képest. Jelenleg a 100 dolláros régió közepén mozog, támogatói nem tudták fenntartani a bika lendületét a 100 dollárra való visszaesés következtében.
A hatalmas áresés ellenére az Ethereum alapjai továbbra is erősek: több mint 700 millió dollár van DeFi-hitelekben zárolva, amely jelentős ugrás a nemrég elért 500 millió dolláros mélyponttól.
Emellett az IntoTheBlock kutatási és elemzési platform azt észlelte, hogy jelentősen megnőtt az aktív címek száma. Ez március végén kezdődött amikor jelentősen csökkent a pénz nélküli címek száma.

A láncon található adatok is növekvő aktivitást mutatnak az aktív befektetők körében, amely azt jelzi, hogy jelenleg is felvásárlás zajlik.

Az Ethereum széles körű felhasználása kulcsszerepet játszhat a bitcoin jövőjében

A Bitcoin Jack nevű népszerű twitteres elemző nemrég egy érdekes lehetőséget vetett fel az Ethereum fontosságáról a kriptopiacokon belül.
Az elemző szerint az Ethereum felhasználhatósága adhatja a bitcoin „gerincét” a sikerhez és növekedéshez.
Jack szerint:

 „Nem túl népszerű vélemény: az ETH lett a BTC gerince. Az ETH-ban legkötött értékeket és a hálózat felhasználhatóságát már nem lehet figyelmen kívül hagyni. A stabilkoinok (és a DeFi) fontosabb, mint valaha. A nagy pénzek is megértik ezt.”

Az valóban tény, hogy az Etherumra épülő rendszerek egyre fontosabbak az egész kriptoipar növekedéséhez, és ha megnézzük az Ethereum terjedését, akkor az előrevetítheti a bitcoin jövőjét is, ugyanis az ether növekedésével a bitcoin is több növekedést és figyelmet kaphat.

Olvasatad már? A koronavírus miatt több figyelmet kaphatnak a jegybanki kriptopénzek

Forrás: cryptoslate.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin bálnák követése egyáltalán kifizetődő?

Annak ellenére, hogy a Bitcoin (BTC) ára magasabb szintre emelkedett, az új adatok azt sugallják, hogy a bálnák nem a legkedvezőbb ügyleteket biztosították a Bitcoinjaikért. A...

A Polygon (MATIC) végre 1 dollárt ér, de ezek az altcoinok 10 dollárra ugorhatnak

Vendégbejegyzés A Polygon (MATIC) a 2021-es figyelemre méltó növekedésről mint top Layer 2 skálázási megoldásról áttért, és késedelemmel szembesült a tranzakciós sebesség és a költségek javítását...

Az Ethereum eladással szembesülhet, ha eléri ezt az ártartományt

Az Ethereum (ETH) legutóbbi, 3000 dolláros ársávba való emelkedését követően a nyereséges kereskedők száma megnőtt, majd csökkent. Mivel most az árfolyam e tartomány alá esett, fennáll...

A Bitcoin (BTC) ára már márciusban elérheti a 63.000 dollárt

A Matrixport, egy vezető digitális eszközökkel kapcsolatos pénzügyi szolgáltatási platform egy merész új jelentésében azt prognosztizálta, hogy a Bitcoin (BTC) már 2024 márciusában elérheti a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!