A szeptember „jó híreket hozhat” a Bitcoin számára

-

A Glassnode kriptoelemző cég társalapítói szerint a Bitcoin (BTC) erős teljesítményt mutathat a következő hónapban.

A Glassnode társalapítói, Jan Happel és Yann Allemann, akik az X közösségi médiaplatformon osztoznak a Negentropic nevű azonosítón.

Azt mondják, hogy a Bitcoin momentumindikátora, a Relative Strength Index (RSI) bikásan jelez szeptember felé haladva, amely jövöhéten pénteken kezdődik.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A társalapítók azonban arra figyelmeztetnek, hogy ha a Bitcoin a 25.500 dolláros kulcsfontosságú szint alá süllyed, a felfelé irányuló mozgás nehéznek bizonyulhat.

A Bitcoin augusztusi trendjeinek megfejtése: Mi a következő?

A Bitcoin augusztusi útja felkeltette a kriptovilág figyelmét.

Mintha egy 2022 júniusi emléken lennénk, a napi Relative Strength Index (RSI) a szeptemberre való tekintettel gondolkodóba ejti az embereket.

Kérdések merülnek fel a 25.500 dollár alatti kínokkal és a 26.000 dollár feletti vételi megbízások hiányával kapcsolatban.

A grafikonok gyengébb short-term energiát sugallnak, ami esetleg a 25.200 dolláros szintet érinti. Ez eltér a semleges long-term nézettől.

A szeptember jó híreket hozhat, mivel az RSI egy lehetséges visszatérés lehetőségére utal.

De óvatosnak kell lennünk, mert a 25.500 dollár alá és a 26.000 dollár fölé emelkedés nem biztos, hogy könnyű lesz. Ez az arány alakítja az előttünk álló utat.

Forrás: Negentropic/X

A grafikonjuk szerint a Bitcoin RSI értéke éppen 30 alatt van a nullától 100-ig terjedő skálán, ami általában a túladott területet jelzi.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A társalapítók azt is elmondják, hogy bár jelenleg a medvék uralják a Bitcoin piacát, úgy tűnik, hogy a BTC eladása lassul.

Szorosan figyelik a megkönnyebbüléssel járó rallyt, amelynek hatására a Bitcoin újra tesztelheti a 27.000 dolláros szintet.

„A BTC eladók veszítettek a lendületből. Az eladók elvesztik a hatalmukat, mivel az eladási nyomás gyengül a BTC 26.500 dolláros támasz alá esése után. A rendszererősség kezdeti jelei mutatkoznak, de a kereslet hiányzik az erős longok számára a 26.000 dolláros szinten. Az ár a szilárd 25.230 dolláros támaszon pattan meg. Bikaszemű megkönnyebbülés a 26.500 dollár feletti emelkedés, hogy elérje a 27.000 dolláros ellenállást. Maradj óvatos, shortok irányítanak.”

bitcoin
Forrás: Negentropic/X

Olvastad már? Ha ez igaz, akkor a Bitcoin hamarosan kilép a medvepiacról?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Solana egy 900%-os emelkedést tartogathat 1000 dollárig, de CSAK HA…

A július 15-21. hét folyamán a Solana (SOL) visszaszerezte a 150 dollárt, majd magasabbra emelkedett, és a 173 dolláros cikkírásakor 17% -ot tett ki. A...

Vajon Ethereum ETF kereskedés új altcoin rallyt indít? Az utolsó esély az altcoinok olcsó megvásárlására?

Vendégbejegyzés A kriptopiac mostanában a vihar előtti csendet éli. A szemek az Ethereumra szegeződnek, mivel egy ETF esetleges bevezetése komoly rallyt indíthat el. Az altcoinok vonzó belépési...

A Bitcoin most már a francia nyugdíjbiztosításokban is szerepel!

A VanEck az Inter Investtel együttműködve egy innovatív tőzsdén kereskedett kötvényen (ETN) keresztül bevezeti a Bitcoint a francia nyugdíj-előtakarékossági tervekbe. Ezzel az úttörő együttműködéssel a...

Az Ethereum ETF kereskedés csütörtökön kezdődik – Mi a következő altcoinok?

A kriptopiac nyugodt marad, a várakozás jeleit mutatja egy potenciális bikafutás előtt. Az alcoinok jelenleg vonzó belépési pontokat kínálnak, ami a közelgő növekedésre utal. Az Ethereum...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!