Ár elemzés – BNB, XRP,

-

A Bitcoin 19341 dolláron forog, ami határozottan átlagos hangulatban kezdi az „Uptober” utolsó hetét, mivel az összes kereskedési tartományt lezáró kereskedési tartomány továbbra is kitart.

Egy örvendetes kitörési kísérlet után a BTC/USD hetekig egy szűk folyosóhoz kötődik.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A történelem legalacsonyabb volatilitása azt jelenti, hogy a Bitcoin átmenetileg stabil érmeként funkcionál – még néhány fő fiat valuta is változékonyabb jelenleg.

Minél tovább húzódik ebben a hetek óta tartó szűk, oldal irányú tartományban a Bitcoin, annál inkább meg lehetünk győződve arról, hogy jelentős trendváltozás következik be.

Érvelésük szerint ez a hét olyan jó, mint bármelyik másik – a makrogazdasági adatok, a geopolitikai instabilitás és a havi zárás körüli klasszikus volatilitás mind szerepet játszanak a kifejezetten unalmas Bitcoin piac felrázásakor.

A bikáknak megvan a dolguk, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy egy ilyen kitörés a feje tetejére áll.

A többhetes kereskedési tartományok merev ellenállást kínálnak, míg a színfalak mögött a bányászok azt sugallják, hogy a kapituláció mindenkit előbb-utóbb meglephet.

Forrás: coin360.com

BNB

A BNB jelenleg 273 dolláron szinten helyezkedik, amit a mozgóátlagok igyekszenek tartani, de a medvék a 258 dolláros tartomány támasztékára próbálják süllyeszteni az árat.

A fokozatosan csökkenő 20 napos EMA (274 USD) és a relatív erősségi index (RSI) negatív tartományban a medvék előnyét jelzi.

Forrás: tradingview.com

A 258 dolláros szint valószínűleg kemény csatának lesz tanúja a bikák és a medvék között. Ha az eladók kerülnek az élre, a BNB/USDT pár 216 dollárra csökkenhet.

Ehelyett, ha az árfolyam felfelé fordul a jelenlegi szintről vagy a 258 dolláros támaszról, akkor a bikák megpróbálják a mozgóátlagok fölé tolni a párt. Ha ez megtörténik, a páros megpróbálkozhat 300 dollárral.

Ez a szint valószínűleg erős gátként fog működni, de ha a bikák leküzdik, a pár 338 dollárra emelkedhet.

LÉGY TE A KRIPTOWORLD CSÁSZÁRA

XRP

Az XRP jelenleg 0.45 dolláros áron helyezkedik, ami egy kialakuló szimmetrikus háromszög minta alá süllyedt október 20-án, de a hosszú kanóc azt mutatja, hogy a bikák ereje dominált, így az 50 EM-ról szinte azonnal vissza pattant az ár.

A vásárlók október 21-én ismét megvédték az 50 napos MA-t.

Forrás: www.tradingview.com

A 20 napos EMA (0,46 dollár) csökkenni kezdett, és az RSI negatív tartományba csúszott, ami azt jelzi, hogy a medvék enyhén élnek.

Ha az árfolyam lefelé fordul a jelenlegi szintről vagy a 20 napos EMA-ról, a medvék megpróbálják a 0,41 dolláros kitörési szintre húzni az XRP/USDT párt. Ez a szint valószínűleg erős vásárlást vonz majd.

Felfelé pedig egy szünet és a 20 napos EMA feletti zárás jelzi az erőt. A pár ezután 0,51 dollárig, majd az ellenállási vonalig emelkedhet.

A háromszög feletti törés és zárás javíthatja az emelkedő trend újraindulásának kilátásait.


Olvastad már? Egy évtized után távozik a Ripple egyik vezető mérnöke

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Kiemelt kép: google.com


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana – Long vagy short? A SOL kereskedők álláspontja

A Solana alapítvány legutóbbi frissítése szerint a Solana devnet sikeresen újraindult és újraindította a normál működést. A fejlesztői környezet április 19-én a hajnali órákban ment tönkre....

72 embert tartóztatnak le a JPEX-botrány kapcsán

A hongkongi rendőrség 29,37 millió dollár értékű, a JPEX-hez kapcsolódó pénzeszközöket fagyasztott be a városállam állítólagos legnagyobb csalásában. A hongkongi hatóságok több mint 70 személyt tartóztattak...

A Bitcoin negyedik feleződése immár befejeződött

Ime, mit jelenthet a most befejezett felezés a bányászok és a befektetők számára. A Bitcoin negyedik feleződése, a kriptopénzek világában négyévente bekövetkező, nagy várakozással kísért esemény...

A szakértők szerint ezek a rejtett kripto drágakővek hamarosan berobbannak

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, mivel 2024-ben új szakaszba lép. A szakértők néhány kiválasztott kriptovalutára összpontosítottak, amelyek jelentős növekedésre vannak kilátásban. Ebben a cikkben mélyrehatóan elemezzük ezeket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!