Arthur Hayes szerint a Solana (SOL) több mint 100 dollár lesz a hétvégén

-

A kripto rajongók nagy riadókészültségben vannak, mivel Arthur Hayes hétvégi altcoin fellendülést jósol, a Solana (SOL) áremelkedésére összpontosítva, hogy meghaladja a 100 dollárt.

A BitMex korábbi vezérigazgatója, Arthur Hayes egy potenciális altcoin szezonra utalt a hétvégén, a Solana (SOL) 100 dolláros árfolyam átlépésének lehetőségére összpontosítva.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A közösségi médiában osztotta meg várakozását, és pozitív piaci mozgások hétvégéjére hívta fel a figyelmet.

Hayes, aki a piaci trendek éles meglátásairól ismert, azt sugallja, hogy a jelenleg 63,2 dolláron kereskedett SOL elképesztő, 66,6%-os növekedést tapasztalhat az elkövetkező napokban.

Az előrejelzés a Solana elmúlt két hónap során tapasztalt lenyűgöző ralija közepette született, amely október közepe óta több mint 200%-os figyelemre méltó emelkedésnek volt tanúja.

Ha Hayes előrejelzései beigazolódnak, az jelentős mérföldkövet jelenthet a népszerű token számára.

A Bitcoin (BTC) folyamatosan lokális csúcsokat elérő és jelenleg 44.000 dollár körüli árfolyamával összefüggésben Hayes altcoinokkal kapcsolatos optimizmusa egyre inkább releváns.

A piac körülményei igazodnak az ő várakozásaihoz, ami arra utal, hogy a hétvégén lendületet kaphat egy altcoin-szezon.

Hayes, aki eseménydús decembert jósolt a kriptopiac számára, egész évben fenntartotta bikás nézeteit.

solana
Forrás: tradingview.com

Korábbi pontos előrejelzései hitelessé teszik azt a gondolatot, hogy a SOL ezen a hétvégén potenciálisan új magasságokba emelkedhet.

Miközben a kripto közösség várja Hayes előrejelzésének kimenetelét, a figyelem továbbra is a Solana teljesítményére és a 100 dolláros határ áttörésének lehetőségére összpontosul.

Minden kripto befektető és rajongó élénken figyeli a piacot olyan fejleményekért, amelyek az altcoin szezon kezdetét jelezhetik.

A hétvége ígéretes azok számára, akik szeretnének tőkét kovácsolni a várható piaci mozgásokból, a SOL pedig a kripto témák középpontjába kerül.

Olvastad már? Így készültek fel a Bitcoin bálnák a kriptopénzpiac növekedésére

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Ripple (XRP) technikai elemzés 03.04.

Prémium Ripple (XRP) A Ripple (XRP) szombaton új 2024-es csúcsra, 0,65 dollárra emelkedett, majd hétfő kora reggel kisebb visszaesést szenvedett 0,63 dollárra. A SEC kontra Ripple per fejleményei...

A ChatGPT ezeket a kriptókat nevezte meg a 2024-es bikafutás legnagyobb nyerteseiként

Vendégbejegyzés A kriptopénzpiac jelenlegi kedvező forgatókönyve közepette a Bitcoin erős teljesítményt mutatott, megtartva 62 ezer dollár feletti értékét. A folyamatban lévő rally ellenére a kriptopiac enyhe lassulást...

Az Ethereum alapítója szerint a kriptoipar kezd erőre kapni

Joe Lubin, az Ethereum egyik alapítója az ETHDenver konferencián tartott beszédében úgy fogalmazott, hogy a kriptoipar fontos szerepet fog játszani a jövőben, és a dolgok...

Hitelrontási pert indít a Tether a Wall Street Journal ellen

A Wall Street Journal egy cikkében összefüggésbe hozta az USDT stablecoin kibocsátóját, a Tethert, és a Bitfinex tőzsdét számos illegális tevékenységgel köztük csalással, pénzmosással, és...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!