A szeptember „jó híreket hozhat” a Bitcoin számára

-

A Glassnode kriptoelemző cég társalapítói szerint a Bitcoin (BTC) erős teljesítményt mutathat a következő hónapban.

A Glassnode társalapítói, Jan Happel és Yann Allemann, akik az X közösségi médiaplatformon osztoznak a Negentropic nevű azonosítón.

Azt mondják, hogy a Bitcoin momentumindikátora, a Relative Strength Index (RSI) bikásan jelez szeptember felé haladva, amely jövöhéten pénteken kezdődik.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A társalapítók azonban arra figyelmeztetnek, hogy ha a Bitcoin a 25.500 dolláros kulcsfontosságú szint alá süllyed, a felfelé irányuló mozgás nehéznek bizonyulhat.

A Bitcoin augusztusi trendjeinek megfejtése: Mi a következő?

A Bitcoin augusztusi útja felkeltette a kriptovilág figyelmét.

Mintha egy 2022 júniusi emléken lennénk, a napi Relative Strength Index (RSI) a szeptemberre való tekintettel gondolkodóba ejti az embereket.

Kérdések merülnek fel a 25.500 dollár alatti kínokkal és a 26.000 dollár feletti vételi megbízások hiányával kapcsolatban.

A grafikonok gyengébb short-term energiát sugallnak, ami esetleg a 25.200 dolláros szintet érinti. Ez eltér a semleges long-term nézettől.

A szeptember jó híreket hozhat, mivel az RSI egy lehetséges visszatérés lehetőségére utal.

De óvatosnak kell lennünk, mert a 25.500 dollár alá és a 26.000 dollár fölé emelkedés nem biztos, hogy könnyű lesz. Ez az arány alakítja az előttünk álló utat.

Forrás: Negentropic/X

A grafikonjuk szerint a Bitcoin RSI értéke éppen 30 alatt van a nullától 100-ig terjedő skálán, ami általában a túladott területet jelzi.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A társalapítók azt is elmondják, hogy bár jelenleg a medvék uralják a Bitcoin piacát, úgy tűnik, hogy a BTC eladása lassul.

Szorosan figyelik a megkönnyebbüléssel járó rallyt, amelynek hatására a Bitcoin újra tesztelheti a 27.000 dolláros szintet.

„A BTC eladók veszítettek a lendületből. Az eladók elvesztik a hatalmukat, mivel az eladási nyomás gyengül a BTC 26.500 dolláros támasz alá esése után. A rendszererősség kezdeti jelei mutatkoznak, de a kereslet hiányzik az erős longok számára a 26.000 dolláros szinten. Az ár a szilárd 25.230 dolláros támaszon pattan meg. Bikaszemű megkönnyebbülés a 26.500 dollár feletti emelkedés, hogy elérje a 27.000 dolláros ellenállást. Maradj óvatos, shortok irányítanak.”

bitcoin
Forrás: Negentropic/X

Olvastad már? Ha ez igaz, akkor a Bitcoin hamarosan kilép a medvepiacról?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért kell az ATOM-nak 10 dolláros támogatási szintre lépnie?

A Cosmos (ATOM) egy hetes csökkenés után az elmúlt 24 órában felfelé vette az irányt. Ha azonban a token lenyűgöző teljesítményt kell mutatnia, akkor egy kritikus...

Ismét nagy bukás előtt állhat a SEC, kevés az esélyük a Kraken tőzsde ellen

A tőzsdefelügyelet nemrégiben perelte be ismét a Krakent, amiért kriptopénzeket árusít, de egyes nézetek alapján ez az újrahasznosított per eleve bukásra van ítélve. A jogi...

Elősegítheti a megújuló energiák terjedését a Bitcoin

A Cornell University friss tanulmánya szerint a bitcoin bányászok segíthetik a megújuló energiák terjedését, hiszen fel tudják használni az esetlegesen megtermelt felesleges készleteket. A jelentésben...

A természetvédelmi fókuszú kriptó hatalmas sikerei

A Chimpzee ($CHMPZ) projektje nem csak más szemmel néz a környezetvédelemre, de benne rejlik a pénzügyi megtérülés lehetősége is. Fogja a blokklánc technológiát, és egy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!