Ethena (ENA) árfolyam elemzés 05.08.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ethena (ENA)

A kriptoipar továbbra is vegyes árfolyammozgást mutat a piaci áringadozás növekedése közepette.

Ráadásul az altcoinok vezére, az Ethereum árfolyama továbbra is küzd, hogy az árfolyamot a 3000 dolláros határ felett tartsa, ami erős medvés hangulatot jelez a kriptoterületen.

Másrészt az Ethena árfolyama 2,87%-os ugrást regisztrált, a 24 órás kereskedési volumen 625,44 millió dollár volt, ami 44,31%-os ugrást jelent.

Emellett az elmúlt hét napban 15,18%-ot tett hozzá, ami azt jelzi, hogy a kriptoszektorban emelkedik a bikás hangulat ezzel az altcoinnal kapcsolatban.

Az ENA árfolyam nem tudta áttörni a fontos ellenállási szintet:

Az Ethena token a bevezetését követően jelentős figyelmet kapott a kriptoszféra részéről, aminek eredményeképpen ez az altcoin a következő napokban több mint 188%-ot emelkedett.

Az 1,523 dolláros ATH rögzítése után az ENA árfolyama semleges trendet mutatott a következő napokban.

A piaci volatilitás növekedésével a bikák elvesztették lendületüket, és 47,47%-os korrekciót jegyeztek az értékelésben.

Az árfolyam azóta egy zárt sávban, 0,750 és 0,975 dollár között mozog, ami gyenge vételi és eladási nyomást jelez az altcoinra.

A Moving Average Convergence Divergence (MACD) a zöld hisztogramon folyamatos csökkenést mutat, ami a kriptoterületen belüli eladási nyomás növekedését jelzi.

Az átlagok továbbá nagy valószínűséggel medvés konvergenciát mutatnak, ami negatív kilátásokat sugall az altcoin számára ezen a héten.

Az Ethena árfolyama felfelé fog menni?

Ha a piac a 0,975 dolláros fontos ellenállási szintje fölé nyomja az árat, akkor a bikák újra lendületbe jönnek és tesztelik az 1,175 dolláros felső ellenállási szintet.

Amennyiben a piac ezen a szinten tartja az árat, az megteremti a feltételeket ahhoz, hogy az ENA token az elkövetkező időben megpróbálja tesztelni az 1,375 dolláros felső csúcsát.

Azonban, ha a bikáknak nem sikerül visszanyerniük a lendületet, az Ethena árfolyama továbbra is medvés hangulatban fog kereskedni, és le fog zuhanni, hogy még ebben a hónapban tesztelje a 0,750 dolláros döntő fontosságú támaszszintjét.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Notcoin (NOT) árelemzés: A kriptopiac feltörekvő játékosa

A Notcoin, egy népszerű Telegram-alapú kriptopénz, az elmúlt 24 órában figyelemre méltó árfolyam-emelkedésen ment keresztül. Ez az emelkedés a kereskedési volumen lenyűgöző növekedésével jár együtt, amely...

A Cardano a 20-napos EMA alatt – 10 %-os csökkenés jele lehet a…

A Cardano (ADA) június 7-én a 20 napos exponenciális mozgóátlaga (EMA) alá esett, és azóta közel 10%-kal csökkent az értéke. A CoinMarketCap szerint a cikk írásakor...

Mexikó 3. leggazdagabb embere a bitcoin vásárlását javasolja

Ricardo Salinas Pliego, a Salinas csoport elnöke és Mexikó harmadik leggazdagabb embere határozottan támogatja a Bitcoint. A befektetőket az úttörő kriptovaluta vásárlására buzdítja. A mexikói milliárdos...

A jövedelemadó eltörlését javasolja Donald Trump

Donald Trump amerikai elnökjelölt és korábbi 45. elnök azt az ötletet vetette fel, hogy az országban szüntessék meg a jövedelemadót, és azt vámokkal helyettesítsék. Június 13-án...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!