A Solana (SOL) hamarosan 360 dollárra emelkedhet?

-

A Solana, amelyet gyakran „Ethereum-gyilkosnak” neveznek, folyamatosan emelkedik, dacolva a piaci trendekkel, és a kriptopénzek világában jelentős szereplővé vált.

Idén lenyűgöző, 732,20%-os emelkedést produkált, ami jelentős befektetői érdeklődést váltott ki.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Solana fenomenális emelkedését vizsgálva a CryptoJack, egy népszerű YouTuber és kriptokereskedő merész előrejelzéseket tett a Solana (SOL) számára, kiemelve egy figyelemre méltó technikai mintázatott, és 360 dollárig történő árfolyam-emelkedést jósolva.

A Solana készen áll a nagy futamra

Egy nemrég megjelent tweetben CryptoJack megjegyezte, hogy a Solana több héten keresztül egy „fenék” mintázatot alakított ki, ami egy potenciálisan robbanásszerű mozgást jelez rövidesen.

A „fenék” mintázat, egy bikás technikai indikátor, jellemzően trendfordulót jelez a medvésből a bikás hangulatba.

Erre a formációra jellemző a fokozatos árcsökkenés, amelyet egy lekerekített alsó formáció követ egy potenciális kitörés előtt.

solana
Forrás: X

A Cryptozack elemzése szerint a Solana (SOL) most long pozíciót keres, és arra számít, hogy a kriptopénz idén meghaladja az eddigi legmagasabb árfolyamát (ATH).

Jelenleg a SOL 146 dollár körül mozog, a CryptoJack árfolyam-előrejelzése szerint a Solana értéke megduplázódhat 360 dollárra.

Az elemző bikás kilátásai

Az egyik elemző kiemelte a Solana bikás kilátásait, kritikus támasz- és ellenállási szinteket említve, amelyek az erős teljesítményét mutatják.

Az elmúlt hónapban a Solana 63%-os zöld napok mellett pozitív lendületet mutatott, ami tartós felfelé irányuló mozgást jelez.

A Solana piaci kapitalizációjának értéke lenyűgözően emelkedett 2024 eleje óta, 80 milliárd dollárra ugrott.

Ez a jelentős növekedés aláhúzza a Solana növekvő ismertségét és vonzerejét a befektetők számára.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Emelkedő népszerűség a mémérmék sikerében

A Solana elterjedt népszerűségre tett szert a kriptopénzek területén, különösen a mémérmék sikere miatt.

Az olyan mémérmék, mint a BONK, a WIF és a BOME jelentős értéknövekedést tapasztaltak, ami hozzájárult a Solana általános emelkedő tendenciájához.

A Solana a robbanásszerű növekedés különböző hullámait meglovagolva a kriptoelemző egy közelgő vad bikafutást jósol, amely potenciálisan ezerszeresére növelheti a Solana értékét.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? A Mega Dice token előértékesítése közel 800 ezer dollárnál jár

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Top 5 altcoin, hogy egy kis befektetésből vagyont termeljünk

A kriptopiac 2024-ben is pezseg. Elérkezett lehet a pillanat, hogy felfedezzük az altcoinokat, amelyek hatalmas potenciális nyereséget kínálhatnak. Ez az útmutató öt olyan ígéretes lehetőségbe...

Tranzakciós adót vezetne be Törökország a kriptokereskedésre

Törökország új adók bevezetésére készül, beleértve a kriptopénz-kereskedelemre kivetett 0,03%-os tranzakciós adót, egy jelentős adóügyi reform részeként. A lépés célja az ország 2023-as földrengések okozta...

Mark Cuban szerint a „Gensler” miatt Biden elveszítheti az elnökséget, a DTX Exchange túlszárnyalhatja az olyan DeFi titánokat, mint a Chainlink és az Avalanche

Vendégbejegyzés Mark Cuban szerint a SEC elnöke, Gary Gensler nagyban befolyásolhatja a következő elnökválasztást. Cuban úgy véli, hogy szigorú politikája Joe Biden elnöki székébe kerülhet az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.16.

Prémium Dogecoin (DOGE) A Dogecoin (DOGE) befektetők az utóbbi időben nehéz időszakot éltek át, különösen a mémcoin többszöri árfolyamkorrekciója miatt a grafikonokon. A helyzet azonban még rosszabb is...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!