Book Of Meme (BOME) árfolyam elemzés 05.08.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Book Of Meme (BOME)

A kriptopiac vezetője, a Bitcoin árfolyama továbbra is a 62.500 dolláros határ közelében lebeg, aminek következtében a hét eleje óta a top mémcoinok, mint a Dogecoin, a Shiba Inu és a PEPE jelentős korrekciót regisztráltak a portfóliójukban.

Másrészről a Solana hálózat hálózati torlódása komoly problémának bizonyult a blokklánc számára, aminek következtében a Solana-alapú mémcoinok szenvedték el a legnagyobb kárt, a BOME árfolyama körülbelül 10%-os korrekciót regisztrált az elmúlt nap folyamán.

A Book Of Meme árfolyama ráadásul ismételt visszautasítással szembesült a 0,0123 dolláros ellenállási szintjén, ami azt jelzi, hogy ezen a ponton erős likvidáció várható a mémcoin esetében.

A Cross EMA 50/200 erős medvés árhangulatot rögzít még az egynapos időkeretben is, az EMA 50 napos medvés konvergenciát mutat, ami negatív kilátásokat mutat erre a mémcoinra ezen a héten.

A technikai indikátor, az RSI jelentős csökkenést mutat a grafikonon, kiemelve a kriptotérségben az eladási-vételi nyomás növekedését.

Továbbá, az átlag medvés görbét mutat, ami negatív árfolyam-akciót jelez a BOME árfolyamára nézve az elkövetkező időben.

A BOME árfolyam felfelé fog menni?

Ha a piacon bikás fordulat következik be, a BOME árfolyam ezen a héten újra tesztelni fogja a 0,011060 dolláros ellenállási szintet.

Továbbá, ha a bikák megtartják az árat ezen a ponton, akkor a mémcoin arra készül, hogy a jövő héten tesztelje a 0,0123 dolláros felső ellenállási szintjét.

Amennyiben a medvék továbbra is felülkerekednek a bikákon, az árfolyam negatív irányban fog kereskedni, és tesztelni fogja a 0,0099 dolláros támaszszintjét.

Továbbá ha a piaci hangulat továbbra is medvés marad, akkor ez a mémcoin a 0,0086 dolláros alsó támaszszintje felé fog zuhanni ebben a hónapban.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Peter Brandt megelőlegezi a Tether összeomlását és az USD bukását

Peter Brandt a világ legnagyobb stablecoinjának, a Tether-nek a stabilitásával kapcsolatban komoly kételyeinek adott hangot. Ez az aggodalma egybecseng az USDT-t és a Tether menedzsmentjét...

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!